ЮЛИ - 2009 - тема 66 :)

• 13 663
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,нямах нет цяла седмица-ужас,разболях се без Вас-много ми липсвахте!Да са живи и здрави всички нови бебета!Стискам Ви палци-ние сми добре,за сега,жегата ни мъчи.

# 91
Радина, от къде се сдоби с този колан за 7 лева? Laughing

Малко над "Санита", срещу Окръжна има един магазин "Самоздрав"(ул."Генерал Колев" №74), от там го купил мъжа ми  Peace

# 92
Радина, от къде се сдоби с този колан за 7 лева? Laughing

Аз имам даже за 3лв от пазара  Laughing - стяга наистина но е доста груб и ползвам един ,който поръчах по интернет миналата година - колан-гащи.Струваше 35лв.Доволна съм.

# 93
Галето - от време на време и мен леко ме придърпва, но без болка, иначе подуто нямам. Мисля че е нормално да се усеща леко нещо от време навреме. ОБАЧЕ на мен още ми върви по малко, а вече минаха повече от двадесет дни. На всички ли със секцио им спря?
Дзимби - за херния знам, че е често срещана при новородени. Неонатолозите не ти ли казаха нещо. Може да се оправи от само себе си, ако не се прави лека хирургическа интервенция, но като порасне детенце - след 1 година. Същото е и с неслязъл тестис. При някои деца са "асансьорни" и могат да слизат и да се качват.

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 08:37 от TANI80

# 94
Галето123 - моят бебок суче 15мин. понякога и 20тина , но само от едната гърда.А ако давам от двете по 10мин.някъде.Не засичам точно с часовник така, че приблизително.Предпочитам варианта само от едната гърда тъй като когато му давам от двете го прекъсвам и се ядосва докато го сложа на другата гърда докато се наместим ит.н.А така като започне не го прекъсвам и виждам , че му е по добре спокоен е и си сучи докато той не се откаже.Пробвала съм и двата варианта , но аз гледам на малчо как му допада.По някога докато го кърмя и си върши работата в памперса спира да суче оглежда се напъва се докато се изходи.Тогава сменям памперса и продължаваме с другата гърда.
И нашият татко отряза ноктите  в болницата. Peace

# 95
  • София
Честити бебенца на eden_heaven - бързо да се оправят, че ги чака много папкане при мама  baby_neutral Санитам, честити ви 40дни, как мина погачата, пусни снимки ако имаш време. Hug
[
Ще ви пусна снимки, само да успея да ги източа между 2 кърмения.

# 96
  • София
Moмичета,понеже София пак не спа тази нощ и я прекарах на крак,чак сега се включвам.Имам смс от Мацко:

На 11 юли ж 5.40 ч. се роди Яна,49 см/3050 гр.,добре сме ,засука успешно.

Мисля обаче,че е искала да напише 12 юли,защото смс-а ми е от 6.46 ч. тази сутрин.На дали е родила 24  часа преди това.

# 97
ЧЕСТИТО НА МАЦКО. НЕКА МАЛКАТА ЯНА МНОГО ДА Я РАДВА.

# 98
Честито бебче на Мацко  bouquet

Миме - честит празник и на теб  bouquet

Успех на всички мами, които се борят с трудностите на кърменето, надявам се да намирате време да прочитате това-онова в Кърмаческия, или пък да питате някой - добре че Айла наминава с безценните си съвети Hug

Тоничка
гледам че липсва, чакам известие от нея, онзи ден ми взе номера..дано и аз да мога да известя новинката, предполагам ще препратя смс-а на Сиси или Зори.

Драга - ти май ще си откараш до термин, браво на теб Hug Берушка - палци за теб Heart Eyes

Сигурно пропускам много важни неща, но съм с почти паднала батерия на лаптопа и нямам как да пиша дълго, искам само да ви пратя прегръдки, целувки, да ми стискате палци утре ако може Grinning Засега съм спокойна, но около мен всички са се панирали, все едно тях ще ги режат Crossing Arms Аз ги успокоявам, чак са ми смешни Crazy Мъжът ми пи валериан Whistling

Гушкам ви много и до скоро Hug

# 99
Честита дъщеричка Яна на Мацко!

Stef, специално искам да ти пожелая спокойна нощ, поспи си, колкото можеш и естествено имаш много стиснати палци от мен  Hug Предполагам, че си спряла с хапването вече, водата не я мисли - няма да ти се допие толкова (всичко е психическа нагласа), пък ако ти се допие, се изжабуркай и я изплюй - пак е решение. Simple Smile За притеснението на околните те разбирам -  и аз в момента съм във фаза успокояване на околните, вместо те нас, ние тях .... Simple Smile
И естествено утре ще очакваме новината! Simple Smile

# 100
Много ви благодаря момичета, не мога да разбера какво става, притеснявам се вече, кърма има много, верно, че се изморява и може би затова се мотаме, раздвижвам я, но не пък веднага след като спре, много реве като яде също, затова така се храним по толкова време, но имам и чуството, че олива доста като яде - доста често в ъгъла на устата й има събрана и тече по бузите й. Днес няма наакан памперс  още Tired  Cry
Някой питаше защо й давам с лъжичка - защото трудно засука с тия биберони.

Честито бебче на Мацко!

# 101
Нашата мама Мацка роди действително на 11-ти юли нейната Яна, да й е жива и здрава и много да радва мама и тате.

Ние се прибрахме, каките харесаха бебето много, казаха, че е яко и поздравиха родителите си за творението Laughing

Аз имам много да чета, но виждам че юлките се справят страхотно, браво на вас Hug

# 102
Честита дъщеричка на Мацко!!!
Много здрава и красива и много радост да и носи!!!
   bouquet  bouquet  bouquet

Стеф, миличка спокойна вечер ти желая и утре чакаме да се похвалиш за най-важната среща  Hug
пък и щом мъжът ти е пийнал валерианче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green всичко трябва да е наред  Flutter Crazy Joy

Медула - добре си си дошла и от вашето творение чакаме снимки  Peace Mr. Green Heart Eyes   bouquet

# 103
Сиси благодаря,че си забелязала липсата ми
Аманита-темата е много готина-напрово си страшна!
Относно кърменето-при мен беборанка просто заспива на гърдата-суква 2 пъти и толкова-аз изцеждам общо 40-50 мл кърма и и го давам с шише+30-50 АМ,в зависимост от изцеденото-общо сме на 24 дни и храня 7 пъти,през 3 часа,по около 80 мл+общо 20 мин сукане-не знам какво успява да изсуче.Утре ще я претеглим и ще видим какво сме направили.Акаме по 3 пъти дневно.
Коликите ги борим успешно с Колийф;вече започна сама да се буди на 3 часа.

# 104
Добър вечер и от нас !!!

Аз тези дни бях без комп. и съм изпуснала доста.. Blush

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ !!!
Да са ви много здрави, усмихнати и спокойни дечицата !!!
Хубави мигове на семействата ви !!! Hug

Ние сме добре, хапваме, спинкаме и обилно акаме след всяко  baby_neutral
Да си похваля татито, който страшно много ми помага, а колко обича мишката не е истина... Малкият му вади душичката само с най-малкото измрънкване  Joy

Стеф, пожелавам ти една приказна среща с твоето малко момченце Simple Smile  Hug Стискам палци всичко да мине бързо, леко и да нямаш много оплаквания в последствие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт