За Майчин дом,знаете,че Доганов я е оперирал....също изключителен хирург.Аз постоянно задавам въпроси,на които не получавам отговор .....вие мислите праволинейно,търсейки вината на 100% в Мазнейкова.Наистина в Майчин дом Запряна губи четири литра и половина кръв за 24 часа.Това и Mазнейкова го е написала във Facebook /"оставя жената след толкова тежка операция, протекла на фона на много голяма кръвозагуба от повече от 2 литра? Кое налага повторна операция на следващата сутрин, извършена от екип от лекари и от други болници с още 2 литра кръвозагуба"/И още един въпрос имам.След като постоянно се подхвърля за инфекция,за сепсис,за сварена матка....кой е бактериалният причинител на тази инфекция?В Света София не се изолира нищо, в Майчин дом????НИЩО!
Ще си позволя още един цитат на д-р Мазнейкова:
"В заключение искам да кажа, че съдебномедицинската експертиза на пациентката Запряна Коледарова постановява, че смъртта се дължи на ДИК синдром, мозъчен кръвоизлив и шокови промени във всички вътрешни органи. Категорично е отхвърлена диагнозата сепсис. "
Това е заключение на патоанатомите.Не си го е измислила Мазнейкова.
И за пореден път не получих отговор на логичният въпрос:защо не протестирате първо пред МЗ???
За мен....и не само за мен....този протест е целенасочен.Много сте далеч от истината....и вече започвам да подлагам на съмнение добрите намерения на част от вас.Аз съм потребител от повече от 3 години в този форум и ...не съм очаквала,че некомпетентността и праволинейността могат да вземат такива размери.
Знаех си, че четете и се "веселите" с експертните оценки тук...