МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 781
  • 433
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте момичета. Hug
Не смятам,че Джавидан ще каже на Кенан за бебето.По скоро се уплаши от съня си,че като остави Кенан той ще се събере с Ламия и бебето и ще си живеят щастливо.За това отива при него да се съберат за да не остане тя без любимата си играчка. Wink

# 226
Кеде е Марето  newsm78 ,днес не се е появявала  Thinking

# 227
  • гр.София-Красна поляна
МАРЕТО може да е заминала на някъде,нали беше споменала нещо за планина.

# 228
Абе вече много се обърках последно има ли 2 сезон или не?

# 229
Вторият сезон е от 40 епизот да 75-ти

# 230
Здравейте момичета. Hug
Не смятам,че Джавидан ще каже на Кенан за бебето.По скоро се уплаши от съня си,че като остави Кенан той ще се събере с Ламия и бебето и ще си живеят щастливо.За това отива при него да се съберат за да не остане тя без любимата си играчка. Wink

Подкрепям те, това е и моето мнение- просто от страх Джавидан няма да остави любимата си играчка- Кенан  Mr. Green   да бъде щастлив с друга.

# 231

Днес бях на изпит и затова ме нямаше Hug Hug  bouquet  bouquet

# 232
МАРЕТО може да е заминала на някъде,нали беше споменала нещо за планина.

ооооооооо zisska  Hug Hug
бях за една вечер само но си изкарах много хубаво   bouquet Hug

# 233
Здравейте момичета. Hug

Подкрепям те, това е и моето мнение- просто от страх Джавидан няма да остави любимата си играчка- Кенан  Mr. Green   да бъде щастлив с друга.

и аз съм на това мнение,че Джавидан ще се събере с Кенан само за да не е с той с Ламия... Макар че й съчувствам - да обичаш един мъж толкова силно,а да виждаш че той е влюбен в жена с доста по-ниско положение от твоето не е лесно...Тя е свикнала да получава всичко,възпитана е да е силна и борбена и сега когато вижда че бедното слугинче може да спечели битката не може да се побере в кожата си!Според мен Джавидан трябваше да се откаже от Кенан още преди сватбата,когато при всеки телефонен разговор му казваше,че го обича,а той й отвръщаше с мълчание...Май много дълго стана,но за завършек ще кажа че аз съм на страната на Джавидан,защото тя поне се бори за това което обича,а не е като Ламия,която прави каквото й наредят вместо да се замисли за собственото си щастие...  Naughty

# 234
е, не....дублажът е отвратителен! Все едн гледам доктор хаус в някои роли. Пфуууу! На турски без да разбирам много, звучеше много по-добре ( иначе не ми харесва като език, много грубо ми звучи)

# 235

как мина изпита, душицо? Мисля, че днес достойно защитих Кенан.  Embarassed

# 236
Марица, ти спомена и това, че е женен Кенан и трябва да поеме отговорност за семейството си, но аз не виждам той да има семейство. Съпругата му не му е такава още от деня на сватбата им, и това тя добре го знаеше. Джавидан усещаше, че Кенан обича Ламия, но се примири да бъде № 2 в живота му, само и само да е до великия цигулар. Тя знаеше, че когато предлага брак на Кенан той е в труден период- загуби майка си, и не знам от къде на нея й дойде идеята за брак. Човек, когато загуби близък, още повече майка си, едва ли иска веднага да вдигне тържество по случай сватбата си. Защо тогава тя го направи? Пък и преди доста серии Кенан поиска развод- видя, че нещата между тях никак не вървят. Тогава кой пак отказа- Джавидан! Защо? Защото принцесата не иска да се признае за победена- тя не успя да покори сърцето на съпруга си и не можа да спечели любовта му. Кенан се опита поне това да разреши- признай. А колкото до другите му неразрешени проблеми- Ламия бебето, творбите, за това се иска време и разговори. Не съм съгласна да го притиска продуцента му- та нали най- добрите творби се раждат от болката на един човек и то тогава, когато бъде преодоляна?
Проблемът на Кенан с Ламия няма да се разреши скоро, не защото той не иска, а защото тя го лъже!!!

И още нещо- Кенан не си избива комплексарщината върху Джавидан, просто показа гнева си срещу нейните постъпки- това са две различни неща. И аз да бях на мястото му, и аз щях да и се развикам на тая мърла, дето си вре носа, където не й е работа, пък и вместо да го разбере и подкрепи, застава срещу него.
Джавидан не е единствено заради факта,4е е велик цигулар с него.Тя го оби4а,ина4е нямаше въобще да й пука за него и щеше да си живее живота,като Нимет например.Не знам защо то4но в трудният период на Кенан го е направила,но пък той лесни периоди има ли?Друго има_тя застава и му казва какво мисли за Ламия и за неговото отношение в о4ите,показа му много пъти,4е това трябва да се оправи.Той какво прави?Кенан не е 4естен нито със себе си,нито с хората около него.Това неговото мрънкане,пъшкане...Защо един път не взе едно решение_аз е съм с ето тази и да върви и да си гради живота.А той ту при едната ту при другата.М/у другото Джавидан никой път не е говорила или правила зад гърба му кофти работи.А той все зад гърба й ходи на срещи с 4ужди жени. Mr. Green
И заради това,4е и жена му и сестра му виждат 4е е неспособен на каквото и да било,затова се ровят в нещата му.Не ги оправдавам,щото те така на себе си пове4е вредят,не могат цял живот на гръб да го носят,но пък и той доскоро не даваше признаци 4е не му харесва.
За Ламия с теб съм съгласна,писала съм го и в по_предни теми.Тя е наясно колко вреди като лъже вси4ки и въпреки вси4ко,не й пука и продължава.Защо?Защото и тя като Кенан не знае какво то4но аджеба иска от тоя живот и как да го постигне.

Марица, не съм искала да кажа, че Джавидан е с "великия цигулар", просто не исках да дублирам името му два пъти последователно, а не се сетих за местоимението "него".  Wink 
Кенан не че не знае какво иска, ами го е страх да го признае пред самия себе си- иска да е с Ламия, но тя такива ги сътвори под вещото ръководство на пашата, че думи нямам.  Mr. Green След тези нейни лъжи, той не иска да си признае сам на себе си, че е влюбен в една "лека жена" - май ще да е скаран с аритметиката, макар скоро да се беше ориентирал правилно.  Laughing
Джавидан не я оправдавам- жена с положение в обществото  hahaha  да търпи да я сравняват с една слугиня. Ама и тя хубаво си му го каза на Кенан- "Аз не съм Ламия!" Защо й е на тази дама, тази принцеса да иска да задържи мъж, който не отговаря на чувствата й- не е ли по- лесно да го пусне??? Не, по- добре "играчката й" трябва да е само нейна и на никой друг. Поне за сега.

# 237

как мина изпита, душицо? Мисля, че днес достойно защитих Кенан.  Embarassed
да разбира се Hug Hug  bouquet  bouquet БРАВО  newsm20   friendship  friendship

# 238
  • Варна
Мне, Кенан не е влюбен в Ламия! На една от срещите им покрай морето, той дори призна, че се отвращава от нея, но и че не може да се откаже от нея. Страданието и нещастието са нещата, които предизвкват душевен оргазъм в него (и между другото са гориво за таланта му). Та може ли човек да е влюбен в някого от когото се отвращава?
Кенан е приел, че никога няма да е щастлив и се опитва с всички сили да остане нещастен.. Peace

# 239
Не издържах и прегледах малко от следващия епизод.
Макбуле пак тормозеше Ламия и като й стане лошо на Ламия, онази я пита добре ли си... А в началото я харесвах тази Макбуле. Джамил писа СМС на Ламия, но тя беше в кухнята и Макбуле го прочете и дори отговори от името на Ламия Shocked
След това Макбуле пак мрънкаше нещо на Ламия и на нея й стана лошо, явно й изтекоха и водите, отидоха да ражда и роди здраво момиченце. В същото време в болницата беше Кенан. Джамил и Кенан дадоха кръв за нея.
Джавидан говори преди това с Кенан, но не разбирам въобще турски, а и все пак утре ще си го гледам хубаво епизода, та само го прехвърлих отгоре-отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт