Отговори
# 255
Момичета, много нагло да се ползва форума за такива измами, информирайте модератор, за да му заключат акаунта на този lora_dimi. Егати нахалството!
На мен днес ми се накриви шапката и ще пиша после като ми се оправи настроението.

# 256
  • Пловдив Белащица
Благодаря за хубавите думи за малката ми госпожица. На всяка майка й става хубаво като хвалят гарджето й  Blush

И аз получих съобщение от обсъждания никнейм. Но изобщо не се вързах. А най ме подразни края - "Цунки". Все едно сме първи приятелки  #Cussing out. Сигурно не е пратено само на нас. Хубаво е да се информира модератор, ако някоя го е направила да не се повтарям, ако ли не да пиша. Даже ако могат да се проследят от модератора нещата и да се хвани този измамник ще е много добре. Абе да взема да пиша и аз.

# 257
нана същото и на мен ми пратиха ако искате мога да ви пратя разговора ни от скайп да видите как сме обсъждали и как се дръпна.
Василена направо информирай модераторите.

# 258
  • Пловдив Белащица
Речено - сторено. Информирах модератор.

# 259
[11:38:38 AM] bilyana44: з атова не се притеснявай
[11:38:52 AM] bilyana44: искам да попитам булстат на фирмата можеш ли да ми дадеш
[11:39:18 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: ?
[11:39:23 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: с цел?
[11:39:35 AM] bilyana44: сигурност от моя страна
[11:40:09 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: сигурност в какво? и какво би могла да го правиш? (think)
[11:40:42 AM] bilyana44: мисълта ми е ако минат данъчни и да ви направят проверка да не стане така че после аз да имам да давам пари на данъчните
[11:41:44 AM] bilyana44: за мен ще е супер ако стане така да взимам тези 600лв но как да бъди и аз сигурна в това като в бг нищо не е така както изглежда
[11:42:09 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: дори и да минат данъчни и каквито искат други което няма как да стане, просто знаем как да ги правим тези неща ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРИТЕНЦИИ КОИТО БИХА МОГЛИ ДА ИМАТ СА КЪМ ФИРМАТА! ти какво си виновна като работник ако има някакви пропуски?!!!!!!!!!!!!!
[11:42:40 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Така и не ми каза как би могъл да ти помогне булстата?
[11:43:01 AM] bilyana44: по принцип не съм виновна но да има случаи в които се е налагало да се връщат пари на държавата за това питам
[11:43:08 AM] bilyana44: а с булстата ще те провера
[11:44:22 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: пари се е налагало да се връщат само ако ти самата си била съзнателно виновна, например не си уведомила, че детето ти почва ясли и т.н.
[11:44:33 AM] bilyana44: добре
[11:44:58 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: а булстата, ще го имаш със сигурност когато получиш копието от трудовия си договор, нали
[11:45:06 AM] bilyana44: да така е
[11:45:19 AM] bilyana44: но не може ли предварително да ми го дадеш
[11:45:47 AM] bilyana44: как се казва фирмата към която ще ме осигуряваш
[11:50:21 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: а не мислиш ли че това прекалено любопитство леко може би ме напряга?! Все пак колкото и да сме сигурни в позициите си един такъв голям интерес към самата фирма изглежда меко казано притеснителен!! Аз от къде да знам какво точно работиш и за коя държавна институция!!!!! Нали се сещаш, че профила ти в бгмама може да е фалшив с цел установяване на точно такива неща- все пак това което си разбрала от Лорчето, определено говори за някой неща които правим прескачайки някой друг закон да помогнем на бъдещи майки с проблеми/разбира се и с известна печалба и за нас/
[11:51:23 AM] bilyana44: не съм в такива институции
[11:51:30 AM] bilyana44: бъди спокоен
[11:51:30 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Внасяне на осигуровки и назначаване със задна дата на трудов договор не са неща поощрявани от институциите
[11:51:49 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: как да съм сигурен вече
[11:51:50 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: ?
[11:51:51 AM] bilyana44: в частна фирма съм
[11:51:58 AM] bilyana44: провери ме и ти
[11:52:14 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: не виждам смисъл
[11:52:18 AM] bilyana44: в профила незнам дали ми пише къде работя но аз работя в КАМАКС
[11:52:25 AM] bilyana44: това фабрика за щори
[11:52:44 AM] bilyana44: виж в сайт на камакс мобилния тел от който ти звъннах
[11:53:02 AM] bilyana44: това е телефона на магазин 6 така се води
[11:54:22 AM] bilyana44: но лошото е че тук не искаха от самото начало когато забременях да ме осигурят на по-голяма заплата и бях споменала във форума че съм на мин. заплата
[11:54:22 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: и как да съм сигурен те питам дали това е реална работа от която имаш нужда или просто са добри постановки с цел установяване точно на прескачания на разпоредбите
[11:55:34 AM] bilyana44: ами щом съм бременна и утре влизам в 6-ти месец и съм на 270лв осигуровки и яз бих искала да взимам по - високо  майчинство поне 1 год
[11:55:42 AM] bilyana44: тука в случая няма за какво да се лъжем
[11:56:04 AM] bilyana44: това за мен супер оферта тази която предлага вашата фирма
[11:56:23 AM] bilyana44: търсих преди време от други познати но не поискаха да ме осигуряват
[11:57:32 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Ами тогава май не трябваше да си ЧАК ТОЛКОВА ПОДОЗРИТЕЛНА, леко да се съмняваш да но ти пък- дайте ми булстат да ви проверя...малко прекалено беше май, не мислиш ли?
[11:57:52 AM] bilyana44: може
[11:58:00 AM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: МОЖЕ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[11:58:16 AM] bilyana44: просто искам да съм сигурна по някакъв начин че не някаква пирамида разбираш ли ме
[11:58:28 AM] bilyana44: и ти да си на мое място и щеше така да реагираш
[11:58:39 AM] bilyana44: ако съм била любопитна моля да ме извиниш
[11:59:36 AM] bilyana44: просто трябва да съм сигурна. на мен ми е пределно ясно как стоят нещата с прескачането на закона и не мислиш ли че ако бях в някоя държ. работа до сега нямаше да съм разбрала
[12:00:24 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: мацкаааааааааааа, каква пирамида какви 5 лева, пари от теб искам ли-НЕ, карам ли те да напускаш тази си работа или неща от сорта-НЕ! ЩЯХМЕ ДА СИ ТЕ НАЗНАЧИМ Н АВТОРИ ТРУДОВ ДОГОВОР И ЖИВОТ И ЗДРАВЕ СЛЕД НЯКОЙ МЕСЕЦ ЩЕШЕ ДА СИ ВЗИМА 600лв., но ти ДА НЕ Е ПИРАМИДА Grinning
[12:01:41 PM] bilyana44: ами нормално е да мисля така
[12:01:48 PM] bilyana44: младежоооооооо Grinning
[12:02:00 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: БИ ЛИ МИ КАЗАЛ;А МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО Е ПИРАМИДА ТИ КАКВО ГУБИШ ОТ ТОВА, МИСЛЯ ЧЕ ФИНАНСОВАТА СТРАНА Я ИЗЯСНИХ ТОКУ ЩО, А ПРАВНАТА МАЛКО ПРЕДИ ТОВА/дали си щяла да връщаш ти някакви пари ако ни направят проверка, данъчните например/??????????????????????????????????????????
[12:02:25 PM] bilyana44: да точно това ме интересува
[12:02:37 PM] bilyana44: но мисля че утре тези неща може да ги уточним като се видим
[12:05:15 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Мдаааа, ама не, съжалявам че ти загубих времето, но не мисля че ще съм свободен утре или пък следващите 3 месеца- току що ме поканиха на Хаваите да създавам там ПИРАМИДИ Grinning, ще ме скъсаш просто, пирамиди а?
[12:05:22 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Страшна си просто
[12:05:39 PM] bilyana44: разбрахме се така ли
[12:07:16 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Мисля че няма нужда от повече приказки- полжелавам ти безпроблемна бременност и много положителни емоции
[12:07:32 PM] bilyana44: значи има нещо гнилоооо
[12:08:15 PM] bilyana44: а ти ми кажи тогава как може човек да ти даде данните от личната карта без да знае на кого ги дава
[12:09:35 PM | (12:09:53 PM — редактирано)] ~NO-BITCHES ALLOWED~: напълно си права да си мислиш каквото решиш! А ти ми кажи как мога да съм сигурен когато ти привеждат всеки месец 1800лв, при това положение аз как да съм сигурен, че ти ще ни врущаш разликата до твоите 600лв????????????
[12:10:27 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Чак взех и да се повтарям, много ме напрегна, мацка
[12:10:50 PM] bilyana44: не се притеснявай
[12:11:24 PM] bilyana44: винаги съм била такава любопитна
[12:11:51 PM] bilyana44: а за разликата от 1200лв която остава нали за това ти давам данните от личната карта
[12:12:12 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: и какво като ги имам?
[12:12:28 PM] bilyana44: казах ти не съм данъчна или нещо такова не съм на държавна работа а съм в частна фирма но винаги човек трябва да проверява нещата
[12:12:33 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: какво да правя с тях да не те съдя случайно ако не ми дадеш парите?
[12:12:36 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Grinning
[12:12:38 PM] bilyana44: е как какво
[12:12:48 PM] bilyana44: има си начини за всичко
[12:13:02 PM] bilyana44: щом д осега си го практикутавал значи знаеш
[12:13:10 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: хайде кажи ми какво ти би направила с данните от моята карта, че ми е много интересно
[12:13:40 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Че аз като такъв изпечен мошенник какъво ме имаш да не знам????????
[12:13:55 PM] bilyana44: много ме разсмиваш
[12:14:01 PM] bilyana44: Grinning
[12:14:10 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: И ТИ
[12:14:23 PM] bilyana44: казах ти че знам че се прескачат тия закони защото сестра ми по същия начин направи
[12:14:37 PM] bilyana44: но за съжаление не завъри добре с бременността но това е друга тема
[12:14:48 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: ЛОЩОТО Е, ЧЕ НЕ САМО МЕ РАЗСМИВАШ А И "МАЛКО" МЕ НАПРЯГАШ Sunglasses
[12:14:50 PM] bilyana44: не мисля че някоя бременна би те измамила
[12:14:58 PM] bilyana44: не се напрагай
[12:15:06 PM] bilyana44: просто исках да знам
[12:15:43 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: НЕ ми каза какво би ти помогнало едно копие на моята лична карта
[12:15:47 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: ????????????
[12:15:57 PM] bilyana44: ами незнам не съм в тия среди и не ми се е налагало
[12:16:28 PM] bilyana44: примерно ако си изпечен мошенник можеш да си направиш пълномощно и така да теглиш пари
[12:16:33 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Ами и аз не съм в тия среди и за това питам теб като ми каза че имало какво да правя с нея
[12:16:41 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: много филми гледаш
[12:16:44 PM] bilyana44: така си мисля незнам
[12:16:51 PM] bilyana44: добре стига овъртахме
[12:17:06 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Да бе дай един такъв нотариус моля те по-насам
[12:17:09 PM] bilyana44: ще се виждаме ли утре щото това за мен е на първо място че не се виждам зимата с бебе и с 250лв
[12:17:35 PM] bilyana44: непознавам такива з амое съжаление Grinning
[12:18:50 PM] bilyana44: добре а на какъв часов трудов договор ще ме назначиш тука ме водят на 8 часов
[12:21:17 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Щом не искаш да се виждаш зимата с бебе и 250лв, спешно трябва да намериш някой от "тези среди" да ти помогне, ЗАЩОТО АЗ НАИСТИНА ЗАМИНАВАМ ЗА ХАВАИТЕ и няма как да се видим, още веднъж съжалявам, че ти загубих времето с това "гнило" нещо, но поне не ти исках пари за осигуровките нали, признай си че ако бях чак такъв мошенник щях да искам ти да ми даваш парите за осигуровките ти на 600лв/опааа даже и на 700колкото би ти била заплатата ако искаш да получаваш 600 майчинство/!!!!!!!! Явно съм по-прост от колкото ме мислиш
[12:22:01 PM] bilyana44: няма такова нещо
[12:23:12 PM] bilyana44: тогава можеш ли да ми препоръчаш друга такава фирма щом ти заминаваш за хаваите
[12:23:19 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Бъди щастлива и по-малко предубедена
[12:26:36 PM | (12:27:15 PM — редактирано)] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Ами не, всъщност цялата работа започна от там че един приятел искаше по високо майчинство за жена си от социалното и аз нали съм готин даваййй и после още една маика се примоли и така цели..няма значение колко, а ако разерат от ной, кой ще го сърба аз и после какво някаква девойка да ме изкара най-големия измамник и защо защото Лора решила да мисли за мен и да ми помогне да събера повече майки!!!!! Че аз да не ги колекционирам тези бременни! ХА
[12:27:45 PM] bilyana44: не ги колекционираш а помагаш
[12:28:36 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Малко е късно вече
[12:28:45 PM] bilyana44: ти си преценяваш
[12:28:56 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: чао приятен ден, няма да повтарям пак искрените си пожелания
[12:28:56 PM] bilyana44: аз незнам какво се дръпна толкова много
[12:29:24 PM] ~NO-BITCHES ALLOWED~: Ми ако прочетеш амлко по-горе ще разбереш...
[12:29:51 PM] bilyana44: до сега щаха да ти цъфнат на вратата данъчните ако бях такав
[12:30:26 PM] bilyana44: но дано да има повече такива майки като мен да не се доверяват на непознати и на сляпо
[12:31:29 PM] bilyana44: никой не е сигурен първото Лора не е в нашата група и незнам какво  е търсила там. това ме осъмни  най-много и за това започнах с въпросите направо

# 260
Момичета, ама това си е направо за разследване  #2gunfire Егати и наглостта - помагали на бременните жени, ама и те си изкарват пари на техен гръб, нали?!?!?!?!!!!!!!!!!!!! Защо ли не го изпратим в някоя телевизия, че някой да се захване по-сериозно с нещата?

# 261
  • София
 Повече от гнило. Ако не бях болничен и не бяха точно тези промени в нар.събрание щях да  сигнализирам моите шефове! но сега няма голям шанс да ми обърнат внимание Crossing Arms
А този се притеснява от такива като Биляна, защото после може да се гледа по телевизията, то ако бременната не пита най-добре, но... и "глупаците" са на привършване...

Само за Гсподарите е случая. Аз веднъж се обръщах към тях чрез мейл. Веднага се отзоваха.

Вкиснах се за малко..., после изгледах всички клипове на Василена и малката Андрея и сега съм в приповдигнато настроение Mr. Green(най-малко чакам госпожица и си мисля как ли ще изглежда, но само живи и здрави).. Heart EyesДа ти е жива и здрава бъдещата кака.

П.П Браво Стеле. Ще се справиш: моя колежка забременя във втори курс и завърши с отличие.
В третият месец ми беше защитата на магистратурата, така се радвам че приключих, че в .
момента ни ми се помисля за учебници...единствено език по нататък.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 16:31 от Кики - cicico

# 262
Билянка Браво на теб!!!  bouquet

Точно така трябва да се постъпва ... знаеш ли с кого разговаряш?!?
Познати не ти правят услуга, а някакъв ще прояви благоволение моля ти се ...
балъчки за вързване търсят явно  Laughing Laughing Laughing

То че държавата ни разрешава такива неща да се случват и вратички в законите собственоръчно поставя си е от ясно по ясно ..
Дано да се оправят нещата заради Децата ни!!!
Скоро време!!! Praynig Praynig Praynig Макар че аз се надявам вече 20 години ... за мен сега за тях

# 263
По повод разговора ва Биляна44,ВНИМАВАЙТЕ С КОГО СИ ИМАТЕ РАБОТА,МОМИЧЕТА!Работила съм в НОИ и в момента съм в т.нар.данъчно и знам как стават тези измами.....
Не се хващайте на подобни глупости!

# 264
Момичета - много ви благодаря за пожеланията!    bouquet

Билянка Браво мацко! Добре си се справила с тоя кретен!

ВНИМАВАЙТЕ - Хора, които търсят облаги на наш гръб - колкото искаш!

# 265
  • Варна
Васи, да ти жива и здрава малката госпожица  Hug Невероятна е. Толкова много се смях  Joy В такива моменти човек осъзнава че животът е хубаво нещо. Нямам търпение, искам вече и нашата мома да излиза, че да си я мачкам от гушкане и да й се радвам  Heart Eyes
Стеле, браво мила, радвам се за теб. Ще се справиш, не се притеснявай. Предлагам си услугите, ако мога да помагам с нещо. Завърших магистратура международен туризъм. Имам дипломна работа, ако я искаш може да ти я пратя. От 19 годишна работя в туризма, работила съм в хотел, била съм и управител, сега работя в туристическа агенция, така че има с какво да помогна.
Биляна браво на теб. Нека си ходи на Хаваите.

# 266
Здравейте момичета!!!
  Първо честито на новата студентка. Стеле Браво!!!!!Ще успееш.Аз като следвах имах няколко колежки с малки деца.И те бяха винаги с най висок успех Shocked.
   Искам да ви питам колко струва магнезия в БГ и колко таблетки от колко милиграма е опаковката.И трябва ли рецепта?Че тука за 15 дни плащам по 8 евро,а ще имам гости от БГ и ако си заслужава да си поръчам да ми донесат.Благодаря ви предварително.

# 267
Ето ме и мен....скоро не съм влизала,но просто не ми остана време и силички  ooooh!
Мари Рус тихичко честито Hug лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала.
Steletu-честито Simple Smile
Аз моето кога ли ще го завърша...вече трети път записвам различна специалност ,защото малко преди да я завърша решавам,че вече не ми харесва  Mr. Green Та сега и аз продължавам да съм си студентка  Mr. Green надявам се още малко,ако не ми дойде друг акъл до тогава...
 welcome на новодошлите,лека и безппроблемна бременност.
Искам да се оплача:имам нисък хемоглобин  Sad
В офиса имахме толкова мнооого работа ,че направо ми дойде свръх,а и сме само с едната колежка,че другата на обучение и после в отпуска,имахме и теч( в офиса),абе изобщо търчане голямо и като няма кой-Бояна.....добре,че днес се поуспокоиха нещата.
Момичета,пак започна да ми се приспива с кокошките  newsm78
В петък сме на ФМ и вече нямам търпение да видя малкия мушморок,който започна да рита и да шава мнооого  Heart Eyes Надявам се и татито да дойде с нас,за да си види произведението Mr. Green
Да кажа за количките-аз не мисля още сега да купуваме,може би след като бебо се роди, живот и здраве,все пак е зимно бебе и не мисля,че веднага ще ни трябва.
И това е от мен....за сега.
Извинявам се за дългия пост  Blush

# 268
Здравейте и от мен!  bouquet
Аз днес бях при доки. Размина ми се опандизването- увеличихме нутри мага на 3 по 1 и но шпато на 3 по 2,минимум  2 литра течности и максимално лежане. Изследванията ми са наред, с изключение на гъбичките, които ще лекуваме.
elist на мен Нутри мага ми е 20 лв опаковката от 30 таблетки.Принципно и без рецепта може да се вземе.
Steletu честито! На мен още са ми пресни спомените какво вълнение е чакането на резултати и класирания. Аз догодина ще съм втори курс. Няма да ни е лесно, но ще се справим. Peace
Билянка, браво на теб!
Васи голяма сладуранка е малката. Hug

# 269
Леле.. то вече какви ли измами не измислиха.. Ама само като му видях ника на тоз... Sick

А сега гледам новините и направо ми настръхва косата - безработица, не знам какво си... Няма пари в НОИ за обезщетения за безработица... Мами, вие притеснявате ли се? newsm78

* Имате ли информация какви документи, в какви срокове трябва да се податат при излизане в майчинство?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 21:04 от аннтония

Общи условия

Активация на акаунт