Юли 2009 - Тема 67

• 12 109
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Aila благодаря, засега се оправяме, горе-долу на някакъв режим + - половин - един час,  днес дойде педиатърката и ме посъветва да доизцеждам гърдата, от която съм дала докрай, за което не ми се намира много време, имайки предвид, че малката още яде по цял час... щото първо се плюнчи докато захапе или е сънена и се мотка. Днес ми донесоха гармастан, понеже успя и да ме надъвче... Айде отивам да я будя...

Честито на всички родили днес мами, наистина нямам грам време да погледна, мернах Вили и Буболече ако има и други моля да ме извинят

# 106
  • Силистра
Имаме ощр бебенца днес браво
Да са живи и здрави дечицата на Евди, Линет,Вили, Фионита и БуболечеМече!

Момичета, днес видях бяла лястовица, лети си свободно в нашата Дунавска градина, изживяването е невероятно, чувстващ се благословен  Hug

Имам и снимка, утре ще я кача да може поне малко късмет да имат всички  Hug

# 107
  • София
Успех на всички момичета с планувано секцио утре и на други с непланувано раждане!!!

Лека нощ на тези, които ще поспят, а на тези които ще бодуват - да мине по-бързо ноща.

# 108
Успех на Аманитчето, Карелия и Евита !!!

Пожелавам ви приказни срещи с вашите дечица, да мине всичко леко и бързо !!!  Hug

# 109
Фионита, Бубулече - честита ви радост. Да са живи и здрави бебоци и много обичани!

При мен нещата са ок. Тоновете бяха в норма, апарата засече някаква половинчата контракция, която аз изобщо не съм усетила. Следващия преглед ще бъде в петък и се разбрах с докторката си тя да ме гледа, тамън да се видят водите и размера на бебата.

Драга, Сандра - не мога да им се начудя на тия ваште мъже. Вкъщи, моята половинка, не само че пуска пералнята и простира, ами и мие банята и минава след като съм прахосмукирала с парцал. А сега ще разучава как се работи с миалната машина и сушилнята (след като е свободен вече от простирането).
Славена, така като те чета, всичко се развива отлично при теб. Я не се притеснявай толкова.
Вирдж, малкия е страшен бонбон..
Сиско, напиши го пак..  Crazy много е дразнещо да ти изчезне постинга..
Сиси, пишеш само за другите .. драсни някой ред при вас как са нещата.

Коте-дани, значи все пак решихте да му дадете зор на бебчо. Ти май не ме позна днес в ТК на записа, а?
Миласара, Лених - днес е било ден за записи май, аз бях в 12. За малко сме се разминали.
Аманита, как успяваш винаги да попаднеш в центъра на събитията. На мен такива неща не ми се случват. Сигурно съм някакъв тапир, че не ми пука особено какво правят другите. Жалко само, че са те разстроили тъпите му сиганки.. Иначе от роднински простотии няма начин да се отървеш.
Мамбич, твоята свекърва много грижовна..  Joy

Карелия, Аманита, Коте дани, Евита - стискам ви палци за утре. Дано бързо се похвалите..  Hug

# 110
  • Canada
Благодаря ви момичета за ситснатите палци и положителната енергия, която ни пращате! Hug
Аз отивам да се опитам да поспя - надявам се Кари са направи изключение и да не ни събуди в 12, но ще видим...
Ще си мисля за вас, докато съм в болницата и ще ми липсвате... Hug
Лека нощ! Stop

# 111
Аманитка, опитай се да не мислиш за днешната случка, а за това, че утре ще гушкаш твоето малко съкровище.  Hug

За свекито не коментирам, нали и моята се изтърси с болницата със "съвети " как да кърмя и да ми завива голите крака  и бедра, да  не ме види мъжа ми по гащи "случайно"  Joy
Разбирам напълно бесовете  ти  Peace

Shocked  smile3555
Мамбинка, ти ме уби.

Дарка, в Селена със сигурност няма да те върнат, ако отидеш без предварителна уговорка. Не е вярно, че правят само секцио там. Напротив, държат на нормалното раждане. А твоя лекар е направил много добре, че те е предупредил за инфекцията. Така че не се ядосвай.  Hug

Карелия, Аманита, Коте дани, Евита,   стискам ви палци за утре!  Praynig

# 112
Jillian, ти ли си била, наистина не те познах. Извинявай. Нещо с други мисли ми беше заета главата.
Момичета, мерси на всички за подкрепата за утре.  Рано ще тръгнем и се надявам до обяд да съм родила. Юлско бебе чакай СМС, както сме се разбрали.

# 113
kote dani, вярвам, че всичко ще е наред, а това е най-важното! Стискам ти много силно палци утре и чакаме хубавата новина!
nellyr, благодаря за отговора. А пъпчето наистина ми изглежда по-изпъкнало, но все пак това е снимка, нека лекар прецени, за да си спокойна!
Мамбинка, 260 гр. за една седмица си е много добре!! Peace Ох, и аз чакам вече от доста време да ми дадат една везничка, една приятелка, но я дала, дано най-после я върнат, макар че наистина трябва да се внимава с това мерене. Много се смях и аз на свекито. Simple Smile
Маймунче, момичетата вече са  ти отговорили, но и аз да потвърдя, че е нормално, макар че на нас не ни  се е случвала на кумовете  бебчето беше така. Хапвай ти разхлабващи храни + масажчета.
Гале, да пишеш после, ние утре също ще ходим на мерки и теглилки. Wink
tan, с един кат дрешки, отдолу само по памперс, ако ми се види по-хладничко с дълъг ръкав (но пак гол), защото на Влади ръцете са му винаги извадени, т.е. завит до кръста - само с пелена, дебелината пак според времето. Сега през уикенда като беше дъждовно пак му слагах боди отдолу, но вече не, а и скоро направо без ръкав и крачол.
Дзимби, добре е Юлиана, помага, но и много мачка бебето - от любов. А Вики?
Tanya Simple Smile, 8 дни са много, има време, но пък наистина може да е решили да е лъв. Wink
beru6ka, хайде, дано поиска вече и твоето човече!
darka_jivko, предполагам за стафилококи говори и това не е за подценяване! Довери се на лекаря си, но предполагам, че и в частните клиники няма да те върнат, не би трябвало и секцио да правят без причина, но понякога наистина си измислят такава.
svetly_, вярвам, че бялата лястовичка е хубаво знамение!
Jillian, ами, пиша и за нас, ама между редовете. Просто няма нищо по-специално, нито какво да се похвалим, нито да се оплачем, да не чуе дявола! Praynig Влади е все такъв кротушко, утре ще се отчета колко е пораснал.
Аманитка, аз също смятам, че трябва да си кажеш думата и да настояваш да бъде уважена! Въобще а бъдеш чувана от самото начало, защото после ще ти е трудно, даже невъзможно! Днес може да е бил кофти ден, но го забрави защото утре ще е най-прекрасният и незабравим!
Още веднъж стиснати палци и на karelia79 и Евита за утре!
Лека нощ, че всъщност вече станало утре!;)

# 114
Sisko, за парното ти честитях Laughing.
Буболече, честит ти рожден ден, все пак днес ти е двоен празник newsm59
Коте Дани, аз не бих се съгласила, явно си гледа нейните интереси и хич не я вълнува друго. Ако ви притеснява това, което е кзала, просто потърсете друго мнение. Мен днеска пак ме напираха за секцио, даже ми дадоха направление или незнам си там какво за приемане в болницата другата седмица. Причината сега не е голямото бебе, ами това, че съм била качила много и имало шанс сланинките да попречат на бебето да излезе. Аз както си бях наумила си отидох за друго мнение, на което се доверявам много повече. Каза ми, че не вижда проблеми да родя нормално и че като ме гледа и пет килограмово бебе може да излезе от мен. Сам каза, че се спекулира със секциото и че се трепят, защото така всичко им е планирано и няма обърквация в плановете им, нито седят и те чакат с часове. Човек избира ли си екип, каза, че все ще се чудят как да те навият за секцио. Каза, че за да си акушер- гинеколог се изисква търпение, а вече на никой не му се чака. Иначе си чакам смса Laughing и стискам палци.
А4, все забравям, а може и да съм писала, че Ема е страхотна сладурка.
Аманита, унемях за циганката Shocked. За свеки, защо не й кажеш, че не е хубаво такива празненства, нали имаха смъртен случай наскоро. Излъжи я нещо или си кажи направо, че не искаш, само си пази спокойствието за утре. Нека не ти разваля мига!!!
Мамбина, това с гащите много ме разсмя, нали свекървата не мисли, че е непорочно зачатие? Joy
Аз цял ден обикалям по кабинети, тонове и два прегледа, гадничък и болезнен е този преглед за разкритие, осбено един след друг, даже малко кръв ми потече. Имам 1 см. разкритие и двамата лекари казаха, че нямам признаци за раждане и нищо чудно да пренося Sad. Днес получих смс, че са ми превелии част от болничния, така се зарадвах, че забрвих накъде съм тръгналаи свих не където трябва, та малко позаобиколно стигнах Майчин дом Joy.

# 115
Момичета, честити бебчета!!! Да са ви живи и здрави!!! Hug Hug Hug

Наминавам само на бързичко, че свекитата са ни на гости и нямам време да чета.
Пожелавам на всички в очакване, леко и бързо раждане и сладки и здрави бебчовци!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
До скоро
А, да, бебка е добре, още има жълтеница, но пък добре си похапва - по 120 мл на ядене и през 3 часа. А снощи даже не ни събуди и сме спали цяла вечер Crazy
Аз имам много гаден конюнктивит на дясното око - направо приличам на вампир и ме боли Rolling Eyes, ама се надявам скоро да мине.
Целувки и лека нощ на всички  bouquet

# 116
  • Canada
Добро утро настоящи и бъдещи мамчета,
хубав ден на всички, които гушкатбебчовци или очакват такива. Ние  тръгваме към болницата да се снабдим и ние с бебче, че щъркелът взе да губи височина... Wink Hug Hug Hug

# 117
  • Видин
Добро утро и от мен! Дай Боже и ние след няколко часа ще сме мама и тати вече.Не мога да повярвам, че даже успях да поспя тази нощ Crazy Почнах да треперя вече, в болницата сигурно няма да могат да ме спрат да се треса  Joy
Хайде, стиснати палци за всички и много си ви обичкам  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 06:58 от amanita

# 118
Стискам палци на Карелия и Аманита!!! Да си гушкат бебенцата много скоро!!!!

Вчера ходимхме при хирурга - процедурата беше много проста - лекичко се прибира пъпчето и отгоре се слага лепенка непромокаема- така още 2-3 пъти. Каза, че не е херния Praynig ИНаче Борянка е качила 300 гр. за 1 седмица - малко се успокоих!!! Още веднъж благодаря на всички за споделените мнения!!!

Айла, благодаря ти, че ни обръщаш внимание на тревогите, друго си е като получиш компетентен съвет и успокоение най-важното! Записах си номера ти - дано не се налага де, ама някой път паниката още повече утежнява нещата!

# 119
Сам каза, че се спекулира със секциото и че се трепят, защото така всичко им е планирано и няма обърквация в плановете им, нито седят и те чакат с часове. Човек избира ли си екип, каза, че все ще се чудят как да те навият за секцио. Каза, че за да си акушер- гинеколог се изисква търпение, а вече на никой не му се чака.

И не само това, че е планирано и приключва за по-малко от час, ами и самата болница получава повече парички от ЗК за секцио отколкото за нормално раждане.  Peace

Въпреки всичко, секцио или нормално стискам палци на всички мами, които ще се срещнат с бебчовците днес  Hug Peace baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт