СЛИВЕН - лятото е в разгара си

• 19 970
  • 292
  •   1
Отговори
# 30

Това от нас, каката спи и малкия също, отивам и в отчетени да видя какви ги вършат.

Целувки

Hug

И от нас целувки  Heart Eyes Ти как се чувстваш вече като Мама на Двама  Wink

Момичета, искам да си купя подобна чанта - да е черна, по-големичка, някой да ми препоръча къде мога да открия  newsm78

Мерси...

# 31
  • София/Сливен
Еве, Честито на малкия пораснал мъж! Много, много, много здраве му пожелавам и весели игри!

# 32
Еве, честит ви рожденик. Много здраве и весело детство му пожелавам. И догодина да е вече батко  Mr. Green

# 33
...забравих ГоготО  ooooh!

Гоги, щастливо детство ти пожелавам!
Все такъв кротанчо да си и се присъединявам към пожеланието на Катето Wink

Много весел празник  Hug

Честит рожден ден на дребчо

Миленче - да ви е здраво юначето и много послушно Hug
Весли игри и щури пакости му пожелавам Wink

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 10:03 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 34
Еве, честито, да ти е жив и здрав!
На един ден сме се мъчили моя юнак днес прави годинка! да не се скатавам, ами да почерпя скромно
 Popcorn birthday
еми няма като тортите на Меги и на Катя

мерси за предложението за снмката, ама сега немам време  Rolling Eyes

# 35
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден и на малкия РАЯН.Да расте голям и здрав юнак за радост на мама и тати.

# 36
Миленче, честит ви и на вас рожденик. Да расте послушен и щастлив Simple Smile Да беше казала да му спретна една торта  Mr. Green

# 37
И от нас целувки  Heart Eyes Ти как се чувстваш вече като Мама на Двама  Wink

Странно ми е, все още не мога да се организирам. До сега София заемаше 100% от времето ми и изведнъж едно малко паленце обръща цялото ежедневие. Трудно ни е на всички, но се надявам скоро нещата да влязат в ритъм...

Миленче, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав!!!

# 38
Честит рожден ден на малките мъже Гого и Раян.Пожелавам им много здраве и безгрижно детство.

# 39

ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ МЪЖЕ РАЯН и ГОГИ!!!!!!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да са живи и здрави да ви радват и да ги направите батковц!
Пъзелче   bouquet добре дошла. Бързо ще се справиш аз съм сигурна. Ако имаш нужда от помощ свиркай.

# 40
Добро утро, момичета!
Ето ви по едно кафенце за събуждане:

Често /на патерици/ на вчерашните рожденници!

Искре, добре сте дошли с Борис!

Ние няма ли да си спретнем една срещичка в края на другата седмица?! Много време стана откакто не сме се събирали, домъчня ми вече.

Пожелавам ви слънчев и весел уикенд!

# 41
Добро утро и от мен ! Hug
Лони мерси за кафенцето  Heart EyesИдеята за срещата ти е добра.Отдавна не се е организирвало такава.Добре ще е някоя вечер да се полафим на по биричка по хладина.
Искре, споко.Нормално е в началото да е така но скоро ще си изградите режим и ще влезеш в ритъм. Wink Успех  Peace

# 42
честито и от нас на всички рожденници със закъснение, макарче ние с Боги поздравихме лично Раян за първата му годинка лично Simple Smile и разбира се чакаме снимки от майка му, която пък вчера засенчи настоящите и стимулира бъдещи мами, че след година родила с перфектната си форма  Hug
днес Божидар за първи път си докопа големия пръст на крачето и цял ден го смуче....много е сладък явно.... много му се радвам, само  не разбрах как успя да си свие корема- не му ли пречеше  hahaha, за да налапа пръста си

# 43
# 44
Добро утро, момичета, нека почерпя  първо с кафе

това беше за разсъняване, а следващато е за половин годишнината на моя палавник Божидар, днес става на 6 месеца, моето пораснало бебе е вече малко дете  Hug

и за наздраве...

Общи условия

Активация на акаунт