Истината за Запряна или какво следва?

• 49 103
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Lindt , упс...ами не съм видяла друга тема в която да се коментира случая.  Embarassed
А заглавието е "Истината за ....." и затова предположиш, че тук коментирате.

Мислих, че някой наясно с нещата може би се включва, но явно няма такъв.

Ами май никой който е наясно с нещата не се включва. Тук нападат всеки, който изкаже съмнение в обективността на представяните от пишештите в темата версии. Последно Ивонски май го отнесе.
И да смешен е опита да се тълкуват медицински факти от неспециалисти.
Например, не се оперирало, ако пациента има температура - мен лично са ме оперирали с 40 градуса температура.
Първо живота на майката се гледал в Белите страни - ами ако са мислили в посока да спасят и майката и детето, но не се е получило. Към момента на секциото може въобще да не е стоял въпроса или...или...
Това което мен ме смущава е, че никой не е бил в състояние да постави диагноза. Не само в клиниката на Мазнейкова, а и навсякъде другаде.

# 226
Идеята да се направи подписка от недоволните от работата на Мазнейкова е страхотна! Може би така ще се предизвика проверка и ще се установят нарушенията, които Мазнейкова допуска в работата си и най вече заплахата за живота и здравето на пациентите. Може да се стигне и до затварянето на клиниката, кой знае. Важно е хората да се оплакват, когато стават жертва на докторска некомпетентност, алчност и безхаберие.
Gigi, истината очакваме да ни я кажат отговорните лица, на които се плаща да разследват подобни смъртни случаи. Инициативата, за това да се даде отговор, кой е отговорен и кой ще понесе вината си за смъртта на Запряна. Защото номера, няма осъден лекар в БГ, вече не минава, демоде е, обществото не иска да чува такъв отговор, а истината.
 Инициативата е в отговор на мълчанието от страна на отговорните институции в БГ. Ако искаш подпиши, ако не, недей, ти си решаваш.

Peace
И не само на Мазнейкова.

За петицията не искам да коментирам, за да не създавам излишни спорове.

Lindt, ми... аз затова и гледам да не се включвам в подобни теми. Все пак не мога да взема становище за нещо на което нито съм присъствала нито знам истината.
Иначе за отношението на някои доктори, мога да се включа.
Винаги гледам да си гоня правата и гониш ли си ги, всяваш ли респект, никой копче не може да ти каже.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 16:07 от Gigi

# 227
  • София

Разбрахме, де, разбрахме!  smile3560

# 228
...за отношението на някои доктори, мога да се включа.
Винаги гледам да си гоня правата и гониш ли си ги, всяваш ли респект...

Ако те пратят в онкологията, за да ти вземат парченца от мозъка, пробивайки костите ти, защото "имаш рак", как ги респектираш?
Коментираш медицинския им факт? Смееш се? Друго?

...смешен е опита да се тълкуват медицински факти от неспециалисти...

# 229
  • София
Холограма, много ясни и точни са мненията на Гиги и Линт. Нека се допускат и мнения, различни от твоето!

# 230

Gigi, не сте длъжна да ми отговаряте, разбира се.

# 231
Не знам коя точно от вас е инициаторката на лични съобщения във Фейсбук. Но я моля най-смирено да промени "тона" в тях.
Ясно е, че щом сме в тази група подкрепяме петицията и всички мероприятия около нея.
Не  е нужно на ден по три пъти някой да ми праща съобщение , в което накрая да пише "нали се сещаш!!"

Сещам се, да!
Пиша го тук, а не там, понеже видях, че съпругът на Запряна също е в групата, от уважение към мъката му.

Абсолютно подкрепям. Отвратително е. И също бих помолила да започне да пише грамотно, защото в петицията, която тя е написала е пълно с грешки!!!

# 232
Gigi, не сте длъжна да ми отговаряте, разбира се.

Нямах това предвид.
Имам чувството че много сложно си изказвам мнението.

Досега не съм попадала на доктор, който да не ми даде точно обяснение на състоянието ми.
Въпроса е да знаеш как да си го получиш ако той си мънка под носа.
Те са ДЛЪЖНИ!

Вижте, много искам истината да излезе наяве. Просто човек трябва да си гони интересите, това е.
Ясно е че в тази държава всичко е много сложно и "засекретено".

# 233
  • София
Не знам, за съжаление има доста неяснота. Това е страшното.
Вярвам че истината ще излезе на яве.
По-голямата част (да не казвам всички) от потребителите тук, се обосновават и коментират това което са чули и прочели.
А кое от всичко това е истина.

Наистина се позовавам единствено на това, което съм чула. Не съм лекар. Но го чух от близките на един от лекарите, които са се опитали да я спасят след като вече по негово мнение са я били забавили прекалено много в онкологията и Майчин дом.
Съжалявам, че пак влизам в глупави спорове и разводнявам темата - това е за последно и се махам. Смятам, че не трябва да пречим на тези, които се опитват да организират нещата на практика. Peace

# 234
... били забавили прекалено много в онкологията и Майчин дом.
Съжалявам, че пак влизам в глупави спорове и разводнявам темата - това е за последно и се махам. Смятам, че не трябва да пречим на тези, които се опитват да организират нещата на практика. Peace

Аз стигнах до същия извод от всичко прочетено.
 Peace
Мисля също да не разводнявам повече темата.

# 235
Стига с тази д-р Мазнейкова. Рибата се вмирисва откъм главата. Отговорни са всички онези, които позволяват това да се случва. Нима не сте се сблъсквали с некомпетентни и алчни лекари в други лечебни заведения. Докато цари тази безнаказаност нищо няма да се промени. Контрола, които осъществяват отговорните институции е минимален и недостатъчен. за това трябва да се инициира подписка, а не за некомпетентността на отделен лекар.

# 236
подписах!!!!!!

# 237
  • София
за това трябва да се инициира подписка, а не за некомпетентността на отделен лекар.

Тази подписка не е за некомпетентността на отделен лекар.

# 238
  • Бургас
за това трябва да се инициира подписка, а не за некомпетентността на отделен лекар.

Тази подписка не е за некомпетентността на отделен лекар.

Това го пише на всяка страница...или през страница. Уви, не чете народа. Важно е да се захапем за нещо.

# 239
подписах и ще се опитам да дойда на протеста

Общи условия

Активация на акаунт