Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 051
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 390
Ева, 10х за линковете! Тези от, Виена и Сиатъл  ми изпълниха сърцето с такава радост, че чак с глас се смях!Сладури, представям си Майкъл как се е радвал, гледайки отгоре всички тези хора  по света  Party

Толкова са непринудени, искрени, позитивни... Тук ако направим такова нещо ще падне такъв смях, че после жална ни майка  Flutter  (на морето - да, там ще се включат 100%)

Но фаворити засега са шведите.

Джипче на фенове - http://cdn.picapp.com/ftp/Images/c/7/1/a/Michael_Jackson_fans_9080.jpg

# 391
  • 221B Baker Street
Версиите за Малката Сузи в Интернет са много...
Ето няколко....
Малката Сузи е била една от жертвите на серийния убиец Тед Бънди,бутната е по стълбите...
Други казват,че Малката Сузи е събирателен образ на децата,убити по време на войната в Чечня,започнала точно,когата е написана тази песен...
Има версия,че Малката Сузи е била съседско момиченце на Майкъл,чието убийство е потресло целия квартал,но убиеца така и не е намерен...
А според някои Малката Сузи е автобиографична песен,в която Майкъл описва себе си и изгубеното си детство...
Последната версия,която открих,и ми се вижда най-достоверна - Майкъл е голям почитател на картините на Gottfried Helnwein,които са,меко казано,стряскащи,поне за мен - той рисува страдащи и изоставени деца,жертви на нехайството на хората - една от тези картини е в импровизирания клип на песента Малката Сузи - точно от нея според тази теория Майкъл се е вдъхновил да напише песента...

Beautiful victim 1

официалния сайт на Gottfried Helnwein

# 392
Момичета събираме ли се на 25 или не?
А относно децата,аз писах преди няколко теми-дъщеря ми знае кой е Майкъл,гледа клиповете му(обожава Remember the time),телефона й звъни с Мръсната Даяна(не ми се сменя шрифта) и така.Сина ми предстои да научи повече за него

# 393
последно,че се събра много видео материал Simple Smile  http://www.youtube.com/watch?v=351p_UIZ44o

# 394
Да се запиша и аз в темата, че отдавна търсех място на фенове на Майкъл.
Много се радвам, че ви намерих, момичета! Страхотни сте!

# 395
Момичета събираме ли се на 25 или не?
А относно децата,аз писах преди няколко теми-дъщеря ми знае кой е Майкъл,гледа клиповете му(обожава Remember the time),телефона й звъни с Мръсната Даяна(не ми се сменя шрифта) и така.Сина ми предстои да научи повече за него

Децата, предполагам, вече научиха кой е Майкъл. Гледат негови клипове, слушат негова музика, опитват се да танцуват като него. Става въпрос да ги научим да бъдат добри. Това е по-важно. Това, обаче, е непрекъснат процес и е много важен личният пример. Децата, в една определена възраст, са като пластелин и точно тогава трябва да им се въздейства с положителния пример и то от възрастните. Според мен, изобщо не е трудно, само е необходимо голямо сърце.  Peace
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А, за 25-ти, къде? Идеята за балони е прекрасна. Аз дори проверих в гугъла, за балони с хелий, но са скъпички. Също така си мислех и за балони с лика на Майкъл, но и те са скъпички, а и изискват време за изработване.

# 396
добре дошла при нас.
тук е смесица от много тъга, много обич и много усмивки Hug

Да, смятам последно на 25-ти в София, само часа да уточним Hug

# 397
добре дошла при нас.
тук е смесица от много тъга, много обич и много усмивки Hug

и мястото  Peace
Platina 33,аз мисля,че всеки родител се стреми да направи детето си добро в истинския смисъл на думата.Иначе си права

# 398

И нещо конспиративно тук...  Rolling Eyes

# 399
Moon Walk, благодаря за топлото посрещане.
Порових се назад в темите за Джако и прочетох неща, които напълно отговарят на това, което аз изживях през последните седмици след ужасната новина за смъртта на Майкъл. Толкова истински неща споделяте тук, че все едно чета своите мисли.
Наскоро свалих някои от най-големите хитове на Майкъл на телефона си, но още не мога да ги слушам. Много ми е тъжно, когато чувам негови песни. Изобщо всичко свързано с Майкъл ме натъжава страшно много.
Надявам се скоро да успея да превъзмогна мъката си и да преоткрия отново неговото невероятно творчество!
Иначе, ето този клип, който открих скоро ме кара да настръхвам всеки път, когато го гледам! Страхотен е! /но качеството не е такова/.
http://www.vbox7.com/play:89f4043d

И още нещо - наскоро открих един сайт, от който можете да си теглите теми с Майкъл за мобилния телефон. Наистина са много добри! /темите, де/
http://www.ownskin.com/theme_search.oss?tm=&tv=Michael%20jackson

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:09 от bonbon123

# 400

Ако успеете да осъществите идеята, моля ви, снимайте с камера, за тези от нас които не можем да дойдем до София. Peace

# 401
всичко ОК,но аз си мисля,че ще имаме нужда от по-сериозна организация-музика,камера и т.н.Всъщност то става и домашна камера,но музика,...без нея май няма да е същото

# 402
Защо само в София? Нали решихме поне и във Варна  Rolling Eyes
И аз не мога за София  Sad
Иначе мисля,че балоните би трябвало да са с хелий,за да се издигнат нагоре.

Момичета,сериозно.Хайде да го направим.Може наистина да се пусне и тема или пост във форума на фен клуба,за да се съберем повече хора.Някой беше споменал,че пише и там.

Ако го решим и организираме NeZiRuS може да ни помогне да се разчуе,да се информират повече хора с една статия  Wink

Сега гледам за часа нали някой беше пуснал калкулатор - 10 сутринта ли е?
on the 25th of July at 2:00 PM Minsk ( 12:00 Noon London, 7:00AM New York, 4:00 AM LA, 4:30 PM New Delhi, 8:00 PM Tokyo

# 403
Мястото изберете да бъде близо до някое  открито кафене, на оживено място, с музика, така наречените "капанчета". Смятам, че собственика няма да ви откаже да ви предостави пространството пред кафенето и пускането на музиката. Още повече, ако собственикът се навие да танцувате пред заведението, може и да се възползвате и по други поводи, естествено пак свързани с Майкъл. За камерата ти си писала. А, и имаме, тук в темичката, представител на електронните медии, може пък екипа му да го отрази с видео по-професионално. Peace

# 404
Ако го решим и организираме NeZiRuS може да ни помогне да се разчуе,да се информират и да се съберем повече хора с една статия  Wink

Това имах предвид, mi6ince. Hug

Общи условия

Активация на акаунт