Новата премиерша

• 15 303
  • 331
  •   1
Отговори
# 315
... Колкото до тоалета й в следизборната нощ - ако и в залата за пресконференции по същия начин са пестили от климатици, каквото беше положението в тази, в която ние обработвахме резултатите, тоалетът й изобщо не ме учудва Wink.

В залата за пресконференции винаги е адски студено.
Колкото и да е хубава роклята, просто мястото й не беше там.

# 316
  • София
харесвам я. знам, че тя седи зад всичките му добри идеи и решения.

# 317
  • София
Това е положението с народната любов.
Лишаваш се от лукса да си развяваш червените ноктенца и красивите крака, когато си в подходящото настроение.
Виновна си е сама. Аз не бих рискувала да се явя така на пресконференцията на мъжа ми, ако ще става премиер, признавам си.
Така, че, ще замълча по този въпрос.

argun, с теб ли скоро си приказвахме за нея?

А Сесилия е от румънско-ромски произход. Понякога совите не са това, което са...
Жаве, Сесилия ми е слабост, откакто се разходи до Катар и се срещна с другата моя слабост шейха Моза, в следствие на което Негово величество шейхът си купи няколко български медици.
Това е то, властта и правилния начин на употреба от жените.
Можем само да вземем светъл пример.

# 318
Лишаваш се от лукса да си развяваш червените ноктенца и красивите крака, когато си в подходящото настроение.
Виновна си е сама. Аз не бих рискувала да се явя така на пресконференцията на мъжа ми, ако ще става премиер, признавам си.
Така, че, ще замълча по този въпрос.

А Сесилия е от румънско-ромски произход. Понякога совите не са това, което са...
Жаве, Сесилия ми е слабост, откакто се разходи до Катар и се срещна с другата моя слабост шейха Моза, в следствие на което Негово величество шейхът си купи няколко български медици.
Това е то, властта и правилния начин на употреба от жените.
Можем само да вземем светъл пример.
Признавам си, че и на мен ми е слабост.  Peace  И тя, и Карла са силни жени, с характер, чар и влияние. Тук произходът няма такова голямо значение - все пак живеем в демократична Европа!  Grinning

# 319
харесвам я. знам, че тя седи зад всичките му добри идеи и решения.
Абе то и зад Арни Шварценегер стои една умна и красива жена, пък, чувам, Калифорния фалирала. България колко пъти е по-голяма от Калифорния?

# 320
  • София
да, съгласна съм, че облеклото й е кофти, не излъчва стил. но пък и Бойко не е бил върха на елегантността никога.
ако ще ходи на срещи с премиера за в бъдеще дано си наеме някои стилисти, различни от Кремена Халваджян и да ги послуша Simple Smile

# 321
...

...

Дам  Peace Но не съм си променила мнението. Много ми е жал за тази жена, смятам, че без ББ ще бъде по-добре.

# 322
  • България-Швейцария
Мдам, ако беше облечена по протокол, със сигурност щяхме да й ядем краката за нещо друго, я за неподходящо бижу, я за това, че е потна Laughing

Много ми е жал за тази жена, смятам, че без ББ ще бъде по-добре.
От определен момент нататък със или без не е въпрос на собствен избор.
Тя може би ще е по-добре, въпросът е той къде ще бъде, а също и дали изобщо щеше да стигне до поста министър-председател.
Всъщност всичко тръгва оттук (колкото и жълт да е оттенъкът на статията, написаното поне в първите 10 изречения е вярно).
повече нищо не казвам

# 323
  • в Tara
всичко тръгва оттук (колкото и жълт да е оттенъкът на статията, написаното поне в първите 10 изречения е вярно).
ама и на бойко каква снимка са му изпраскали Crazy

# 324
  • София
И аз не съм си променила мнението.
Харесвам я и от впечатленията ми наживо, съм си съставила мнението, касаещо визията и, което изразих по-рано.
Всъщност, когато си приказвахме с теб, тогава, съм я виждала най-отблизо, вечеряхме в съседни сепарета, и имах прекрасна видимост, така да се каже.

CTramell, аз нямам никакви съмнения, че дори и последната запетайка на протокола да беше спазена, коментарите с негативен знак от общ махленско-клюкарски характер щяха да са съвсем в реда на нещата.

Иначе съм запозната с биографията и и тя не се различава от моето виждане за житейски просперитет на гърба на подходящите мъже. Бащи, съпрузи и приятели.
Разбира се, гарнирани с необходимите лични качества.

# 325
...
Всъщност, когато си приказвахме с теб, тогава, съм я виждала най-отблизо, вечеряхме в съседни сепарета, и имах прекрасна видимост, така да се каже.
...

Оф, писах и си изтрих написаното, за да не се четем по вестниците после... Но като цяло, смяташ ли, че това е нормален външен вид?

# 326
Не съм съвсем по темата, но като стана дума за протокол, би било полезно форумки, които са наясно, да споделят някои от най-важните неща, а и не особено известни тънкости (защо не и в отделна тема). Не че някой ще се засили да ме кани по приеми, но би ми било полезно да знам. Направи ми впечатление на някои от постнатите снимки, че на официални срещи дамите са с доста умерени токчета. Високият ток проява на лош вкус ли е на подобни събития?

# 327
Цитат
Направи ми впечатление на някои от постнатите снимки, че на официални срещи дамите са с доста умерени токчета. Високият ток проява на лош вкус ли е на подобни събития?

В случая дамите са възвисочки, затова са с  почти балеринки - да не стърчат над мъжете си или над останалите присъстващи Laughing Но наистина на прекалените кокили не се гледа с добро око.

# 328
  • София
Оф, писах и си изтрих написаното, за да не се четем по вестниците после... Но като цяло, смяташ ли, че това е нормален външен вид?
Аз и тогава го написах, но може би не си го видяла.
Тя е претърпяла злополука, така да се каже, била е врзивена колата и и доста е пострадала.
Разбира се, че е възстановена с пластика, но какво от това.
Мен никога не ме е притеснявала външната намеса на определен етап, най-вероятно самата аз ще се възползвам от напредъка в естетичната медицина и хирургия и без да ме взривяват.
Важното, в случая е, че дори и с малко външна помощ, във визията и няма нищо драматично-крещящо и неприемливо.
Така ги разбирам аз външните намеси.

# 329
Това е България все пак, още няма норми за токчетата.
Ако си гледала Карла Бруни - нейният съпруг е много нисък и тя ходи с м ниски токове. От друга страна в Испания напр. по протокол (не помня дали само в кралското семейство или за всички държавни мероприятия) токовете на жените са мин. 8 см... абе, шарен смят...

не ми се смейте много, протокол сме учили преди десет години и наистина нямаше нищо за токчетата. Обаче имаше "разположение на гостите на масата"... наскоро четох, че има промени в Държавния протокол за масата, реда на пристигане и напускане, та се сетих...

Общи условия

Активация на акаунт