Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 049
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 435
предлагам преди да по4нем да разпространяваме информацията, първо да се разберем тук във форума, 4е ина4е 6те стане голяма ка6а
права си,само че незнам как да стане
може да се пусне анкета например

# 436
  • София
Благодаря ви от сърце! Hug

# 437
# 438
предлагам преди да по4нем да разпространяваме информацията, първо да се разберем тук във форума, 4е ина4е 6те стане голяма ка6а

да това бе6е и моето предложение, гледала съм 4е в темата на Twilight редовно си правят анкети.  

# 439

да това бе6е и моето предложение, гледала съм 4е в темата на Twilight редовно си правят анкети.  и аz не zнам как става
ами който е пуснал темата може да добави анкета  Peace

# 440

"ами който е пуснал темата може да добави анкета  Peace"
 zначи чакаме kloi да се включи

# 441
момичета пускам това не знам да не се повтарям,но ако е истина миличкият майкъл все още няма покой а само го местят нагоре надолу,знайте също не се включвам често но ви следя постоянно и ви благодаря че ви има просто ми е трудно да пиша  Cry

http://interesen.pogled.info/muzika/article/2953/%D0%9A%D0%BE%D0 … D1%82%D0%B5%D0%BD

http://news.sutrin.com/news_9680.html  

# 442
знайте също не се включвам често но ви следя постоянно

а защо не се регистрираш?

# 443
ами нямам представа досега така се включвах само открих ви случайно и не спирам да ви чета още от първата тема която беше сигурно ще се регна всичко което правите е чудесно и клипове и линкове но болката е голяма сякаш част от детството ми си е отишло при вас намирам утеха около мен не ме разбират и си мълча но не спирам да ви чета  Hug

# 444
# 445
# 446
Ако го решим и организираме NeZiRuS може да ни помогне да се разчуе,да се информират и да се съберем повече хора с една статия  Wink
Няма проблем от моя страна. Междо другото може да разчитате на мен за всякакви каузи които подхванете.

-spam040- е на ваше разположение нон стоп, стига да сметнете, че е подходящ разбира се.

Колкото до Краля на поп-а  съм ваш на 200% Simple Smile

# 447
NeZiRuS   Hug
Само трябва да решим,но е чудесно,че ще ни подадеш ръка  Grinning

Между другото днес пуснах една песен.
Michael Jackson new album - клипчето е пуснато 2007 и е именувано като нов албум.За първи път я чувам  Rolling Eyes
Някой да знае коя е всъщност,дали изобщо е издадена или от къде да я намеря цялата  Praynig

# 448
Искат още данни от кожния лекар на Майкъл Джексън

От отдела по Съдебна медицина в Лос Анджелис потърсиха дерматолога на Майкъл Джексън за допълнителни медицински данни от офиса му в Бевърли Хилс, предаде АФП.

http://www.-spam040-/modules/news/article.php?storyid=13535

# 449
mi6ince, няма проблем. Само моля ви ако можете дайте ми информацията която да публикувам преди 20-то число на този месец, че тогава заминавам за морето, а от там няма да имам достап до системната част на сайта.

Ако може даже най-добре да е на Лично Съобщение, за да съм сигурен, че ще го видя.

Ако искате може и рекламни банери да направим и всякакви такива екстри които да помогнат за популяризацията на събитието.

Общи условия

Активация на акаунт