Та значи ivonska може да споделя мнението си, а останалите са неграмотни и пр. глупости. Каква е правиланата гледна точка, nadeto7? Извинявай, но съм пропуснала поста ти. Не трябва ли да се обсъжда това, което се е случило, не трябва да се коментира, не трябва да се разказват историите на пациентите, защото те не са медици, не знаят, не разбират и пр.
Аз пак питам: ПОНЕ МАЛКО СЪМНЕНИЕ НЕ СЕ ЛИ ПОРОДИ У ВАС ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТАЗИ БОЛНИЦА?
Междувпрочем аз никъде не коментирам Мазнейкова като лекар, а като шеф на болницата, отговорен за случващото се там. Нормално ли е нощем да няма дежурен лекар. Петър Дюлгеров чака цяла нощ някой да го прегледа след операция на коляното, след като се чувства зле. Лекар идва чак сутринта и е прехвърлен в Пирогов, където казват, че е твърде късно и умира. ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?

За сметка на това,не се пропускат правописните грешки,щото ако гледате в малко по-разширен аспект едва ли бихте ги забелязали,и едва ли те биха ви попречили да разберете какво е написано отсреща.