Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 76 177
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
Продукти на GUERLAIN в т. число и фон дьо тен има много изгодно в английския Ибей. Особено сега, когато курсът на лирата спрямо еврото е толкова нисък, пазаруването си е направо далавера  Mr. Green Аз се "засипах" буквално от козметика от там.  Единственото изискване за пазаруването е Paypal account.

# 151
  • На точното място
А някой можели да даде отзиви за ФД на Deborah. Чета добри неща за марката като цяло. Интерсуваме дали имат подходящ за нормална - мазна кожа, с лека покривност, без да преизсушава. Ако някой ги е ползвал моля да сподели  Hug

# 152
  • Бургас/Пз
А някой можели да даде отзиви за ФД на Deborah. Чета добри неща за марката като цяло. Интерсуваме дали имат подходящ за нормална - мазна кожа, с лека покривност, без да преизсушава. Ако някой ги е ползвал моля да сподели  Hug

А къде в Бургас ги има?

# 153
в мола в дъглас

# 154
  • На точното място
Никой ли не е ползвал техни ФД? newsm78

# 155
виж този-матира http://beautycosmetic.biz/deborah-deborah-hidratirasht-fon-dio-ten-p-958.html
този за мазна кожа http://www.deborah.it/inglese/deborah/html/prodotti/colour_copy.htm
(а това червило ме грабна с опаковката Laughing)

# 156
  • На точното място
Благодаря ти! А ти лично ползвала ли си ги, за да споделиш дали са добри?

# 157
не съм,но ги заглеждам Wink

# 158
че си ги купих Mr. Green но в крайна сметка не уточних, че на Макс фактор ми харесва повече. За мен този ликуид илюжън е по-покривен, но аз имам пъпки, петна, а този на Ревлон седи все едно няма фдт.

# 159
  • Варна
Никой ли не е ползвал техни ФД? newsm78
На Дебора съм ползвала Мат и 24 часовия.Този 24 е много траен и фин.Сравнявам го с Ревлон колор стей.Ползвам го сега през лятото.През зимата ползвам минералите на Артдеко.Е няма такова чудо.Направо съм впечатлена.Покривност,трайност ,и много добра основа за руж и сенки.Просто лицето става кукленско.

# 160
Вчера исках да си купя минералният фон дьо тен-пудра на Артдеко,е никъде в Пловдив го няма,много съм разочарована как може в голям град като Пловдив да не може да се намери,имат и компактен фон дьо тен с минерали и него го нямаха,скоро ще ходя във Варна ако някое момиче знае къде има техни продукти моля да ми пише!В крайна сметка ако не успея да го намеря ще си го поръчам от Парфюми маркет,но дали ще успея да си улуча цвета,иначе видях всичките им четки и много ми харесаха и в най-скоро време ще си ги купя!
За Дебора гледах и тях имаха само два фон дьо тена,но с нищо не ме впечатлиха,а и продавачката нищо не можа да ми обясни!

# 161
  • Варна
Вчера исках да си купя минералният фон дьо тен-пудра на Артдеко,е никъде в Пловдив го няма,много съм разочарована как може в голям град като Пловдив да не може да се намери,имат и компактен фон дьо тен с минерали и него го нямаха,скоро ще ходя във Варна ако някое момиче знае къде има техни продукти моля да ми пише!В крайна сметка ако не успея да го намеря ще си го поръчам от Парфюми маркет,но дали ще успея да си улуча цвета,иначе видях всичките им четки и много ми харесаха и в най-скоро време ще си ги купя!
За Дебора гледах и тях имаха само два фон дьо тена,но с нищо не ме впечатлиха,а и продавачката нищо не можа да ми обясни!
Артдеко във Варна мозещ да откриещ  в магазин Делфин.Това е точно до цървата св.Никола на главната/Княз Борис/.Залепен е до Сваровски ,но навътре.Ще го видищ .Продават и бански.
Сори,но клавиатурата ми се изчанчи и се получават глупости.

# 162
  • София
Аз ползвам доста продукти на Deborah и съм много доволна! В общи линии съм със смесен тип кожа ФДТ много добре изравнява тена ми, матира Т-зоната , покривен е , но в същото време не се наплъстява в мимическите бръчки до края на деня (дано разбра какво исках да кажа) . Моят е с червена капачка, не знам от коя серия е!

# 163
Последния фдт който си купих е Lumene 12h. Най-хубавият фдт, който съм ползвала, страхотен е просто. Аз съм на 35 г., със смесена кожа и си избирам обикновенно само матиращи фдт, но с този рискувах пише, че е за всякакъв тип кожа и съм очарована   bouquet
http://beautycosmetic.biz/lumene-lumene-12h-fon-dio-ten-siyajna- … alina-p-2732.html

# 164
  • София
На морето понеже почернях повече от очакваното спешно ми потрябва по-тъмен фон дьо тен и си взех този http://www.maxfactor.co.uk/uk/products/Face/Foundations/Panstick/detail.aspx . Страхотен е. Покрива добре и в същото време стои много естествено, нанася се много лесно, не е прекалено сух, нито прекалено мазен.  Mr. Green Добра рекламка стана Joy. Опаковката тук е малко по-различна.

Общи условия

Активация на акаунт