ЮЛИ - 2009 - тема 66 :)

• 13 651
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТО НА МАМА СТЕФ!!!! Да и е жив и здрав!  Hug                    bouquet
Аз съм вече като някоя параноичка,щом усетя някакво изтичане отдолу и свалям гащи да видя,а то тъпото течение  Close   Laughing

Не си само ти  Joy И аз бях така -  висях по цял ден в тоалетната  Laughing

# 181
Честито и от мен на Стеф и Ивайло, много здраве им желая, охранен бебок, браво   bouquet

# 182
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ МИЛА СТЕФ !!!
Добре дошъл на големия Ивайло, нека расте много здрав, силен , умен, спокоен и щастлив !!!  Hug Hug

Марулка, Радина  Hug Благодаря ви за успоконието !!! Малчото не го меря винаги, когато се сетя след тоалета, иначе преценявам по това колко е спокоен и как спи. Сега с тези колики се чудя дали е ял достатъчно, от какво плаче, дали имам достатъчно кърма. А и меките гърди ме изненадаха ....  Blush
Сега съм спокойна, пак го премерих преди хапването - за 20 минути е изпапкал 90мл. Blush Няма повече да го меря.
Явно сутринта не му се е яло толкова.
Аз не се цедя вече 4ти ден и положението е много по-леко. че иначе постоянното изпомпване ме побъркваше...  Tired

Айде още бебенца да се появяват днес ..... Линет, да ни се похвалиш скоро !!!  Praynig Peace

# 183
Кейт, много благодаря! Мило ми става като знам, че някой ме помни  Embarassed

Ще инструктирам таткото как се публикува пост, защото от няколко дни ме тормози с това, че нямало да може да се похвали и дава зор да знае как Wink

# 184
  • варненка от София
Кейт, много благодаря! Мило ми става като знам, че някой ме помни  Embarassed

Ще инструктирам таткото как се публикува пост, защото от няколко дни ме тормози с това, че нямало да може да се похвали и дава зор да знае как Wink

Помним те, не се съмнявай  Hug

# 185
Е, честито и на Стеф, да й е жив и здрав Ивайло, голям мъж smile3525
Кукумявче, разбирам те и аз съм така, а нощем е още по- зле, защото съм на полижинакс и като ставам до тоалетната и все ми тече нещо и ми е мокро.
Буболече, не го ли прокараха този нет в новия апартамент? Да обясниш на мъжа ти, та да знаем и ние.
Моят приятел понеже се смееше на приятеля на моята приятелка миналия месец, как се бил панирал кога ще излиза бебето, та сега при всяко пуфкане или пъшкане подскача: "какво, какво има", а снощи понеже ядохме диня, та ставах три пъти до тоалетната и всеки път подскачаше: " къде отивам, какво има" , а мен ми ставаше толкова смешно.

# 186
Честито на Стеф! Да е жив и здрав малкия голям мъж!   bouquet

Дано скоро има новини и от Линет.

Буболече, разбира се, че те помним! Хайде, чакаме и ти да се похвалиш в тази тема.   Wink

# 187
Здравейте и от мен!
Ама наистина бременните вече сме малцинство.   bouquet

Честит Ивайло на Стеф! Да й е жив и здрав!

Аз се позагубих тези дни. Не ми се пишеше хич, че баткото отново е болен. Оздравя от кашлицата, ходи 3 дни на ясла и в събота вдигна 39 градуса, които не можехме по едно време през нощта вече да свалим та ходихме до спешния. Оказа се ангина, но сега слава богу вече е добре. Решихме обаче да го спрем от градина за месец, за да се стабилизира, че се уби да боледува горкия. Ще видим само аз как ще се справям с двама, че майка ми ще е тук само до края на юли, а свекито.........след като намеквам от месеци, че трябва да помага вчера вече ми падна пердето и направо й казах, че трябва през август да си вземе поне седмица отпуск за да води Яни навън да играе...... а тя мисли, мисли....каза че в края на август ще си вземе седмица за да се приготвя за помен на свекърва си, през септември ще вземе 2 седмици за зимнина, та ако не може да вземе повече ще взима бебето поне за 1-2 часа за да мога да водя баткото навън или на плаж.  #Crazy #Crazy #Crazy Няма такъв изрод! За умрял и за бурканите отпуска има, но за бъдещия внук - не е сигурно!!!!  Crossing Arms  #2gunfire #Cussing out

Иначе днес бях на консултация - чакаме просто болките и контракциите, които имам да се синхронизират и контракциите да станат ритмични. Иначе всичко друго е ОК - плацентата е на финала, шийката е мека, тоновете на бебчо са ОК, но разкритието ми си стои "1 пръст".  Tired Док каза, че ако до 17-ти /термина/ не съм родила, в събота ме приема за израждане. Така че до края на седмицата бебче ще имам.  Hug Е, така вече се чака.

Гледам че тапата обсъждате - вчера след следобедната дрямка като станах нещо изтече и най-вероятно беше тя. Слузесто течение с по-тъмен цвят като в началото или края на цикъл. Но беше с големината на 1лв, а очаквах да е повече. Днес док каза че е напълно възможно и цялата да е била, защото и без това си и е време, но няма да предприемаме нищо, а ще чакаме.

# 188
Честито Стеф, да сте живи и здрави с малкия Ивайло! Да ти е много усмихнат, палав и сладък. И бързо възстановяване!

И аз съм като вас с течението.. капне нещо и "ъъъ, това дали не бяха води"  hahaha
Бубулече, тамън се чудех къде изчезна. Стискам палци и да се похвали таткото.
inedica, дано бързо се оправя малкия. Не се ядосвай на свекървата, има такива хора, на които не може да се разчита за помощ.

# 189
Честито на мама Стеф, много радост да и носи голямото момче Ивайло Mr. Green Peace Peace Peace   bouquet  bouquet  bouquet

Кукумявче, Драга .... вече ни избушват нервите и аз съм във вашта група. Хем нищо не ми тече, хем на всяко ходене до ВЦ-то се ослушвам като гърмян заек.
Мъжът ми и той днес ми звъни и  ме пита  "Ще те карам ли?", а аз "Къде?!" Flutter Flutter Mr. Green
Явно и него вече го гони предстартова треска и само ме проверява, но малкия си е много добре и хич явно никъде не му се ходи, днес ще се чувам с докторката, да видим тя какво мисли по въпроса със смяната на адреса му, че хазяйката вече не се събира на диванчето  Flutter Rolling Eyes Whistling Whistling Crazy Flutter

# 190
Здравейте момичета!
Честити бебчета на Скарабей, Пъзел, Ани_1981, Мацко, Тедиата и Стеф!!!!
Да растат здрави, щастливи, заобградени от много любов и да радват всички около тях! На мамите бързо възстановяване! 
    newsm51
Аз се опитвам да ви изчета, но това е почти мисия невъзможна.
За сега бебата основно спинка и папка! Кърмя я от една гърда по около 20 мин. Често заспива на гърдата, та я будя с пощипване по бузката. За сега не се изцеждам, надявам се да не се и налаг де. Дано отървем и коликите. С баткото ни хванаха още в края на първата седмица, та сега съм в очакване. След споделените от вас мнения мисля все пак да се запася с Биогайа. За всеки случай.  Мъжът ми си взе полагаемата отпуска за бащинство (направо се чудя как му я дадоха, може би защото нямат много работа напоследък) и сега той се занимава с големия и затова още не съм разбрала много какво е да остана сама с двете бебета. Надявам се че ще се справим.
Сиси, благодаря ти за милите думи!  Heart Eyes И на мен много ми допадат твоите подробни постове, в които намираш да кажеш по нещо на всекиго.
Юлско бебе, а твоите истории и бесерите на хората около теб са направо за книга. Виждам че изобщо не те оставят да скучаеш.  Grinning Видях, че си проявила интерес към моята лИбовна история.  Blush Всъщност защо пък да не споделя, тъкмо малко да разнообразим разговорите за акитата и кърменето.  Grinning Видяхме се още веднъж с бившия ми и нещата доста се задълбочиха. То ние реално винаги сме поддържали някаква връзка, но последните години той беше в командировка в чужбина и уж страстите бяха поохладнели. Да, ама не! Сега вече когато си е в БГ, всичко придоби други измерения. Аз все още се опитвам да запазя дистанция, пък и като много бременна, а сега вече като току що родила, тази задача ми е доста по-лесна, защото Димана изцяло запълва времето и мислите ми. По-нататък ще видим.  Embarassed
До скоро, че ме викат. 

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 13:48 от cherry girl

# 191
Честито на Стеф.Много хубаво име Ивайло, нека расте здрав ,умен и много да ви радва smile3525, а на мама бързо възстановяване   bouquet
Аз ползвам на Памперс - Сенситив с оцветяващата лентичка и съм страшно доволна не е нужно постоянно да проверявам.Мъжо ги взема от Германия и мокрите кърпички сенсатив Peace
Буболечемече -всички те помним Wink.Значи утре е твоя голям ден та и рожденичка.Имаш стиснати палчета от нас fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.Защо не вземеш телефона на Сиси или Аманитка  пиши им на лични и кота родиш  прати смс те са вестителките, но ако искаш нека и таткото се похвали какво по хубаво от това Flutter
Мамбинка -всичко е наред Peace.Така трябва да са гърдите.Марулка и Радина много добре са ти обяснили.
Галилей -нещо ми се губи newsm78
Моето бебче 2часа бодуваше разглеждаше.Само си стои кротко и се оглежда.Без да му чуем гласчето.Не съм очаквала такова кротко мишленце Heart Eyes.Сега спинка сладко сладко да видим до кога Grinning

# 192
  • София
Съобщение
    Официалният партньор и съорганизатор за провеждане Световната седмица на кърменето у нас, рекламна агенция Ремембранд, търси майка и бебе за заснемането на телевизионния клип, който ще анонсира честването на седмицата. Бебето трябва да е на възраст до 3 месеца и спокойно да понася внимание от хора около него.
    В клипа няма да има показване на гърди -достатъчно е бебето просто да стои в поза за кърмене. Не се изискват актьорски умения, нито ще се говори. За контакти - 0885 007 341  Елена Дачева. Снимки на майката и бебето се изпращат на 13. и 14. юли на адрес elena.bacheva@remembrand.eu

# 193
  • Кърджали
Честито на Стеф! ДА е жив и здрав големия малък Ивайло. Да носи много щастие на мама и тати. А мама и тати много много да го обичат.

# 194
Inedica, не се ядосвай на свеки, аз не мога да разбера какво толкова има да се готви за помена, ама айде. Може пък да е за добро, че не може да гледа малкия, току виж я завариш да го е провесила за краката, че да стане висок и снажен, тъй като вече е изпуснала момента за дългия врат. Laughing
Лени, на мен вчера ми забрани да излизам и да съм си приговела багажа за болницата най- накрая Joy.
cherry girl , права си, няма само за памперси да си говорим, а аз даже не мога да се включа още в тази тема Joy. Явно всеки си има по една нехващаща ръжда любов. Мен скоро ми се обърна малко стомаха, като видях на снимки моята вечна тръпка, а мислех, че безвъзвратно съм го отписала покрай емоциите на бремостта, миналите години и тн. Даже малко ми стана мъчно, че няма да се видим тази година, защото аз ще съм родила, когато се събират с приятелите ни от Щатите, като пристигнат всички и няма да мога да отида. От друга страна си е за добро, не искам да ме вижда, със задник, колкото канапе Laughing. Миналата година той пък беше, като глътнал две дини.

Общи условия

Активация на акаунт