Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 121
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 270
liliyyy,  Hug

"Бях една от милионите,от всички без лица" - не казвай така. Нека не забравяме какво казваше Майкъл -> "we are world, we are the children, we are the ones who make a brighter day" всички ние сме важни Flutter

"Хората ме гледат странно.Не разбират." - за това мога да кажа, че е абсолютно нормално. Всеки изживява нещата по различни начини. Един смята за значимо едно, друг друго. Това, че си чувствала близък, някой толкова далечен е ПОХВАЛНО и не оставяй другите да те обезкуражават, не казвай "И аз не се разбирам." Разбираш се, отговорът го знаеш, сигурна съм. Той е в най-важното място - сърцето. Heart Eyes

"Хората се смеят,обичат,празнуват,работят,почиват..." -да, но дали се замислят? Чрез Майкъл не само ти, а всички в тази тема сме преоткрили не само него, а и философията на живота си, света, истинността и любовта, може би? Или просто една частичка, която ще ни направи малко по-добри и всеотдайни в даден момент. Той не ни ли направо маалко по-добри? И дали затова толкова ни боли? Че не сме го осъзнавали, че не сме се замисляли по-рано? Та, нали това е най-важното! А и нещо лошо ли е да плачеш за нещо, което си заслужава? Да, винаги ще има хора както от едната страна, така и от другата. За едни докато Майкъл е безразличен, това значи ли, че автоматично се отрича смисъла на живота му и призивите, които отправяше към всички, без значение фенове, антифенове, просто хора или.. както се чувства човек пред него?

А това: Майкъл мина през живота ми и ме дари с толкова светлина колкото едва ли заслужавам.А дори не го разбра.И исках да го разбере. е най-същественото, неговата цел. Щом си го усетила, значи той си е свършил работата. Успял е чрез творчество, да ни убеди в нещо толкова просто и чисто. Защо завиждаш на някой, който не е успял да се докосне до това... "съвършенство", може би? Или за някои е "истина" най-верояно? Това може да те прави само щастлива.

Аз лично, единствено спечелих като се докоснах до него и до песните му, до лириката му, дори до клипчета, които са прайвит. Не съжалявам, че от 2 седмици стоя само пред компютъра да чета, не съжалявам също, че и за никого другиго не съм проплакала толкова сълзи, колкото за него.

# 271
liliyyy, миличка,
Всички сме така. Освен всичко, което казваш, на мен другите хора (не-фенове или хората, които не са се впечатлили от неговата смърт) ми се струват толкова повърхностни, празни и глупави. Дори не намирам смисъл да им говоря, да им покажа живота му, песните му...щом те досега не са имали очи, уши и сърце да го намерят, харесат и нужда да го търсят.
Но пък сега имам щастието да открия тук толкова много хора, които са като мен  Simple Smile. Не съм вярвала дори...
Споделих веднъж, че възприемам Майкъл като някакво чуждоземно създание, от друго измерение, което имаше мисия, тук на Земята, и понеже я изпълни, Господ си го прибра обратно. Нали е ангелче  Simple Smile Praynig

# 272
Фльор,Благодаря ти ,мила?
Знам отговорите на въпросите си.Знам какво направи за моето съзряване и формиране като човек Майкъл,но съм еогист.Искам(а и всички вие)да го бях познавала.
Завиждам на всички,които тепърва ще откриват Майкъл. Не на тези,които ще го слушат,а на тези,които ще го чуят.Такава емоция е да го откриеш.Завиждам им!!!

# 273
liliyyy иска ми се да ти напиша нещо но не мога...........защото съм като теб.....
вчера споделих в моя любима тема във форума, че съм човек без мечти от 25-ти насам и ми се присмяха жестоко......моя беше грешката, че споделих....
Аз обаче наистина не съм мечтала за друго, не съм искала друго...........снощи се пренесох в един нереален свят, в който успявах да отида при него и да бъда човека до него, приштел, който да го разбира, изслушва, да е до него...........
за това пиша и споделям само тук, с никой от близките си не говоря, слушам го на mp3 със слушалки, гледам концерти, когато всички заспят и така......
Майкъл е и ще си остане моето скрито щастие и скрита тъга......
И аз знам, че факта, че не ме е познавал персонално е без никакво значение..........защото той правеше всичко заради нас, на нас остави музиката, отдаде душата си, изтанцува танца си и това го погуби............в наше име, той остави 3 деца без баща................значи за него не сме били незнайни лица............
И искам да кажа отново само БЛАГОДАРЯ МАЙКЪЛ.........

# 274
liliyyy, миличка,
Всички сме така. Освен всичко, което казваш, на мен другите хора (не-фенове или хората, които не са се впечатлили от неговата смърт) ми се струват толкова повърхностни, празни и глупави.

Да,нали?Всичко на фона на тази ни загуба е толкова малко,злободнавно,повърностно.Някои си говорят и се смеят,а аз си казвм"Те се смеят?Майкъл умря!"

Искам да ви препиша нещо от една книжка от моето тийн време.Може би някои от вас са я чели.

"Заклевам се да не остарея никога.Ако има човек на земята,на когото бих искала да кажа тези думи това си ти.Но първо трябва да те намеря.Ще обиколя цялата Земя и пак ще те намеря.Защото колко е една Земя щом трябва да намеря човек като теб.Същия този,единственият,с който мога,ако не друго,поне да стъпя здраво върху Земята,да протегна ръце към Луната и да прошепна:
ЗАКЛЕВАМ СЕ ДА НЕ ОСТАРЕЯ НИКОГА!"
                                                           Кирил Топалов
                                                            "Бягай...обичам те!"

ВИнаги съм свързвала тези думи с Майкъл.Вярвате ли,че сега треперя???

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 16:43 от liliyyy

# 275
http://vbox7.com/play:ab9ea397&al=0&vid=4136775
НЕВЕРОЯТНО
Нямам думи
и още нещо
http://vbox7.com/play:4a68e57e

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 17:31 от arween44

# 276
liliyyy мила и аз се чувствам по абсолютно същия начин...
цял ден вече сълзите не спират.Не мога да приема мисълта,че него вече го няма и никога няма да се върне...

намерих клипа на песента написана за него,която бях сложила преди няколко страници
http://vbox7.com/play:615b8bb2
 smile3518

# 277
Абсолютно!
Няма скоро да си махна подписа... Confused

# 278

Не,до тази все още не мога да се приближа.

Понеже всички искаме информация,ето ви адрес,от който може да избирате къде да гледате.

http://bg.gledai.tv/

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 17:21 от liliyyy

# 279
liliyyy,
недей мила,понякога имам чувството,че ни гони някакъв вид мазохизъм.
Не мога да спра да гледам и да слушам,а съм на работа и около мен се чудят защо непрекъснато плача.

# 280
в момента има интервю по abc с деби роу

оп,обърках.Не знам дали е на живо или гледам избрано???

Вижте това
http://abcnews.go.com/Video/playerIndex

А казваха,че Майкъл е откачалка защото крие лицата на децата си.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 17:46 от liliyyy

# 281
  • София
 newsm51 Благодаря на всички вас, които с много любов пишете за Майкъл. Аз също се чувствам като повечето от вас с тази разлика, че чак сега го откривам.  Embarassed Не ме бива много в писането, само чета, но съм тук. Благодаря ви, момичета!

# 282
----

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 05:35 от victoria

# 283
  • Mtl/Sf
Моmичета,изпратила съm на ГоргонаMедуза (систър Heart Eyes) линка къm един клип Eternal Moonwalk,който се сниmа от фенове.Mойте бойни дружки са в Лондон сега,но като се върнат сниmат БГ участието и бъде чудесно,ако се присъедините Hug
Питайте Горгоната за детайли,че тоя кредор е убийствен Grinning

# 284
Сега се замислих дали пък не преувеличавам с болката си?
 Мисълта,че го няма се връща като бумеранг при мен и ме кара да искам да променя нещо.Знам,че смъртта е неизбежна.Всички сме тленни.Никога не съм предполагала,че ще ме боли така.Та той беше "непознат".Той бе близък на други хора.Има децата си,семейството си,приятелите си...Аз нищо не означавах за него.Бях една от милионите,от всички без лица.Той не знаеше,че съществувам.Не знаеше името ми...Защо ме боли?Живота му течеше без мен.Странно е.Тази лудост да го обичам без да предполага,че ме има.Хората ме гледат странно.Не разбират.И аз не се разбирам.Не,че е нужно.Усещам.Нищо повече.Усещам...Обсебена съм от него.Гледам само него,търся новини само за него,слушам го...И нищо друго не ме трогва толкова силно.Иначе живота си тече.Хората се смеят,обичат,празнуват,работят,почиват...И на този фон е моята болка.Аз съм като механизъм,робот изчезнала за реалния свят.Питам се кога ще се върна?
 Завиждам на онези,които не са открили токова много неща за него.За това колко добре рисуваше,например.На тези,които не са прочели "Moonwalk","Dancing the dream".На тези,които не са изслушали всички албуми на Jackson 5 i The Jacksons...Завиждам им!
 Майкъл мина през живота ми и ме дари с толкова светлина колкото едва ли заслужавам.А дори не го разбра.И сках да го разбере.Но и тогава щях да съм една от многото.
 Преди много,много години бях чула,че няма значение кога,ако си обичал някого,ще бъдеш с него.Ще го чакам дори да ми струва милиони прераждания.Ще чакам.Може би ще го позная по бисерната усмивка,по къдриците,по галещия,мек тембър.Дано!И тогава сърцето ми ще прелива от любовта,която съм чакала ери.

Плача, защото чувствам същото. Не ми се четат книги, не ми се гледат филми, не ми се слушат новини, не знам какво е времето и дали утре ще вали. Живота тече покрай мен, а аз сякаш съм застанала на едно място и не мога да помръдна. Иска ми се да удрям, да блъскам, да късам, да чупя, а стоя като вцепенена. Не искам да избягам от болката, като един виден Скорпион искам да се потопя до края, да стигна до дъното и да го пипна, да изживея докрай всяка емоция. За да мога отново да се усмихвам.

Това слушам непрекъснато от вчера насам
Ain't No Sunshine

Общи условия

Активация на акаунт