Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 76 082
  • 710
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас/Пз
Метеорите на Герлен са страхотни и стоят уникално на кожата!!! Нямат много голяма покривност, но пък фон дьо тена е много добър така че не ти трябва тежка пудра! С каква кожа си суха, нормална, смесена или мазна???

# 136
  • София/Бургас
ani_d , благодаря! Кожата ми е нормална към суха. Горе долу какви пари са Метеоритите? Има ли ги в компактна форма, в която мога да ги нося в чантата?

# 137
  • София
ani_d , благодаря! Кожата ми е нормална към суха. Горе долу какви пари са Метеоритите? Има ли ги в компактна форма, в която мога да ги нося в чантата?

За тези съм чела хубави отзиви http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P219210&categoryId=C12214

# 138
Може би някой е споменал, но базата на GOSH e доста добра. Матира и прави лицето кадифено.
Много приятно изненадана съм.

# 139
  • София
Може би някой е споменал, но базата на GOSH e доста добра. Матира и прави лицето кадифено.

Нещо не я засичам никъде тази база......а съм се заглеждала специално за нея  Rolling Eyes

# 140
Моята я взех от магазинчето на плиска, от страната на Кино изток точно до подлеза преди няколко дни.

# 141
  • Бургас/Пз

Да има ги, около 100лв бяха някъде, може и около 90лв да са не съм сигурна!

# 142
  • София/Бургас
ani_d, много благодаря за информацията! Като се прибера от морето септември, ще се отида до БЗ и ще разгледам.

П.С. Видях, че си от Бургас, можеш ли да ми кажеш къде в града мога да видя метеоритите?

# 143
  • Бургас/Пз
ani_d, много благодаря за информацията! Като се прибера от морето септември, ще се отида до БЗ и ще разгледам.

П.С. Видях, че си от Бургас, можеш ли да ми кажеш къде в града мога да видя метеоритите?

В МОЛ "Бургас Плаза", парфюмерия Дъглас на първия етаж. На ул. "Богориди" парфюмерия Парадокс

# 144
Момичета,работя за Ланком и ако имате въпроси-питайте.Също мога да ви изпълнявам поръчки,но подробности-на лични.Що се отнася до ФДТ-има за всеки тип кожа и са едни от най-добрите.Но,ако не изберете подходящия за вашата кожа,може и да се разочаровате.Затова,пробвайте,преди да купувате или се консултирайте със специалист.

# 145

Метеоритите на Герлен понякога ги намалят в Ягодка (до към 40 долара), и можеш да си ги вземеш доста изгодно. Просто трябва да следиш промоциите.  Peace

# 146
Аз взех мостри на Double wear na Estee Lauder, но не ми харесва нещо  Thinking прекалено ми е покривен,а аз нямам нужда от такъв. Иначе дневната грижа ми хареса.Смятам да си взема крема, а да си продължа с Equalizer-a.  Simple Smile

# 147
  • София/Бургас

В МОЛ "Бургас Плаза", парфюмерия Дъглас на първия етаж. На ул. "Богориди" парфюмерия Парадокс

Много блгодаря!   bouquet
Ще се разходя да разгледам.

# 148

Ти нямаш ли си друга работа, а ни подсещаш за тази базааа  Crazy

# 149
  • Бургас/Пз
Ах не, нали се разбрахме по въпроса за базата, нямаш още нужда от нея.   LaughingПолзвай само овлажнителя и Екулизера. Дабъл уера е тежичък за тебе. Не бързай с тежката артилерия ще му дойде времето!  Peace Mr. Green

Eто ги метеоритите в ибей изилзат към 70лв http://cgi.ebay.com/Guelain-Meteorites-Perles_W0QQitemZ140338780 … d=p3286.m63.l1177

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 16:55 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт