Юли 2009 - Тема 67

• 12 110
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!Стискам палци на мамите за днес! Praynig Praynig Hug

# 121
Честита рожбичка на Буболече Мече!
Коте Дани, Аманита, Карелия, Евита - стискаме ти палци за днес
Маймунче - консултирай се с педиатър. На зълва ми малката беше така и и миха очичките със сребърна вода. Аз също му ги мия с такава, макар да няма проблем, само гурелчета от спането. Иначе е много хубава за профилактика и е безвредна. Става и за нослето и за ушичките. За акането пробвай с масаж - много помага. Бях писала преди и с риск да се повторя - правиш леки кръгообразни движения по посока на часовниковата стрелка и обратно на коремчето. После лекичко с крачетата все е дно кара колело. Това при всяка смяна на памперса.
Славена - не се сърди за отговорите. И аз съм писала без да ми се отговори, а и съм сигурна, че всички имаме по някой такъв пост... Сиси е права - ме може да се спомене всеки. Никой тенденциозно не ти игнорира поста.  Hug

Аманита - хората са казали - Циганска работа...
Тан - ние вече активно излизаме - сутрин и вечер/18-19 часа/ Обличам го само по боди с къс ръкав, някой пъти някое гащиризон отгоре, от тези като дънковите, завивам с много тънка пелена. Гледам само да не е на течение и да не му духа от някъде.

# 122
Една голяма изненада от Аманитка....  Heart Eyes Grinning

Днес, сутринта милото ни Зоринце е станала мама на голямото момче Габриел  с прекрасните мерки 3450гр./ 50 см !!!!!!

По думите на развълнуваната баба Габриел е перфектен !!! Heart Eyes
Предполагам зайчето се е родило около 9 часа, но това ще стане ясно по-късно Wink

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 10:57 от Mambina

# 123
Честито бебче на аманитка!Да е живо и здраво! Heart Eyes

# 124
Честито на Аманита. Да и е жив и здрав бебока и много да ги радва!

А тя само се притесняваше, че е малко бебето. За пореден път се уверяваме, че показанията на ехографа са само ориентировъчни  Peace

# 125
  • София
Честита сбъдната мечта,Аманита!Да ти е жив и здрав и много да те радва малкия сладур с прекрасно име!

# 126
Честито бебче на Аманита, наистина си е съвсем нормални размери Hug, да им е жив и здрав Габриел smile3525
напетиа, да така е и повече пари взимат, това го забравих.
И така малко става сложно и сега мисля да не се кротна тия дни, само сили да имам и дано родя до вторник, иначе ще стане грубо, защото ще настоявам за нормално, а ме пратих с връзки при тази жена и са навързани много хора. Ще бъде неприятна ситуация, но не мисля да отида да ме приемат в болницата, при положение, че няма медицински причини за секцио. Както и да го мисля, няма кой да ми помага после, това доста ме притеснява, причините са ми хиляди, ще се смеете, но дори това, че няма да си е излязла на деня, в който си е решила също ме тормози, искам да си знам кога си е нейният Ден,  това си й е късмета. Предупредих мъжото, че го нападам, каза, че не можело, защото не искал да удари бебето по главичката Grinning, но там съм безкомпромисна, почвам да ям люто и да шетам. Доктора каза, че ходенето не помагало особено, бебето ще си излезе, когато си реши, но като искам да си ходя тогава Grinning
Коте Дани още не е писала аз чакам за новини, какво ли е решила нейната лекарка?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 10:19 от Julsko bebe/ Драга

# 127
Аманитка,да ви е жив и здрав юнака и много да ви радва. Hug

# 128
Аманитка,да ви е жив и здрав юнака и много да ви радва. Hug
Добър ден!   bouquet  newsm68 чудесна новина!

# 129
Честито голям юнак на Аманитка!
Да са живи и здрави, скоро да са си в къщи и лесно да се гледат!

# 130
Ех че хубавоооо!!!!
Жив и здрав да е големия юнак Габриел на мама Зори!!!!
Много щастие и усмивки да и донесе!!!

Чакаме вести и от Евита и Карелия  Peace

# 131
Добро утро и от мен Hug
ЧЕСТИТО НА АМАНИТКА, МНОГО РАДОСТИ С МАЛКИЯ ГОЛЯМ МЪЖ     bouquet
Успех на Карелия, Евита, КОте Дани и всички, които ще станат мами днес Hug Hug Hug

# 132
Честито на Аманита! Габриел ми е любимото име, ако имахме момче исках да се казва така, само дето таткото не беше съгласен де.

# 133
Хихи аз пак набързо Wink

Привет на всички! Hug Hug Hug :hug
Аманитка, честит ти Габриел!!! Да е жив и здрав юнакът и много да го слушате!!!
Това ако е малко бебе newsm78 Wink
Стискам палци на Карелия, Евита, Коте Дани и всички бъдещи мами!!!! Stuck Out Tongue fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet Kissing Heart

# 134
  • София
Честит син на Аманитка. Радвам се, че при нея всичко е наред. Много се притесняваше горката за размерите, а то какво излезе
Стискам палци и на другите мамчета за днес и чакаме новини

Общи условия

Активация на акаунт