Отговори
# 210
Здравейте, момичета! Виждам, пак сме на тема "колички"-и на мен ми е много сложно с избора, ето тази ми харесва засега - http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-181_517-products_id-12303.html, но не съм я виждала на живо и ще видим дали ще си променя впоследствие мнението. Нана, кофти, че болничният ти няма да е платен, но пък сега е важно да си спокойна и бебчо да е добре, затова по-добре да няма дразнители около теб! Аз затова реших-за да няма излишни нерви вече съм болничен.  Мари рус- HugНадявам се всичко да е наред и да ни се обаждаш отвреме-навреме! За подстригването-аз се подстригах скоро след като разбрах, че съм бременна, и пак ще го направя-не мисля, че това има връзка с бебчо, не се боядисвам отпреди това, но съвременните безамонячни бои са доста щадящи, според мен! Акта на суеверие, който си позволявам е червеното конче на ръката ми-за късмет  Wink

# 211
Здравейте мами! и аз да се отчета днес прегледа мина оказа се че тези контракции не намаляват, а май напротив и ми увеличиха приема на нутри-мага, а като го свърша минавам на други лекарства  Sick няма ли да спрат тези контракции най-накрая  Thinking Но важното е че всичко с бебо е наред щъка си както винаги маха с ръчички и крачета  newsm32  newsm44.... само дето беше обърнат с дупето напред е едни калпави снимки станаха... въобще не се разбира какво гледаш  newsm78 пък уж албумче ще правим  hahaha има да е пулим след време
Между другото както си беше надупено и с вирнати крачета се видя че нещо виси между тях така че май сме със сини ританки  Wink сега трябва да мисля някакво именце ако беше за момиче ми се въртеше едно в главата, но сега съм в шах! Утре ще си записвам час за ФМ и там вече се надявам със сигурност да разберем пол, не че и сега не разбрахме ама пусто "око да види-ръка да пипне" чак вяра не хващам. А също утре сме и на кръвни изследвания и там разните други не така интересни като срещите ни с мъника надявам се поне те да са в норми.
Относно боите за коса искам да ви питам каква ползвате без амоняк аз днес търсих гледах, гледах всички все с амоняк и така и не си намерих.
Лека вечер от мен днес не съм особено добра компания едно ми е едно никакво а и се чувствам изтощена!

# 212
Здравейте момичета  newsm03

ето нещо весело   http://vbox7.com/play:7b6e1cb7  Laughing

# 213
eho zdraveite toku-6to se registrirah mnogo mi e interesno.Az sa6to 4akam bebe  noemvri, za sega vsi4ko varvi dobre

# 214
Аз си лежа и засега не са се повторили контракциите, така че май тази вечер ще ми се размине болницата. Praynig Увеличавам нутри мага и но шпато, доки каза и минимум по 2 литра течности на ден и максимално лежане.
kamela882 , добре дошла!  bouquet

# 215
И аз да се отчета.Днес бях при док.Всичко е ОК.Дамите играят карти Mr. Green и със сигурност са дами.Вече са по 600 грама.Док е доволна.Растат децата не си играят.Дано да продължавам така.
За фризьора [/b] [/color] аз не вярвам на бабини приказки.Дай сега като сме бременни и да сме .......,то не стига,че килата вървят доста бързо нагоре,амии.Аз си ходя още отначало на пострижки.Само за боядисването изчаках да минат първите 3 месеца.После реших да пробвам с къна Shocked.Голяма грешка.Беше ужасно преживяване Sick.Повече няма да рискувам с това чудо.Ползвам си тази боя,която и преди да забременея.Док ми каза,че няма проблеми.
Лека вечер на всички

# 216
Добро утро!
Днес пак съм ранобудна,макар да ми се спи.
За 1 страница- ние сме 100% мъж.Всичко ни е наред,само че сме срамежливи и не можахме да видим личицето,защото господина беше решил да се скрие.По този повод,минах през Бенетон и взех някои сладурски дрешки.
По повод излизането за ЖК по време на работа мисля,че беше чл.157 от Кодекса на труда,според който работодателя няма право да спира задължителните мед прегледи.
По повод злобните колежки- с такава работя от самото начало и всеки ден съм подложена на злобобнш пждмятаия,но вече не се хващам и са забавлявам от простотиите,бълвани от нея hahaha
За боите- ползвайте безамонячни.Аз не съм спирала да се боядисвампрез цялото време.Нали трябва да сме хубави мами Wink Crazy
Днес съм отпуска и ще бъда по-активна Simple Smile

# 217
Добро утро!
Специално за подстригването знам, че не е хубаво не заради бабините, а защото косата дърпа повече калций от организма. А в момента той ни е много нужен.
И между другото ми прави впечатление, че в повечето бабини изказвания има някаква истина. Може да не е така както казват...например, че ще му се отреже нещо, но има друго обяснение.
Лек ден и не забравяйте плодовете!

# 218
  • София, Борово
Добро утро и от мен.
kamela882, добре дошла  bouquet
за суеверията - освен, че не съм суеверна, ме дразни когато някой ми казва какво не трябва да се прави и ли как трябва да се носят червени конци и т.н. Това са езически обичаи, които аз не харесвам и не искам да ме обременняват с тях. Вярвам, че хората са добри, вярвам, че трябва да сме красиви по всяко време, а не с израсли неоформени коси и небоядисани (ако се боядисваме) и т.н.
Миралюба, болничният ще ти го издаде личният лекар, но ти все пак можеш да се запишеш за протокола за ЖК. Аз също още не съм се записала, но го обмислям Laughing
за колежките... и аз имам 2 неприятни, ама какво да се прави, проблема си е техен.
Хубав ден на всички  bouquet

# 219
ДОБРО УТРО!
http://vbox7.com/play:5ff517a9 - Ето една песничка от мен за събуждане ... Simple Smile

Приятен ден от мен на всички мами   bouquet

# 220
Здравейте момичета Simple Smile аз отдавна не съм влизала ама много работа ми се насъбра-човек не може да каже че съм бременна-търча като идиот нанякъде и вечер съм като парцал, ама пак давам зор да излизам на разходка хаха
Имам едно въпросче-преди време говорехме за изпотяването и одорекса, а вчера прочетох че съдържа алуминиев хлорид, някой знае ли дали е вреден защото мен вече ме е страх да го ползвам?

# 221
Здравейте бъдещи мами, имам въпрос към тези които са от Варна и приемат Нутримаг.От една седмица не мога да го намеря,уж в Санита си записаха да го доставят ,но още няма резултат.Някоя от вас да го е купувала тези дни и от къде?

# 222
Добро утро, усмихнат ден на всички.
demedalor, и аз не успях да намеря Нутримаг никъде във Варна и си взех Магнерич, нали все магнезиев препарат е. 

# 223
Добро утро, момичета! Ива, мерси за закуската, klodia, мерси за кафенцето  Flutter

Имам едно въпросче-преди време говорехме за изпотяването и одорекса, а вчера прочетох че съдържа алуминиев хлорид, някой знае ли дали е вреден защото мен вече ме е страх да го ползвам?

Това, което открих в нета е, че не са правени тестове как алуминиевият хлорид се отразява на плода по време на бременност, следователно не се знае какъв може да е ефектът му. Лично аз се въздържам от използването на одорекса от положителния тест насам. Страх лозе пази!  Flutter

Лек и прохладен ден на всички!  Hug

# 224
Да и аз взех от него, но започнаха стомашни проблеми

Общи условия

Активация на акаунт