Юли 2009 - Тема 67

• 12 092
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Фионита, Солей, EВди, Линет, Вили. Буболече и таткото - честито и на вас! Вили как ни изненада...браво на всички родили мами!
Люлия, Сафо, Ваня добре дошли "вкъщи"  Hug

ЕВИТА, АМАНИТА, КАРЕЛИЯ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Успех!!!
Сиси  Hug
Емили,  Party урааа , браво на вас!!!!
Коте, тя Григорова май си е такава - по-грубичка в изказванията - такава слава й се носи. Но наистина с това си изказване малко е прекалила, спокойно, всичко ще е наред   bouquet Чувала съм за преносване 19 дни с щастлив край !
Полинна, и ние сме на инфакол, резултата дойде след редовно даване преди всяко хранене на 7 ден някъде , преди това си имаше пак от време на време , сега е спокойна. Днес забравих да й дам и веднага след това се обадиха тези гадове  #2gunfireИ нас утре ще ни претеглят, добре, че отидох на място при педито, че тя толкова заета, при нея е лудница, не ми вдига, или ако вдигне чак се чувствам неудобно, че случая ми не е спешен и я притеснявам - самата тя така ме посъветва да й звънна , абе  ooooh!
Записахме си и час при Драганов - ортопеда за понеделник. Предпочетох го защото работи с  направление и обяснявал повече, докато другия пак е специалист, но преглеждал няколко дечица едновременно.
Мамбина, и ние имахме такъв период - оказа се, че първо кошарката не й харесва изобщо - сега спи в големия кош на количката дори и през ноща, нямаме никакви проблеми, после разбрах, че светлината я дразни и я слагаме на по-тъмничко да спи, понякога се дразни на одеалото щото го изритва и я отвивам за малко - пробвам всякакви варианти  Crazy
Славена, не се плаши. Каквото трябва да става ще стане, мисли позитивно  Hug

отиваме на разходка  Hug

# 76
  • USA
Благодаря, ви момичета .Страшно много ме успокоихте.Сега се чувствам по-добре.Иначе аз също реших че има връзка с майката, ако тя е със запек, но понеже съм със шевове и хемороиди от раждането съм на разхлабителни.Но щом казвате че е нормално, значи е така.Такава тежест ми падна.благодаря ви още веднъж.  Hug Hug Hug

# 77
Благодаря ви, момичета, за милите думи и за куража.Извинявайте,че така се размрънках.Ама хормона яко ме е тряснал в главата.Иначе и аз гледам да мисля позитивно,ама на моменти (като този) не ми се получава.Не ме е страх от болката, а да не стане някой фал.Ама ще мисля положително.Успех на всички,които са по-близо до финала.Аз наистина имам още време и дано бебчо си чака до термина. Hug Hug

# 78
  • Видин
Здравейте и от мен   bouquet
Честито на Фионита,Вили и Буболечемече! Много радости да им носят малките съкровища  Hug
Благодаря за палците.Стиснати са от сега за Карелия и за Евита, както и за всички които ще ни изненадат  Heart Eyes
Аз днес цял до обяд бях по болницата.Пуснаха ми изследвания - хемоглобина ми е 127  Shocked Не вярвам много, ама хайде.Правихме и запис на тоновете, като по едно време малчо така се надигна, а акушерката го отчете като контракция и то доста силна Rolling Eyes Все си мисля, че не беше контракция, но както и да е.И сега идва момента да се оплача.Чакахме вече 30мин пред кабинета за ЕКГ и по едно време идва една бременна циганка с мъжа й и майка й.Застават пред кабинета (а чакахме над 20човека) и тръгват да влизат вече.Майка ми стана и им направи забележка, че пререждат.Майката на циганката вика "Ами тя е бременна" и майка ми "Ами и моята дъщеря е бременна, ама не й пречи да чака Shocked".Влезе циганката и майка й идва и тихо казва на майка ми "Да е живо и здраво вашето бебе, ама нашето е мъртво и затова бързаме за операцията".При което аз и майка ми се почувствахме адски гадно...Излезе циганката и влязох аз в кабинета и попитах докторката какво се е случило с циганката, защото каза че бебето й е мъртво.И докторката "На мен не казаха нищо такова, бебето е живо, то ако не беше нямаше да я пращат тук, ами направо щяха да го вадят" При което аз така се разстроих, че започнах да плача, не можах да се успокоя сигурно 10минути.Как може да кажат такова нещо, само и само да минат по-бързо.Много кофти ми стана.Тия хора нямат страх от нищо и никого.Като знам колко трудно забременях, бременността ми колко беше тежка, все с проблеми и притеснения.....като знам колко хиляди двойки в България имат проблеми и ми стана адски тъпо  Cry Не е нормално да се лъже за такива неща....
После пък се видях със свекърва ми.Иска утре сутринта да чака пред родилното със снаха й.А още някой няма ли да доведе  #2gunfire И каза, че след изписването свекър ми щял да организира купон вкъщи с ядене и пиене.Те така били правели  #Cussing out Ами аз не искам нищо такова, искам спокойствие и да сме само аз, бебето и мъжа ми.И така, днеска ми е много кофти ден, а след 1 час мъжа ми ще го отнесе заради думите на майка си.Кви са тия сметки дето ги правят без мен  #Cussing out
По-късно може пак да се включа, че сега още ме гони бесовицата  ooooh!

# 79
  • София
Аманита, на финала всички сме изтрещяли. А относно случката - не се учудвай - нормално!

# 80
Момичета за какви грамажи говорите вие ooooh! Моята мишка я изписаха 2940, а сега се върти около 3200, но не ги е надхвърлил трайно Tired Всекипамперс, който сменям е мокър и наакан. Защо не качва  Confused

Гале, аз до сега предпочитания къде да спи не съм усетила у него. След късното хранене в 2 обаче си го взимам при нас на спалнята и той даже прехвърля 3те часа пауза между храненията. Много спокойно си спинка и му е добре ... Simple Smile

Зоринка - мангалска работа, те за това са на такова дередже  Peace
За свекито не коментирам, нали и моята се изтърси с болницата със "съвети " как да кърмя и да ми завива голите крака  и бедра, да  не ме види мъжа ми по гащи "случайно"  Joy
Разбирам напълно бесовете  ти  Peace

# 81
Много стиснати палчета отсега за Аманитка, Карелия и Евита  Hug Hug Peace
Вие сте момичета - чак ви завиждам, че още утре ще се срещнете с вашите бебоци  Hug

Lennyh,по принцип явно е голяма драма това със записа на тонове.Аз си записвам часовете една седмица напред и винаги чакам поне 30мин.А възможно ли е днес да съм видяла теб в регистратурата на ТК?С дълга,къдрава коса ,вързана на опашка и седеше на стол?Аз чаках да си запиша час за следващата седмица и бях облечена с бял панталон и черна тениска с 2 крачета.Някъде след 11ч.

Ейййй начиии, абе знам си аз като загледам някой рядко е случайно. Аз бях да Flutter Да бяхме знаели поне по едно кафе да ударим  Hug
След като не успях да се справя по телефона отидох до болницата - това щото ми е на две крачки, ей го къде е Младост Close Twisted Evil. Ама като видях каква е лудница при жените  ooooh! ooooh! ooooh! наистина им съчувствах най-искрено. А се наложи да вися, защото исках днес да си платя и избор на екип и понеже съм със здравна осигуровка към фонд, трябваше да чакам координаторката да проучи как точно седят нещата с моя фонд и да ми оформи документите.
Само да кажа, че направо изглеждаш супер и се чудя верно къде ги събираш тези бебета. Моя корем е почти толкоз голям, пък е само една маймуна вътре  Mr. Green Crazy

За свекито не коментирам, нали и моята се изтърси с болницата със "съвети " как да кърмя и да ми завива голите крака  и бедра, да  не ме види мъжа ми по гащи "случайно"  Joy

Не е истина  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha ужасссс!!!

# 82
  • Canada
Аманитке, направо ме уби с тази случка с циганката...
Ние след малко излизаме на последна разходка тримата с Кари и тати. Следващата ни разходка (надявам се) ще сме 4броя... Laughing Peace
Тъпото е че по закона на Мърфи, бавачката ни излезе 3 седмици в болнични, свекърва ми се разболя и познайте татито как ще търчи с каката до болницата, като междувременно ще трябва и да поддържа къщата и да гледа Кари... и въобще ще е пълна лудница... ooooh! Whistling

# 83
Момичета, тези които вече излизате навън искам да ви питам как обличате и завивате бебчовците?

# 84
Момичета, тези които вече излизате навън искам да ви питам как обличате и завивате бебчовците?

Тан,днес Катето я изведохме и беше с гащеризонче с късо ръкавче и късо крачолче.Имах и лека пеленка но не я завих,че много горещо.Но следващия път ще е без ръкавче- и на тях им е горещо.

# 85
Аманита-имай вяра в себе си и се изправи навреме срещу желанието на свеки да командва парада-ако до сега си била просто снаха,сега ще си вече майка и ще си говорите като майка с майка.От начало обясни какво искаш,без нерви и заяждане-ако не вдене къде и е мястото вземи по сериозни мерки-обясни и че ще е много конфузно да покани гости, а ти да не се появиш с детето изобщо-така че ще е по-добре да си спести срама.

# 86
Юлско бебе-ама съм патка заспала-питаш за снимките-ами ако се повтарят не ги качвай да не задръстваме албума,че ще ни трябва място за бебоците baby_neutral

# 87
Коте Дани, Аманита,Карелия,Евита-успех утре!

# 88
Солей, Евди, Линет,Вили, Фионита и БуболечеМече,честити рожбички момичета!Много радост да ви носят!
Е Буболече двоен празник имаш ти! Hug
Аманита,Карелия,Евита - много успех утре и стиснати палци!Малко ви остава да гушнете малките душици!
Сиси,много благодаря за темичка и отново поздравление за изчерпателните ти постове!Относно хернията,знам че не е нещо кой знае какво,но го мисля.Няма как!Как е кака Юлиана?
Мамбинка за кг не се притеснявай!С баткото бяхме така!Важното е да са здрави и в нормата!Той и сега е така,а колко яде не е истина!Явно си е до ген!
Аманитка,не се ядосвай миличка!Няма смисъл!Циганска му работа!Все така правят те!
Кари,дано намерите решение за каката!Макар че мъжете като се наложи много добре се оправят!Няма де да идат!
Аз днес ходих да подавам документи за еднократната помощ за раждане на дете и какво да ви кажа-направо ми се изпилиха нервичките!Да вземат да обединят в една сграда всички социални офиси и бюро по труда в една сграда!Можете да си представите за какво иде реч!Ред получаваш като в банките с номерче и висиш и чакаш,няма да казвам като какво!И 90% от чакащите са от контингента!Абе ужас!
Оф,оплаках се вече!
За разходките,ние всеки ден сме навън и сутрин и вечер по хладничкото,че то иначе голям мор!По късо ръкавче и крачолче го държа,но скоро ще го пускам и без ръкав и крачол!Оставям го от време на време и голичък да поритка!Много му е хубаво!

# 89
Здравейте ,момичета,днес ми е датата и бях на запис на тонове в Шейнове и ...бебо спа през цялото време,нито една контракцийка ooooh!.Май хич не му се излиза , а като се прибрах направо ми разпъна корема,сякаш ще изскочи през кожата , ама че е магаренце Blush
Акушерката ми каза , че нямало да ми дават сега продължение на болничния, а като съм родила.Това ми изглежда странно,ще ми го издават със задна дата ли?Сега ще трябва да се поровя да не е нещо да пропускат Sad
И ако продължаваме да се инатим след осем дни ще ме приемат да го изкарваме бебока Sad.Хич не ми се иска така,май ще ми се пръкне лъвче , а не раче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт