Пясъци горещи, морски бриз, в БУРГАС има и бира за всеки каприз - 86

• 15 033
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Виц или не, разговорът за детската градина, сигурно в някои моменти не е далеч от истината. Понякога се чудя има ли смисъл от детската градина, ако трябва да се изтърпяват подобни неща? newsm78

Deska007, скоро бяхме на кръщене в църквата "Св. Никола" в Черноморец. Това е най-хубавото кръщене, на което съм присъствала. Отец Стелиян е невероятен и ритуалът не е претупан, без да ти става досадно. Напротив, усещането е, че наистина се извършва тайнство, на което ти е много приятно да присъстваш, а отецът всъщност е много земен за божи човек. Peace

# 61
в момента съм в детския кът в операта, търся си компания

# 62
  • Burgas
На мен не ми се вярва това за ДГ,дано не е вярно,наистина че едно време наказанията са били на почит в ДГ,но сега е забранено,сега ги слагат да си починат на столчето.

# 63
Здравейте.За първи път ви чета разбирам че почти всички се познавате и малко ме естрах че няма да ме приемете.Аз още не съм майка, но живот и здраве към края на септември ще стана:)
Надявам се да не ви досаждам и да намеря приятелки тук.....  bouquet

# 64
  • Бургас
Това за детската градина една приятелка ми го беше казала преди две години.
Оф, аз вече изпушвам, ако видите една майка с две ревящи в една количка да знаете, че съм аз. Баткото не ще да върви и това е. Добре че количката е голяма и ги побира двамата, ама малкото взе да се усеща и го рита и той се сърди и става ужасно. В петък отиваме малко на село поне там ще играят на двора и няма да ги мъкна по жегите насам натам.

Keri, добре дошла  Hug

# 65

Оф, аз вече изпушвам, ако видите една майка с две ревящи в една количка да знаете, че съм аз.
  Хихи,не се знае,ако количката е розова,може и да съм аз  Crazy

# 66
Здравейте.За първи път ви чета разбирам че почти всички се познавате и малко ме естрах че няма да ме приемете.Аз още не съм майка, но живот и здраве към края на септември ще стана:)

Леко раждане ти пожелавам и живо, и здраво бебе.  Hug

# 67
  • Burgas
Keri добре дошла,леко раждане и здраво бебче.
Къде да се оглеждаме за вас  Joy

# 68
  • Бургас
И тук вече се затопли ,народа отиде на плаж ,всички са щастливи ,само дето духа вятър,ама ще го преживеем ,нали не съм по анцуг  Whistling

# 69
  • Бургас
keri_ уелкъм   bouquet и леко бременеене.  Hug

Това с прозореца и вратата ми го разказваха, като отидох да записвам Петър на частната ясла. Имали бивши държавни служителки при тях и те лично го били разказвали..... Confused
Пък в нашата ясла децата спят на климатик и съответно Петър е перманентно болен, а те уж нямат за цел да си намалят бройката, защото им се плаща за присъствие.....поне храната де....
Та течение, климатик незнам кое е по-малкото зло в нашия случай.
Всеки ми казва, така е - децата боледуват в началото, разменят бацили, докато организма изгради имунитет, частна, държавна нямало значение....Аз обаче съм на ръба на нервна криза. Всеки ден на работа, подскачам като ми звънне телефона.... Mr. Green

# 70
  • Пловдив

А, добре дошла!Не се притеснявай- аз никой не познавам също,само една девойка си ми е лична приятелка много преди форума и една колежка , тъй че - чувствай се комфортно, не си сама.Аз също се търкалям към септември , лека бременеене- не остана Simple Smile

# 71
keri, добре дошла  Hug и лека бременност

а за познанството , не се притеснявай, от време на време става ясно, че някой с някой се познава всъщност отнякъде
пък и като дойдеш на следващата бира ще се запознаеш на куп с доста от нас

.... това за яслата/градината наистина е стара история  ...
а за наказанията, не знам да са забранени, прилагат се още

# 72
  • На морето!
Много пишете, девойки, нямате изчитане.
Аз си търся място за почивка с малкия и съм се заровила в едни форуми, сайтове, агенции... нищо не си харесвам, а време няма  Tired

# 73
  Не знам виц ли е, легенда ли е това за течението в градината, но е факт, че винаги когато отида да взема Николай от градина всички врати и прозорци са широко отворени и става бясно течение.

Горгона покрай личната ти приятелка имах честта да те зърна за малко наскоро  Mr. Green

А Мимка да си признае тя ли седеше днес на Карамела към 2:30 - 3ч с една розова рокличка  Rolling Eyes

Тази седмица искам жеги, смятам да изкарам 2 дена на Смокиня и искам тен  Whistling

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 16:15 от iveto_

# 74
мерси затоплото посрещане   bouquet
Горгона   и на теб леко бременеени и здраво бебе септември Hug

Общи условия

Активация на акаунт