Септември `09 - 31

• 11 782
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет!
Затрупала съм се с работа, но съм ви отворила от сутринта и за по 5 мин. чета как я карате. Flutter. Аз май ще си родя в офиса ooooh!. Намерих си уж заместничка, обучавах я две седмици, а тя днес се отказа. Rolling Eyes. Поне започнах да си спестявам ходенето пеша до работата и обратно Tired. Липсват ми разходките, ама почна да ме хваща страх и реших поне един месец да го карам по-спокойно Naughty. Не знам дали някой от вас е усещал, как му се стяга коремчето като походи повечко newsm78. Сега си наблягам на статични упражнения и разтягане, за да не се схвана съвсем Grinning. А и тези киселини ми взимат здравето Whistling.
Наоплаквах ви се Laughing. Поне знам, че ще ме разберете Hug.
Радвайте се на хубавите летни дни от някоя дебела сянка smile3521

# 226
  • София
Мимчето ако доставят, кажи и на мен къде се намира тоя магазин. И аз се отчаях да търся тук. Ако не става там - мога да поръчам и на теб от чужбина ако искаш Peace Казаха ми че са платили 7-8 евро бутилката, но незнам от колко милилитра е. Вйв вторник като я дадат ще кажа ако някой се интересува. Анита таблетките в Испания си ги купувала или България? На коя марка са и как се борави с тях? Трябва ли след това да се изплакват шишетата?
Беболинки не си давай много зор Laughing
Чопър и аз ще се радвам да дойда, но ще видя колко ще се замотам при Димитрова. Искам за си говоря с нея за раждане, тарифи и т.н....а и зависи как ще се чувствам. Ще видим има време

# 227
  • Испания и Стара Загора
bubara от Испания си ги  купих,но и майка ми ми донесе от България таблетки на Чико.Каза ,че ги е купила от аптека,но забравила да пита една таблетка на какво количество вода се слага,а и на тях нищо не пишеше и за това не ги ползвах.А испанските,които ползвах се слагаха по 2т. на 5 литра вода.Слагаш шишетата и бибероните,и помпата става,за 30 минути и после само изплакваш със студена вода. Peace

# 228
  • София
Анита значи горе долу като течността. Проблема,  е че явно в България със навлизането на стерелизаторите на ток и за микровълнова, няма внос на течност и хапчета или поне е намалял. Благодаря ти за инфото!

Някоя от мамите, които са се цедили в болницата с помпа да ми каже - ако в началото още не е слязла кърмата и има само капки коластра, а бебето не е при вас, какво правите? Хвърляте изцеденото? И стерелизирате независимо, че все още не се дава на детето или само си изплаквате помпата и така? Ох как го обясних newsm78

# 229
Някоя от мамите, които са се цедили в болницата с помпа да ми каже - ако в началото още не е слязла кърмата и има само капки коластра, а бебето не е при вас, какво правите? Хвърляте изцеденото? И стерелизирате независимо, че все още не се дава на детето или само си изплаквате помпата и така? Ох как го обясних newsm78
Хвърлях и я изплаквах (но аз не я ползвах много,така и не успях да се цедя).Аз родих в 3 през нощта, а Божидар ми го донесоха на обяд на следващия ден, та все го слагах да засуче.
Съпругът ми я донесе стерилизирана от къщи.
Бебешондел, радвам се,че си ОК.
Вече съм убедена,че бебетата в тумбаците чуват-сутринта дребен, като се събуди така изкрещя да вика баща си,че бебето направо подскочи в корема ми  Laughing

# 230
  • Бургас
http://babyshop-bg.com/component/page,shop.product_details/flypa … temid,51/lang,bg/ от тук може да се поръча. Имайте впредвид, че ароматът на тази течност (ако може да се нарече аромат!) е непосилно силен за мен! Но всеки си преценява, разбира се!

# 231
Много благодаря за разясненията относно стерилизацията.
А течноста за студено стерелизиране как се ползва-изплакват се нещата с тази течност или трябва да постоят в него,а след това изплакват ли се с вода или при различните видове е различно Rolling Eyes
А разреждането на течноста в болнична обстановка,някак си не ми се връзва как и в какво ще се разрежда там newsm78
Някоя от мамите, които са се цедили в болницата с помпа да ми каже - ако в началото още не е слязла кърмата и има само капки коластра, а бебето не е при вас, какво правите? Хвърляте изцеденото? И стерелизирате независимо, че все още не се дава на детето или само си изплаквате помпата и така?
И мен това ме интересуваше Wink
Atrakcia а ти помпата  с вода ли си я изплаквала или с такава течност?
LaDiDa благодаря за сайта Hug

# 232
С вода, но аз не съм критерий за ползване на помпа  Wink Направих 2-3 опита в родилното с нея.

# 233
Здравейте!
Успях да прочета част от нещата които се изписали в темите за септемврийските бебета. Направо сте като едно голямо семейство в което се надявам да се включа и аз, макар и вече в края. Да се представя от Русе съм бременна съм с второто си дете и наскоро видяха, че ще е момиче термина ми е на 06.09 септември. Имам малко личен опит и искам да споделя при мен как беше първия път. За помпата в родилното съм благодарна, че е дна приятелка веднага прати нейната по мъжа ми малкия беше поспалив и изобщо не сучеше първите дни а кърмата ми слезе още на другия ден след раждането. Избора дали ще си вземете в родилното помпа е на всяка майка, но на мен ми свърши огромна работа. Може  И на ръка да се цеди стига да има кой да ви покаже. Четох в някоя от по предните теми за кървенето на венците използвам Sandrin стига да не повтарям някои на мен ми действа добре. А за хемороиди за съжаление някой беше писал, че ако не ги получиш докато си бременна то след раждането почти винаги се получава. Та за тях ми дадоха една стара рецепта която се прави в аптека око успея до другата седмица да я сканирм ще я покажа понеже  е невъзможно да се препише.
За сега приятен ден от мен, че мъжете току що се прибраха и  искат внимание!
 Simple Smile

# 234
здравейте момичета Hug
Sianaa  welcome и едно здраво дете септември Hug
Бебешондел радвам се че всичко е ок Hug
   bouquet  за вс мами

# 235
  • София
Малибу таблетките или течността се разтварят в определено количество вода. В този разтвор се потопява помпа, шишета,биберони и стоят вътре от 15до 30 мин в зависимост от марката. След това някои имарки изискват изплакване, други не. Аз мисля за родилния да си взема и една пластмасова кутия от тези с капаците за да я ползвам ама още се чудя. newsm78
Ладида благодаря за инфото, но със сигурност знам че на Чико не мирише гадно и ще се спра на неял Все пак ти благодаря Peace
Атракция благодаря!
Добре дошла на новата мама Сиана. Леко бременеене  bouquet

Забравих да се изфукам - ВЕЧЕ имам болничен newsm44

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 19:51 от bubara

# 236
Миринда къде се затри?

На тръстикатааааааааа.... Егати, днес се сдухах. Психически де. Много работа, много нещо. Отпускарски сезон, едната колежка я няма... Утре пак ще е така... Нямам време да прочета всичко, камо ли да пиша. Но ще трябва,  че със списъка за срещата съм до никъде. Пускам го сега, ако съм пропуснала някой (щото не съм прочела всичко) - да ми пише на лични.

СРЕЩА, СРЯДА 22.07
18:30 - 19:00 ч., място – пицария Класик (примерно)
1. Миринда
2. Гингерина
3. Весита
4. Покахонтас
5. Вили
6. Ксантипа
7. Криската
8. Чопър
9. Малта
10. Лейди Съни

За ЛЕйдисъни не разбрах дали има предвид срещата в сряда или училището в сряда, така че съм я писала за срещата. Ако съм в грешка - моля за извинение и ЛС дали ще идва.

# 237
aquto & bubara    -  аз раждах там преди 6 години
и бях много доволна . Имаше татковци които влязоха точно след като бяхме родили , докато още бяхме в реанимацията. На 12 етаж не беше лукс имаше само 1 обща баня на етажа с топла вода само сутрин и вечер , а иначе WC имаше във всяка стая/дано сега да са направили и баня Praynig/ . Бебетата бяха при нас  през цялото време.  Аз не бих  искала самостоятелна стая /тогава се случи така че нямаше друга родилка и ми беше много скучно/ Weary . Към кои доки сте се насочили ???

# 238
  • София
Здравейте,
Влизам само да се похваля, днес бяхме на ФМ, пораснали сме, тежим почти 2 кг (по-точно 1990 гр  Laughing ). Едвам успяхме да я снимаме, че си беше лапала крачетата а и ръчичките й бяха пред лицето, ама най-накрая реши да си ги маха за малко, та имаме и филми отново  Heart Eyes Засега личи само, че ще има едни ОГРОМНИ бузи  Heart Eyes Но все още е седалищно, дано се обърне, докато все още има място  Praynig А и си играеше с пъпната връв, направо сърцето ми спря като я видях около вратлето й, но после си я бутна по-нагоре и се успокоих.

# 239
Pocahontas, много сладки новини Simple Smile Аз така и не мога да си представя колко са големи бебетата вече Simple Smile На 4Д ли се гледахте? Аз не съм ходила на 4Д Sad Не знам и дали искам толкова детайлно да видя бебето на този етап Simple Smile ама сигурно няма снимка на бебе в нета, дето не съм гледала  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт