Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 991
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
Уау,точно търся инфо за ЕЛ и Revlon и фд на  La Roche;-) Някой ако ги е ползвал,бързо да казва  кой е по-хубав Hug

Ползвала съм и на Ел, и на Ревлон, но ти все пак кажи за какъв тип кожа се интересуваш, покривност и т.н.
За Ревлон са писали няколко поста над теб.

Искам да похваля фдт Hydra Silk на Artdeco, един от най-добрите, които съм ползвала до момента  Simple Smile
Със суха кожа съм и обикновено търся покривни фдт, този е почти идеален  Wink

# 76
Уау,точно търся инфо за ЕЛ и Revlon и фд на  La Roche;-) Някой ако ги е ползвал,бързо да казва  кой е по-хубав Hug

Ползвала съм и на Ел, и на Ревлон, но ти все пак кажи за какъв тип кожа се интересуваш, покривност и т.н.
За Ревлон са писали няколко поста над теб.

Искам да похваля фдт Hydra Silk на Artdeco, един от най-добрите, които съм ползвала до момента  Simple Smile
Със суха кожа съм и обикновено търся покривни фдт, този е почти идеален  Wink

red shoe ,интересувам се от фдт за смесена,проблемна кожа и най-вече държа да е покривен  Peace

# 77

Дайте повече информация и мнения за тези на Ревлон Peace
става,стой добре,но е много тежък според мене Confused,после едвам се маха-хич не е лек
преди ми харесваше доста,но сега предпочитам да ми е по-леко на лицето-но определено не е лош

# 78
  • София
Аз също съм доволна от Колор Стей, но за лятото ми идва мнооого тежък!Заинтригуваме този по-лекия вариант, някой виждал ли го е в Бг  newsm78

# 79

става,стой добре,но е много тежък според мене Confused,после едвам се маха-хич не е лек
преди ми харесваше доста,но сега предпочитам да ми е по-леко на лицето-но определено не е лош

Днес обиколих всички магазини в Плевен да търся Ревлон и никъде нямаше...точно когато се бях отчаяла намерих в едно малко магазинче малко щандче с продуктите.Нямаше всичките разбира се,но имаше Колор стей и тоя със смесването на цветовете...та той много ми хареса като консистенция нмо не ми се струва практично с това размесване на цветовете,защото ако минеш от тъмно на светло или обратно трябва да помпаш няколко пъти докато започне новия цвят Rolling Eyes
Взех си Колор стейза мазна кожа цвят Natural Tan

Утре ще го изпробвам и ще пиша пак Peace

# 80

red shoe ,интересувам се от фдт за смесена,проблемна кожа и най-вече държа да е покривен  Peace

Моята кожа също е проблемна, поне за сега, не засилва проблемите този фдт. Ползвам го вече 2ри месец, като редувам с един на Биотерм, но този на Артдеко е по-добър.
Лятото и моята кожа е по-скоро смесена, след нанасянето му минавам с малко пудра и цял ден съм ОК. Но работя в хладен офис и не излизам много много, а и всичко е много индивидуално, най-добре е да го пробваш  Peace

# 81
# 82
Много съм доволна от този фон дьо тен. Много лек, страхотен за лятото.

Бях питала в някой от предишните си постинги за Аstor. Поръчах си го, получих го, но не ми хареса никак. Много е мазен.

# 83
Значи да кажа за Колор Стей на Ревлон.
Днес го пробвах и съм очарована.Много добре се нанася,покритието ми е перфектно.
Има лек сух,пудрен завършек и не стои като маска ами даже много естествено.
Усещането на лицето е гладко,нежно и свежо.
Сложих го в 10 часа и цял ден съм навън в жегата,ходих и на снимки-преобличах се няколко пъти и не е мръднал-нито се е размазал,нито е променил цвета си и най важното не е лъснал,ама изобщо...до сега,вече повече от 8 часа.
Другото което забелязах,е че е идеална основа за по нататъшния грим,защото бронзиращата пудра по скулите стоеше още по хубаво и по естествено.
Не вярвах,че ще намеря по добър фдт от ЕЛ,и почти се бях отказала да търся...тъкмо щях да си купувам 3-та опаковка от него,но е факт...намерих го и даже днес си купих още една опаковка в по светъл цвят Sand Beige.
Препоръчвам с две ръце Peace

# 84
  • Бургас/Пз
Днес го пробвах и съм очарована.Много добре се нанася,покритието ми е перфектно.
Сложих го в 10 часа и цял ден съм навън в жегата,ходих и на снимки-преобличах се няколко пъти и не е мръднал-нито се е размазал,нито е променил цвета си и най важното не е лъснал,ама изобщо...до сега,вече повече от 8 часа.
Другото което забелязах,е че е идеална основа за по нататъшния грим,защото бронзиращата пудра по скулите стоеше още по хубаво и по естествено.
Не вярвах,че ще намеря по добър фдт от ЕЛ,и почти се бях отказала да търся...тъкмо щях да си купувам 3-та опаковка от него,но е факт...намерих го и даже днес си купих още една опаковка в по светъл цвят Sand Beige.

За кой вид на Колор Стай става въпрос, защото тук се обсъждаха три фон дьо тена на тази марка

# 85

За кой вид на Колор Стай става въпрос, защото тук се обсъждаха три фон дьо тена на тази марка
Марката е Ревлон чак за три вида чак не знам .
Единия е покривния има го за суха и за мазна кожа другия е по-лекия вариант.
за този споделя Мими.
Днес ми пристигна лайт версията на базата на Смашбокс утре ще я пробвам.

# 86
Много съм доволна от този фон дьо тен. Много лек, страхотен за лятото.

Бях питала в някой от предишните си постинги за Аstor. Поръчах си го, получих го, но не ми хареса никак. Много е мазен.

Би ли ми казала къде в София продават козметика на тази марка? А матов завършек ли ти се получава и дали е подходящ за суха кожа? Благодаря ти!   bouquet

# 87
  • Бургас/Пз

Ето за тези трите питах, имах предвид Мими за кой точно от тях говори??? Разбрах, че е за първия и много благодаря за уточнението!!!

# 88
ani_d,третия не е Колор Стей.

# 89
Ще взема и аз да го пробвам този Колор стей,толкова добри отзиви прочетох за него,единственото което ме притеснява е,че няма дозатор,в един магазин исках да го пробвам на вътрешната част на китката и половината шишенце ми се изля в ръката!
И аз съм хвърлила око на Смашбокса,така,че ще чакам отзиви за него!
Някой пробвал ли е ФДТ на Артдеко по точно за комбинирана кожа?

Общи условия

Активация на акаунт