Юли 2009 - Тема 67

• 12 116
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Карелия, да се гледкате с много любов с Нико, името много ми харесва   bouquet Бързо възстановяване   bouquet

Ох, щях да пропусна и Коте Дани, и вие да сте живи и здрави, много усмивки и на вас   bouquet

Айдееееееее, и Евита...вие пък днес на веднъж, човек не може да ви смогне да поздравява   bouquet

П.с. Мъжки ден е явно Wink

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:17 от mia_ata

# 151
Evita също вече е мама! В 9.30 се е родил бебе Мартин, 3645 гр. и 50 см. Пише, че всичко е наред и двамата са добре!

# 152
Честито на всички момичета станали днес майки,да са им  живи и здрави бебоците!   baloni    bouquet

# 153
  • Кърджали
Днес явно е денят на малките мъже  Grinning
Да е честита радостта на Евита! Да е жив и здрав малкият Мартин! А на Евита бързо възстановяване.

# 154
Мерси, Лени и Сандра, Сандра, дано да си права и да е скоро, дано разчупя деня на малките мъже Grinning. Заложила съм в компанията за днес или утре, ще бъде голям майтап ако позная Joy.
Айде всички се разписаха вече, честит й Мартин на Евита smile3525

# 155
Днес само мъжки майки  Laughing 
ЧЕСТИТ СИН НА ЕВИТА!!!

# 156
Честито на Вили, Фионина, Буболечемече, Аманита, Коте дани,Карелиа79, и Евита!
Да са им живи и здрави бебоците и много радости да им носят, а на мамите бързо възстановяване!!!
 newsm51 smile3525 smile3501

# 157
Джиджи, физиологичният разтвор е всъщност сол и вода, не мисля, че е подходящ за почистване на половите органи. Аз още не ги пипам щото бебчето е по-мъничко, та се надявам другите да ти отговорят, освен с течаща водичка доколкото може, по-нататък с преварена водичка сигурно ще чистя и тампонче, защо с клечка?

Честито на Коте Дани, Карелия и Евита!

Драга, сега като изчезнеш в болницата кой ще ни забавлява?

# 158
Джиджи, физиологичният разтвор е всъщност сол и вода, не мисля, че е подходящ за почистване на половите органи. Аз още не ги пипам щото бебчето е по-мъничко, та се надявам другите да ти отговорят, освен с течаща водичка доколкото може, по-нататък с преварена водичка сигурно ще чистя и тампонче, защо с клечка?

На течаща водичка не може хубаво да се измие мястото - събира се кремчето против подсичане и се наслоява и трябва да се  отвори и да се почисти и най-удобно е с клечка с ограничител. Аз също до снощи не бях почиствала, но снощи опитах, получи се с клечка напоена с преварена водичка, но ме е страх да не инфектирам мястото, затова ще ми е полезно мамите с опит да споделят.

# 159
Прекрасни новини има днес!  Grinning

Честито на Аманитка, Карелия, Евита и Коте Дани! Да са живи и драви малките юлчета!   bouquet

Юлско бебе, стискам палци всичко да мине бързо и леко!  Hug

Ем, как върви кърменето? Все още ли суче дълго?

# 160
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА Аманита, Коте дани,Карелиа79, и Евита! Големи да пораснат и много да слушкат!

djidjito по-добре не пипай бебка отдолу освен ако няма влязло ако! Мий я на течаща вода и мажи само гънките с крем против подсичане и няма да имаш никакви проблеми! Само когато е наакана леко разтвори след измиване усничките и ако има ако го почисти с клечка с ограничител в посока отпред назад (в тази посока я мий и на течаща вода). Извинявай ако звуча объркано, ама съм с едни контракции, а гледам че никой не ти отговаря  Hug Успех и спокойно, тя беба ще ти показва какво да правиш,кое е добре за нея и кое не Simple Smile

# 161
  • Варна
Ей, браво! Вече си имаме пълен комплект нови мами за днес Simple Smile Не че не може и още де Simple Smile
Честито на Аманита, Карелия, Коте Дани и Евита! Да са ви живи и здрави малките мъже!

# 162
Драга,на мен много ще ми липсват забавните ти преживявания,когато зачезнеш към болницата  Wink,ама дано да се оттървеш леко  Peace

# 163
  • варненка от София
Честити бебчета на днешните мами! Сърдечни поздрави за Карелия, попълни варненската тумба  Hug за големия мъж на Аманита, както и за сбъднатото раждане на Коте Дани. Хубав ден е днес и това е!

Ние днес ходихме да организираме РД-то на каката за каря на месеца. Мънинка обожава да се вози в кола и там е най-спокойна. Обмислям нощем да я връткаме с колата около блока, че да спи  Mr. Green travel

Относно момиченцата, гледам второ и не съм почиствала с физиологичен или друг разтвор дудите. С течаща вода и никаква друга намеса, клечки, ала бала. Проблеми не съм имала до сега  fingerscrossed

# 164
Честито на всички майчета  Hug

Джиджи, с преварена водичка и клечка.Аз чистя всяка вечер,че се събира.Асо имате течение също така се почиства.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт