проблем ли е?

• 2 002
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
то другите са те успокоили ,но и от мен имаш едно рамо не винаги машинките са обективни Hugуспех и бъди спокойна

# 31
  • някъде
има още доста време, така че бебчо ще порасне Peace

# 32
Когато бях в деветия месец с дъщеря ми , ми казаха същото и аз не спах много нощи. В последствие разбрах ,че се определяло от големината на главичката колко ще е голямо детето. Което за мен е доста субективно, защото всяко дете се ражда с различно голяма глава. Родих си малката и беше 2950кг и 48 см. Мисля че не е чак толкова малко като се има предвид че ми казваха че закъснява с развитието си цели 4 седмици.

Не се притеснявай. Радвай се на бебока в корема ти

# 33
Позната история. Не се притесняваи. Цикълът оказва влияние на това нещо

# 34
Не се притеснявай. Измерването на бебето е изключително неточно. Малко да мръдне с ръка лекаря и ето ти по-малко или по-голямо бебе. Сигурна съм, че поне половината бременни са чували, че бебето отговаря на различна седмица, от която е в действителност, пък после раждат прекрасни деца.

# 35
  • Абсурдистан
И аз вървях с две седмици назад.
При мен ми го обясниха с това, че имах нередовен мензис и оттам има разминаване между изчислениятана теория и на практика.

# 36
напълно нормално е на моменти бебчо да избързва, на моменти да забавя. До края на 5-и лунарен месец моето бебче изоставаше с 2 седмици, а сега избързва с 3 седм. Simple Smile)

# 37
  • Разград
Нормално е! Успокой се, това е много важно за теб и бебето!  Peace

# 38
ооо и мен ме сдухаха веднъж че "изоставала с 2-3" седмици ... е роди се 3700 и хич не изостава Wink
Щом е казала че всичко е наред, не се тревожи, може и бебето да се е извъртяло в неудобна поза за отчитане на мерки с ехограф, може да си навакса следващите седмици Simple Smile А и тези данни са неточни, на мен за сина ми ми казваха че ще е около 3 кила и малко, а се роди 3 900. А дори и да е по-дребничко бебчето, това не е повод за притеснение. Само спокойствие и силна храна  Peace

# 39
  • София
Ще си навакса бебчо, не се притеснявай Peace
А, и винаги има отклонение в измерването.
Радвай се на бременността Hug

# 40
Моят син се очакваше едро бебе и да се роди седмица преди термина-роди се 3450гр. със седмица закъснение.Така ,че не винаги са точни в изчисленията си.Ако се притесняваш потърси още едно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт