Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 126
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Записвам се, защото ви следя.
Благодаря за всички снимки, песни, клипове и статии които намирате и споделяте.  bouquet

# 257
tuk sym 4eta vi,nqmam net prez denq
ve4er shte pisha

# 258
Здравейте и от мен.
Днес май ми е трудно да се "докосвам"до Майкъл.Засега отказвам да го гледам.
Виждам какво коментирате и настръхвам.Дори ме е страх да си пусна CNN.И вчера го казах-не искам да разбера,да чуя,че Майкъл е бил убит.Ето това разума ми няма да го приеме.Приех, че е бил зависим от болкоуспокояващи,приех,че е прекалил и това е било края.Но сега да говорят,че е убит...много ми е.

Смарайда,ми да,помня,че имаше такова писмо...Боже мой,как забравя човек...Трябваше да седна тогава и всеичко да опиша.Аз не участвах в изготвянето му,но...А сега ми е мъчно,че не си спомням тези дни.

# 259
  • София
Аз забравих да благодаря на Вики, че постоянно ни информира с пресни и точни новини.
Тук наистина сме последната дупка на кавала
И също така да изкажа благодарност за първата страница на темата и на всички, които помагат да съберем колкото се може повече спомени за Майкъл  Hug

# 260
Много пишете, това е хубаво.  Heart Eyes

Чета разказите ви за концертите и настръхвам...братовчедката на мъжа ми е била на коцерта в Истанбул и Букурещ. Тя също има зашеметяващи истории за кратки срещи с Майкъл, за съжаление много малко помня от разказите й, но когато я видя следващия път ще я разпитам подробно. Помня, че в Букурещ му даде нейни картини, тя рисува. Simple Smile Между другото, тук в Търново, имахме много стабилен и голям фен-клуб през 90те. Спомени, спомени....  Heart Eyes КОлко много ни даде Майкъл, колко много.... Sad

# 261
  • Стара Загора/Сливен
Аз също ви следя постоянно благодаря Ви ,че ни информирате за всичко ново около Майкъл! Направо изтръпвам при мисълта, че той е убит и колото повече време минава толкова повече започвам да вярвам на тази версия прекалено много време мина без да се подава официална инбформация около аутопсиите, което значи че нещата са доста съмнителни и съм сигурна, че резултатите ще са шокиращи! А това което Латоя разказва за децата е направо невероятно, особенно за Парис много силна се оказа тази душичка ,неслучайно е дъщеря на Джако!

# 262
I'll be there - Michael Jackson

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 07:00 от Елси

# 263
Аз като цяло избягвам да чета или гледам последни новини или по-скоро жълтини или такива, които го опетняват. Просто искам да го запомня само с хубаво - с творчеството му, такъв какъвто го помните на концертите, с усмивка, неуморно танцуващ. Естествено няма как хич да не гледам или да не се интересувам и като се сетя за резултатите от аутопсията направо ми се свива корема, какво ли може да се очаква още? Не помня кой сподели по-рано, че от една страна ако кажат, че е бил убит, ще се успокоя от една страна, че се е преборил със зависимостта си към хапчета и т.н. , но от друга страна ще се чувствам толкова несправедливо ограбена и ... и не знам вече.  Sad Нека времето покаже. Да се надяваме, че ще кажат истината и само истината, за да не се лутаме и да се питаме.

# 264
аууу жестоко.Стоя си аз в офиса  и мина една кола.Така яко беше надул Майкъл.че чак ламарините  трепереха на колата.Много готино ми стана. Laughing

# 265
Момичета благодаря за прекрасните снимки и линкове. Hug Аз не пиша много тук но в една друга тема изразих мнението си за всичко онова което се пише от медиите.

В главата ми е само тази песен :http://www.youtube.com/watch?v=5CfskGi1RBk ... невероятна и много чувствена .

# 266
Тъкмо гледах това...
Каква душа е имал Майк,дано целия свят да се заслуша в посланията му и да станем по-добри!!!  Praynig Praynig Praynig

http://vbox7.com/play:4a68e57e

# 267
  • Mtl/Sf
От тук можете да си поръчате най-различни неща с Майкъл
http://michaeljacksonmerch.sparkart.net/
Има фантастични тениски и не само Peace

# 268
# 269
Сега се замислих дали пък не преувеличавам с болката си?
 Мисълта,че го няма се връща като бумеранг при мен и ме кара да искам да променя нещо.Знам,че смъртта е неизбежна.Всички сме тленни.Никога не съм предполагала,че ще ме боли така.Та той беше "непознат".Той бе близък на други хора.Има децата си,семейството си,приятелите си...Аз нищо не означавах за него.Бях една от милионите,от всички без лица.Той не знаеше,че съществувам.Не знаеше името ми...Защо ме боли?Живота му течеше без мен.Странно е.Тази лудост да го обичам без да предполага,че ме има.Хората ме гледат странно.Не разбират.И аз не се разбирам.Не,че е нужно.Усещам.Нищо повече.Усещам...Обсебена съм от него.Гледам само него,търся новини само за него,слушам го...И нищо друго не ме трогва толкова силно.Иначе живота си тече.Хората се смеят,обичат,празнуват,работят,почиват...И на този фон е моята болка.Аз съм като механизъм,робот изчезнала за реалния свят.Питам се кога ще се върна?
 Завиждам на онези,които не са открили токова много неща за него.За това колко добре рисуваше,например.На тези,които не са прочели "Moonwalk","Dancing the dream".На тези,които не са изслушали всички албуми на Jackson 5 i The Jacksons...Завиждам им!
 Майкъл мина през живота ми и ме дари с толкова светлина колкото едва ли заслужавам.А дори не го разбра.И сках да го разбере.Но и тогава щях да съм една от многото.
 Преди много,много години бях чула,че няма значение кога,ако си обичал някого,ще бъдеш с него.Ще го чакам дори да ми струва милиони прераждания.Ще чакам.Може би ще го позная по бисерната усмивка,по къдриците,по галещия,мек тембър.Дано!И тогава сърцето ми ще прелива от любовта,която съм чакала ери.

http://www.youtube.com/watch?v=E9HHO2U-zkA

Общи условия

Активация на акаунт