СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 975
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Мегито пак ми разби представата за торти  newsm09

Ей в Сливен няма един магазин за свестни детски играчки - само топки и пластмасови боклуци, и нещо са спрели да зареждат на Чиполино. Инче харесах ей това (не мога да умалявам снимки, ето линк)  http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.211/01.211.216/m.133/gallery/

# 16
Добро утро.
Миленче, наистина няма свестни магазини за играчки в Сливен  Sad Добре, че е Интернет, че да си пазари човек  Laughing

# 17
КАте, пак си ранобудна птичка  Hug

Меги, имам обещана торта от теб  Crossing Arms Да вземете с Катето да си направите един такъв бизнес - аз ще ви бъда мениджър  Joy

Миленче, много хубава снимка на профила ти, ама мъничка - дай ми я в голям размер да ти я увелича  Wink

...и да се оплача - сутринта ми влезе едно малко стъкълце в петата и не можахме да го изваддим с МирОто,  а напротив - заби се по-надълбоко  Cry
Сега куцукам и трябва да ходя на хирург да ми го извадят, а ме е страх  Tired

Hug

# 18
  • Под Сините камъни
Меги направо ми изтекоха лигите с тия торти.Диде  и на мен ми е влизало стъкло в петата ама не съм ходила на хирург остана си там и след време спря да ми боцка.Нали казват ще стъклото се топи след време.Айде приятни разходки от мен.
Ние утре изчезваме на рокерски събор в Русе вече нямам търпение че хич не ми се стои в Сливен

# 19
  • София/Сливен
Кой ви излъга бе, че се топи... Стъклото оцелява (не се разлага) най-дълго време, даже и пластмасите се разпадат преди него. Става въпрос за стотици години. Когато още работех активно, правехме почиствания на парка с ученици, тогава разпространявахме брошурки за опазването и имаше много интересна информация за периода на разпадане на различните материали (на замърсителите). Дано да ми е останала някоя; като се върна в Сливен, ще видя.
Обикновено чуждо тяло се изтиква от "раната" като около него се събере гной и се изхвърля заедно с гнойта. Обаче имаше нещо за стъклото (особено ако е тънко, остро, като люспичка или подобно), че трудно излиза по този начин, ама пусто съм забравила вече, кои години бяха като съм го учила.
Така че по-добре отиди на лекар.
За тортата не съм забравила. Ама не ми се събират и сумарно 2 седмици в Сливен от началото на лятото, и в тях имаше 3 рождени дни. През август съм свободна, но да не се каня много.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 10:48 от М_е_г_и

# 20
  • София/Сливен
Миленче, много хубава снимка на профила ти, ама мъничка - дай ми я в голям размер да ти я увелича  Wink

С десния бутон върху снимката и копираш адреса и, отваряш я в нов прозорец. После в Адресс бара изтриваш -thumb  и става по-голяма. Ако на мястото на -thumb напишеш -big, може да стане още по-голяма, но в този случай няма такава възможност. Миленка я е качила в такъв размер

# 21
 Здравейте и от мен!
 Влязох да ви "видя" и поздравя. Вече съм  в отпуск и имам повече време.
 Дидке, как е крачето?
 Меги, тортите както винаги са страхотни. За сетен път се убеждавам, че тази работа не е за всеки!

# 22

О, жЕнка, радвам се, че се появи  Hug Как са принцесите и особено мъничката  Heart Eyes
а за стъклото - до сега съм се мъчила....и сама си го извадих bowuu Иначе след работа щях да ходя да ми го вадят, но пък няма да се отърва от инжекцията против тетанус  Confused

# 23
Здрасти  Hug
Благодаря на всички за милите думи и пожеланията.   bouquet  bouquet  bouquet
Раждането мина повече от добре, секцио. На втория ден все едно не бях оперирана, за което благодаря естествено на лекарката ми. Отново не съжалих, че отидох да родя в Стара Загора.

Това от нас, каката спи и малкия също, отивам и в отчетени да видя какви ги вършат.

Цунки!!!

# 24
Пъзелче, добре дошли!  kiss

# 25
  • София/Сливен
Добре дошли, добре дошли

# 26
  • Под Сините камъни
Искре добре дошли!Радвам се че всичко е минало добре.Когато ти остане време пиши по някой ред и те чакаме със снимков материал.

# 27
  • Сливен
     Добро утро на раннобудниците.Днес моето съкровище има рожден ден.Прави 3 годинки   newsm68 newsm59
     Весел и спорен ден  Hug

# 28
  • Под Сините камъни
Ева честит ти рожденик!Пожелавам му всичко най-най!

# 29
Честит рожденник на Ева!Да е жив,здрав и много щастлив за радост на мама и тате!

Общи условия

Активация на акаунт