Най-приятна и най-просташка TV РЕКЛАМА - 4

• 55 688
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Не крещи "Изпей ми една песен", и идеята е да вика нещо, което всички ще разпознаем като израз и като италиански език. Simple Smile

# 361
Shocked много педофилски ми звучи

# 362
Per niente Peace

Предишната кампания с Латинка беше по-добра.

Определено. Идеята развалиха още в предната реклама, когато "кръстникът" крещи по телефона на италиански "изпей ми една песен". #Crazy Какво общо има тая реплика с ядът за телефоните? Rolling Eyes
А последната е мнооого зле и ужасно ме дразни. Това ми е най-противната реклама в момента.

На мен пък да си призная мацката във фитнеса, заради която стават катастрофите много ме кефи.  Peace Една такава усмихната и позитивна ми е. Някой знае ли коя е?

Момичето се казва Гергана Дончева, и в момента е асистент-водещ в "Станция Нова" Peace

# 363
  • Sofia
Не крещи "Изпей ми една песен", и идеята е да вика нещо, което всички ще разпознаем като израз и като италиански език. Simple Smile

Добре де, ако трябва да сме точни крещи "Позволете ми да пея", което пак не виждам каква връзка има с рекламата. Разбирам, че трябва да е нещо на италиански, но подбраното изречение е изключително неадекватно, все пак тази песен е доста популярна, дори и да не знаеш точният превод поне си наясно, че не е свързан с контекста на рекламата.

Момичето се казва Гергана Дончева, и в момента е асистент-водещ в "Станция Нова" Peace

Виж ти, мяркала съм нова водеща там, която се появява заедно с Мария, но не съм се заглеждала изобщо. За нея ли говориш?

# 364

Добре де, ако трябва да сме точни крещи "Позволете ми да пея", което пак не виждам каква връзка има с рекламата. Разбирам, че трябва да е нещо на италиански, но подбраното изречение е изключително неадекватно, все пак тази песен е доста популярна, дори и да не знаеш точният превод поне си наясно, че не е свързан с контекста на рекламата.

e:

ш?
[/quote]

Ако трябва да сме още по точни тя казва оставете ме да пея

# 365
  • Sofia

Въпрос на превод явно, не виждам как това променя фактът, че в тази реклама подобна реплика няма място.

# 366

Въпрос на превод явно, не виждам как това променя фактът, че в тази реклама подобна реплика няма място.
Ами ще се съглася с мнението на една съфорумка ,която няколко реда по нагоре ти е неписала ,че идеята е да се чуе нещо на италиански език ,не мисля че са търсили точност в този случай

# 367
Най-просташки са рекламите на "Евтерпа"
Много си е готена даже. Едва ли куха лейка може да бъде представена по по-очарователен начин.

# 368
  • UK
Именно, просто са търсили лесно разпознаваема като италиански език фраза. Те със сигурност са имали възможност да напишат цял ферман по темата на италиански или всякакъв друг нужен им език, но това не е нужно.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 11:29 от Малката Госпожица Мърморана

# 369
  • Sofia
Именно, просто са търсили лесно разпознаваема като италиански език фраза. Те със сигурност са имали възможност да напишат цял ферман по темата на италиански или всякакъв друг нужен им език, но това не е нужно.

Това ми е ясно, но не мисля, че ефектът е постигнат като са използвали точно тази много популярна песен. Да не говорим, че Кръстникът в лицето на тази баба е ужасна пародия.

# 370
  • Ланкър, планините Овнерог
Най-просташки са рекламите на "Евтерпа"
Много си е готена даже. Едва ли куха лейка може да бъде представена по по-очарователен начин.

Тази и тези на Бест Фуудс май едни и същи са ги правили  ooooh!

# 371
  • UK
Цялата реклама по принцип е тип пародия. Това е идеята. Simple Smile За мен ефектът е постигнат и рекламата ми харесва. Simple Smile

# 372
Цялата реклама по принцип е тип пародия. Това е идеята. Simple Smile За мен ефектът е постигнат и рекламата ми харесва. Simple Smile
аха, ясно...за това е този двубой между двете ви

# 373
В последно време много ми харесва рекламата на "Леки" с хлапето....."мама се е казвала студентка и била под наем..." Mr. Green

# 374
  • Варна
Рекламата на ЛудоГорско пиле ми харесва. Peace

Общи условия

Активация на акаунт