Пясъци горещи, морски бриз, в БУРГАС има и бира за всеки каприз - 86

• 15 109
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Горгона покрай личната ти приятелка имах честта да те зърна за малко наскоро  Mr. Green

Разбрах аз  Laughing и се притесних,че бях по махленски чеиз и не съм направила добро впечатление, доколкото това е възможно с грацията ми на тюлен напоследък  Mr. Green

# 76
  • Бургас
  Не знам виц ли е, легенда ли е това за течението в градината, но е факт, че винаги когато отида да взема Николай от градина всички врати и прозорци са широко отворени и става бясно течение.

Горгона покрай личната ти приятелка имах честта да те зърна за малко наскоро  Mr. Green

А Мимка да си признае тя ли седеше днес на Карамела към 2:30 - 3ч с една розова рокличка  Rolling Eyes

Тази седмица искам жеги, смятам да изкарам 2 дена на Смокиня и искам тен  Whistling
Казвай бързо от къде ме видя  Blush

# 77
  • Бургас
keri,  welcome лека и безпроблемна бременност и едно страхотно  newsm30 на финала!

# 78
Не знам до колко е вярно, че всяко дете боледува в началото на ясла/градина. Аз Маги съм си я гледала вкъщи точно 3 дена за тези 2 години. Не броя лека кашлица и течащ нос. Заради такива неща не спирам от градина, защото там има по-фрапатни случаи, които също си посещават завдението.

# 79

А Мимка да си признае тя ли седеше днес на Карамела към 2:30 - 3ч с една розова рокличка  Rolling Eyes

Казвай бързо от къде ме видя  Blush

Седях с една приятелка точно до вашата маса, но от тези на Маската. Загледах те заради снимките от бала, които беше пуснала и без да искам чух, че говориш за сватбените си емоции и така реших че май си ти  Laughing

# 80
  • Бургас
малеее наслушали се на глупости  Joy е да знаех 4е си ти щях да се държах по прили4но  Innocent аз пък бях с бивша съу4ени4ка и изобщо не съм те загледала даже ,ех.Аиде бягам аз да пържа цаца 4е мн гладен мъжо  Crossing Arms

# 81
Добър вечер  bowuu,
небивало затишие в този час Wink,
забелязах приятно присъствие на бебечакащи -браво  Heart Eyes,
засичам ви на финалната права, НО много здраве на вас и на очакваните бебончовци пожелавам  bouquet,
Лека вечер и приятни сънища на вече дезертиралите от персоналните забавачки Heart Eyes

# 82
  • Бургас
оооо Миме, ти завърна ли се? Я сподели  Hug

# 83
  • Бургас
Добре дошла! Чакаме и снимки  Rolling Eyes

# 84
Да , да...................
какво да ви кажа....... Laughing,
пожелавам на всички не посетили Барселона да го направят Flutter,
интересен град и като архитектура-въпреки,че си имат само един Гауди -постарал се е човека за качество+
и като забавления-многолик,многонационален,лишен от снобство и егоцентризъм,
движиш се сред множество разнообразни индивиди, усмихнати и спокойни-
Няма панаир на суетата Grinning-за мен това е от изключителна важност Flutter,
невероятно  добре уреден транспорт-метро на всеки три минути-обхващащо целия град -
лифт до хълмовете в околностите ,който те сваля на самия Плаж Sunglasses
въобще от гледна точка на обогатяващо и приятно прекарване-възможности БОЛ,
ние с моя благоверен-така нарича съпрузите едно зелено пиле  bouquet
,сме по обикалянето на забележителностите-покорихме ги всичките с изключение на едно-две-ДА има за какво да посетим града отново Wink
За да не звучи чак толкова като космически рай Леко да вметна, че кухнята не ми допадна особено,
Както и че средиземноморието Не бива -ПРИ НАС плажа е по-хубав Grinning,

ЩЕ пусна и снимки,в момента сме в лек конфликт с компютъра-като се помирим ще ги пусна фотосите bowuu

# 85
  • Бургас
тъкмо щях да обявя че си дезертилара от вечерната проверка  Mr. Green
Браво че ти е харесало, дай боже и ние да го посетим  Mr. Green От твоите уста в божиите уши.

Уффф днес съм много активна, ама какво да правя, скукаааа  Tired Дечко заспааааа, след като се нареваааа, и на мен ми се реве вече  ooooh!

# 86
тъй тъй,
посещавайте редовно сайтовете на нискобюджетните авиолинии,
после влезте и в трипадвайзъра за мнения за хотели-там всичко знаят и насочват перфектно Wink
и можете да дерзайте по чужбина за суми по-ниски от почивките- по някои наши курорти bowuu
И само да допълня ,че намаленията там са наистина реални,НО пък културата им на пазаруване на тамошните е Sick-мерят и хвърлят мереното по земята Shocked

# 87
Dobur vecher, otnovo mi se zagubi kredora,no da kaja, che se zavyrnah  Mr. Green

Osven tova :

Mnogo me radvat Belle Fleur i Gorgona kak si pishat bez da predpolagat,che se poznavat zadochno i sa slushali mnogo edna za druga  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

keri, za tebe imam podozreniq, che te poznavam i ako si tazi, za koqto te mislq to Gorgona i za teb e slushala ama ne ot men  Crazy Crazy

Nqkoi neshto razbra li  Joy

# 88
mamaVladi , понеже видях, че търсиш детски гинеколог, не знам защо се притесняваш да отидеш при д-р Сурджийска.
   Мила, Kikonka, аз говорих с нея по телефона и после потърсих отзиви. Дали този разговор не е провокирал съвета й към теб Rolling Eyes Сега не мисли за това, а само как скоро ще имаш прекрасна принцеса в ръцете си Hug
   Не, че се притеснявам, но педито ми каза, че тя е гинеколог, а детски си станала по необходимост навремето Rolling Eyes Не я познавам жената, дори не бях я чувала доскоро, но на търсачката, като пуснах името й излязоха кофти отзиви Rolling Eyes

# 89
мерят и хвърлят мереното по земята Shocked
Не е само там. И в Англия и тук е така. Не знам що за простотия е това. Ама щом ги радва, да го правят.

Общи условия

Активация на акаунт