Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 062
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 375
nataliii, едва ли ще го променя, зашото името си ми харесва Simple Smile, а и си знам, че в сайта не се пишат глупости а само факти. А след като виждам, че доста "сериозни медии" ни цитират значи и те са го оценили.

Трафикът в сайта и цялостната му посещаемост също говори добре...(време за реклама) Simple Smile

# 376
Стига с това име Simple Smile Жълто е но не си измисляме глупости. Ако се зачетете малко в новините ще видите, че не са щуротии.

Всеки окачествява Paparak с нещо жълто. А едни от най-големите световни сензации стават именно благодарение на папараците.

Относно новините:
Имаме сключени договори за разпространение на информация с: Ройтерс, Асошиейтед прес. и много други световни агенции от които взимаме новини и снимки.

И ГАРАНТИРАМ, ЧЕ НЕ СИ ИЗМИСЛЯМЕ ТОВА КОЕТО ПИШЕМ. Изградили сме си име на сериозно издание въпреки "жълтото ни име". Имаме честа дори да ни цитират водещи български медии като източник на информация. (нярочно няма да цитирам имена)

Най-накрая ще взема да смена името Sad
Благодаря за отговора. Лично за мен само това, че дадена новина излиза от сайт с такова име е достатъчно да не се доверя...Не съм искала да те засегна персонално. Дори не съм разбрала, че ти си сайта..Същото отношение имам и към в.Уикенд напр. , сп.Хай клуб ...Блясък

Peace

# 377
# 378
МамиБлю, няма проблем Simple Smile Просто се ядосвам, че в България наистина има доста издания които пишат глупости и всички вече ни слагат под общ знаменател. Надявам се и друг път да прочетеш нещо в сайта и сама да се убедиш, че не сме жълти Simple Smile

# 379
И най - доброто, което моежм да направим е да следваме думите му, никога да не го забравяме, да го предадем на децата си и да ги научим да бъдат добри. Това ще е истинското празнуване на живота му, тогава, няма да ебил напразно.
Така смятама, кажете вие.

Peace

# 380
  • Linz
Joy
Не можах да се стърпя.

# 381
Little Susie

Песента е посветена на някакво убито момиченце.

През 1972, малко момиче, което се нарича Сузи е била убита. Майкъл Джексън посвещава песен за нея и публикува през 1995 година. Тази песен  има видеоклип, но това не е оригиналното видео.

# 382
# 383
MI6ENCE АЗ добре те разбрах, не се притеснявай мила, но на мен и от бг медиите не ми пука, те никога с нищо не са били в час. Толкова ми помага английския - по принцип гледам CNN, защото ми омръзна тук всичко или да е в информационно затъмнение, или да е тотално сбъркана новината, независимо за какво.
Аз и не очаквам, някой в Бг да почете Майкъл....той не случайно не дойде тук, просто тези, които можеха да го организират не го направиха, а пари щяха даизкарат, цяла България щеше да отиде, виж какво става с Мадона........
както и да е
аз съм ок за балоните, харесва ми идеята и просто ще купя и ще пусна балони с детето, но предлагам ако искате тези от София - на 25-ти пред народния театър.............ще пускаме балони и ще се запознаем, после ще запалим по свещичка и така..........
Офф, искам и аз, ама няма да съм в Софето. Някой във Варна по това време?

# 384
Медузке, освен да дойдем на плаж във Варна Grinning
тъкмо на плажа никой няма да ни закача PeaceСамо някой да ми изчисли от статията, колко часа се пада това и директно си го слагам в подписа, а ко някой пише във форума на фенк клуба, да ги покани да сме заедно Peace

# 385
Little Susie

Песента е посветена на някакво убито момиченце.

През 1972, малко момиче, което се нарича Сузи е била убита. Майкъл Джексън посвещава песен за нея и публикува през 1995 година. Тази песен  има видеоклип, но това не е оригиналното видео.

Винаги съм се чудила защо тази песен има такава мелодия. Ето защо. Не знаех, че е "по истински случай".

# 386
„Малката Сузи ”

Някой уби малката Сузи.

Момиченцето с музиката,

Която пееше денем и нощем.

Тя плачеше там!

Гласът й се удряше в ористта й.

Но никой не дойде навреме при нея...

Падна по стълбите,

Роклята й се скъса.

О, кръвта по косите й...

Носеше се мрачна мистерия във въздуха

Тя лежеше така нежно,

по такъв деликатен начин.

Повдигната с грижа

О, кръвта по косите й...

Всички дойдоха да видят

момичето, което сега е мъртво.

Всички бяха вперили виновните погледи към главата й.

Внезапно глас от тълпата каза:

„Това момиченце живееше в празнота”

Лицето й сакаш от агония опънато...

Само мъжът от близката врата,

който познаваше малката Сузи плачеше.

Той се присегна надолу и затвори очите на Сузи.

Тя лежеше така нежно,

Повдигната с грижа

О, кръвта по косите й...

Забога, всичко беше заради

песента, която пееше.

Да може някой да усети нейното отчаяние

Да бъде проклет, за да знае, че надеждата е мъртъва и ти си обречен

Тогава  пищете

И да ви няма...

Тя знаеше, че на никой не му пука за нея...

Баща й ги напуснал, бедната й майка починала.

Всички я изоставили.

Душата на дядо й също излетяла.

Никой не искаше просто да я обича

Колко може да понесе?

Да отхвърлят нуждите в молитвите й.

Пренебрежението убива!

Прерязва като с нож душата.

Малка Сузи се бореше така усилено да живее...

Тя лежеше така нежно,

Повдигната с грижа,

толкова млада и толкова нежна..
                                                                  ето го и превода на песента

# 387
....
Офф, искам и аз, ама няма да съм в Софето. Някой във Варна по това време?

Аз,аз....

Meet My Angel, Michael Jackson - това е много хубаво

# 388
Медузке, освен да дойдем на плаж във Варна Grinning
тъкмо на плажа никой няма да ни закача Peace.....................

25-ти юли се пада в събота,  плажа е претъпкан. Вярно е, че трябва да се види от много хора, които могат и да се включат, ама и музика ще трябва. Няма ли да бъде проблем?

# 389
ето какво намерих
  mass moonwalk Paris  (ot 47 sek)  http://www.youtube.com/watch?v=6lJSXn4bhi8
  mass moonwalk Vienna http://www.youtube.com/watch?v=YS4l3yVmzao
  NYC Mass Moonwalk  http://www.youtube.com/watch?v=XtR2sAOcIFQ
Seattle Loves Michael Jackson // Mass Moonwalk  http://www.youtube.com/watch?v=2uoWTFJYOq4
"Billie Jean" Moonwalk Tribute for Michael Jackson at Liverpool   http://www.youtube.com/watch?v=s_PbbzZhCtg

мои фаворити си останаха шведите Simple Smile   ( http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM)
 ще е хубаво,ако има и mass moonwalk Bulgaria  Grinning
може да се съберем в Сл.бряг, чужденците със сигурност ще се включат

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 12:26 от eva777

Общи условия

Активация на акаунт