Перфектен тен -ФДТ и база за грим-7

• 75 649
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
А аз да попитам с какви впечатления сте от спрей ФДТ на Диор  http://img2.timeinc.net/instyle/images/2007/products/sept/BPP/080107_dior_b.jpg  ?  Купих си го, днес го ползвах за първи път, но ми се струва, че не е достатъчно покривен и за моята суха кожа не е много подходящ. Но отдолу не бях сложила кремът, който ползвам по принцип под ФДТ , та може и да греша.

Какво е вашето мнение?

Изобщо не съм доволна. С крем, без крем, все тая. Не го харесах.

# 646
Стига, бе Ава.  Rolling Eyes Ще видим...

# 647
  • София
Вчера си взех този и останах приятно изненадана! Peace
Лесно се нанася и не стои като маска.
Моля те,териса  сподели след целодневен престой в/у лицето как го чувстваш?Аз съм с много суха кожа и все още търся 'моя' фон дьо тен.Почти винаги добавям капка зехтин преди да го нанеса върху лицето и пак ми е се пресушава кожата.

# 648
Стига, бе Ава.  Rolling Eyes Ще видим...

Ти си го пробвай и с крем. Може пък да ти допадне, знам ли. Аз нямах тоя късмет.

# 649
  • Бургас/Пз
Ами май ЕЛ е по-добър. Аз съм пробвала Диора от една приятелка само веднъж, но определено не е моя ФДТ. Като покривност може би са на едни кантар.

# 650
Открих си тестер на Even Better ще го пробвам ,може и да се окаже моя фдт. Flutter

# 651
  • София
Аз нямам много опит с фон дьо тените - 3 вида съм ползвала досега: компактен Парюр на Герлен, Трюли мат на Кларанс и Балансиращ на ЛАнком. ГЕрлен ми е фаворит, Трюли мат сигърно щеше да го измести, но не нацелих цвят.

# 652
Вчера си взех този и останах приятно изненадана! Peace
Лесно се нанася и не стои като маска.
Моля те,териса  сподели след целодневен престой в/у лицето как го чувстваш?Аз съм с много суха кожа и все още търся 'моя' фон дьо тен.Почти винаги добавям капка зехтин преди да го нанеса върху лицето и пак ми е се пресушава кожата.

Ами на мен ми е добре.
Моята кожа е нормална/маааалко по-мазна в Т-зоната/.
Не е мазен,не е и сух.
Разнася се добре,мирише приятно,не изсушава.
До сега бях фенка  на Л'Ореал,ноооооооооо.....
Разочароваха ме доста-и спирали,ФДТ,боя за коса....
За сега само с техен шампоан оставам-за всичко останало ме изгубиха!

П.С.В магазините има тестери-отиди и пробвай когато имаш повече време,за да имаш твои впечатления.

# 653
  • София
Такааааа............. имам проблем - от Colorstay на Revlon и аз съм доволна - и като покритие, и като матиране, и като трайност е номер1 от тези, които до сега съм ползвлала. Но не мога да го сваля Embarassed  Пробвах с тоалетно мляко (имам на Гарние) - не става, пада много малко от ФДТ, а доста търкам  ooooh!. Пробвах с измиващ гел - пак не става. Моля ви момичета, споделете вие с какво го измивате, при вас трудно ли пада?

# 654
Такааааа............. имам проблем - от Colorstay на Revlon и аз съм доволна - и като покритие, и като матиране, и като трайност е номер1 от тези, които до сега съм ползвлала. Но не мога да го сваля Embarassed  Пробвах с тоалетно мляко (имам на Гарние) - не става, пада много малко от ФДТ, а доста търкам  ooooh!. Пробвах с измиващ гел - пак не става. Моля ви момичета, споделете вие с какво го измивате, при вас трудно ли пада?

С вода и сапун  Mr. Green

Аз имам нормална към мазна кожа и затова не ми е проблем да се мия със сапун,всъщност винаги с това махам грима си,колкото и странно да звучи.От всичките дегримьори пъпчасвам,защото са ми мазни,а и хамалогията е голяма  Thinking Накрая пак се измивам с вода и сапун,защото не си чувствам достатъчно чисто лицето само ако съм ползвала такова мляко,лосион и пр.

# 655
Стига бе ,с вода и сапун  ooooh! нали знаеш ,че това предизвиква по-голямо омазняване.
Предпоследно го свалях със сместа от розова вода и някакво масло /забравих го ,но ще се поровя да го намеря/   , а сега с млякото 3в1 на Виши .
Трудно се маха наистина .

# 656
Тъкмо щях да пиша точно по тази тема. Сложих си вчера следобед малко на китката за проба. Мина деня, ръката ми се търка в ръкава, по автобусите и т.н., вечерта прах, готвих, изкъпах се. Днес ставам и какво да видя-още имам тъмен участък на ръката  Shocked  Всички много ме запалихте с положителните си мнения, но ако ще се сваля така трудно се замислям. Не искам всяка вечер да си щавя кожата до посиняване  Laughing

# 657
Аз пък не съм имала никакъв проблем докато го ползвах.Ползвах си както винаги измиващи пяни и гелове и си се махаше.Два пъти минавам,но аз така процедирам по принцип Peace

# 658
Моята кожа е и проблемна!
Забравих да отбележа!!!
Разгримирам се  с бебешки измиващи. Tired
Бюбхен-мюбхен и подобни...
Ами- пада! Peace
Щом те успяват,има надежда! Laughing

# 659

До скоро с Арома перфекшън на Нукс.Сега ползвам на Планте систем.Втория перфектно измива, но и с първия не съм имала проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт