Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 76 017
  • 710
  •   1
Отговори
# 240
Някой да е ползвам новия фдт на Лореал с шпатулката за нанасяне?  newsm78

# 241
  • В къЩи.
За този ли става въпрос?
Не съм го ползвала,но ми се струва доста неудачно нанасянето му  Thinking , Не е шпатула, а е валяче,като за боядисване  Shocked Как с това неЩо Ще успееш да нанесеш по гънките на носа например  newsm78

# 242
  • На черешатааа
Здравейте момичета. Моля за съвет - какъв фон дьо тен да си взема. Кожата ми е нормална, все още нямам бръчки или поне видими  Laughing , нямам много за прикриване . Реших да си взема базата на Смашбокс комбинираната, но за след нея? Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 10:33 от gold laydi

# 243
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета. Моля за съвет - какъв фон дьо тен да си взема. Кожата ми е нормална, все още нямам бръчки или поне видими  Laughing , нямам много за прикриване . Реших да си взема базата на Смашбокс комбинираната, но за след нея? Благодаря предварително   bouquet

Пробвай Артдеко - минералния.  Peace

# 244
  • На черешатааа

Пробвай Артдеко - минералния.  Peace
Благодаря, онлайн продава ли се някаде, че у наше село надали ще го има  Joy

# 245
# 246
# 247
Здравейте  Wink аз имам едно въпросче относно минералните фон дьо тени на Maxfactor (Natural Minerals) и Loreal (True Match Minerals). Кой от двата да избера защото ми изглеждат еднакви  Embarassed Blush Laughing Надявам се която от вас е ползвала някой от двата да ми даде съвет  Thinking Simple Smile

# 248
ani_dHug, случайно да си ползвала минералния коректор на Артдеко срещу тъмни кръгове? Интересно ми е има ли някаква покривност, разнася ли се изобщо и няма ли да стои "набрашнено" Mr. Green под очите Thinking Малко в страни от темата съм Blush, но виждам, че са обсъждани коректори по-назад и се възползвам да питам Wink Peace

# 249
  • На черешатааа
Благодаря за съветите момичета  Hug , сега остава и да си открия и цвета  Joy

# 250

това е истината  Wink

# 251
Тъкмо я гледам в ягодката и влязох тук да видя няма ли някой отзив за нея.  Simple Smile Simple Smile

# 252
Аз ползвам базата на Lumene, минералната пудра фондютен и коректора за тъмни кръгове на  Артдеко.Много съм доволна!

# 253
  • Paris
Днес пробвах новия Parure gold. Очарована съм! Харесва ми повече и от аква, и от екстрийм. Задължително го пробвайте Peace

# 254
  • Varna
Ще пробвам този Base Lumiere na Chanel,а какъв фон дъо тен да използвам.Суха към нормална кожа:)))Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт