ПЛЕВЕН - 111

• 16 157
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Люси (извинявам се, че със закъснение)! Да расте много здрав, палав и щастлив!  bouquet

Дикси, на избрания линк - клик с десен бутон и избираш Copy Shortcut, после пейст в мнението и готово.
Ако искаш да пише нещо:
Код:
[url=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412932.135]вижте това[/url]
ще изглежда така:
вижте това

# 151
  • Плевен
Добро утро.
Честит рожден ден на Люси(на патерица).
Така ми се спи,а Меги ни събуди в 7.30,навик от ставането за ясла.....
И на мен ми харесва,че днес е по хладно,но от утре пак жега,омръзна ми от аномалии....

# 152
Честита пета годинка на Люси и от мен! Да расте все такъв сладурко на майка си образ и подобие!  Heart Eyes

Музе аз изявих желание да те заведа до онзи магазин, но всъщност ти казах че е просто щанд с готови комплекти и отделно топове плат от същите разцветки по каталог в Рума. Това е големия магазин до пазара, в който има какво ли не като стоки да се предлага. Този щанд е веднага в ляво като влезеш в залата. На втория етаж се помещават Нов дом Симеонов. Продавачът бе много любезен възрастен господин, който ми показа как са оразмерени самите топове немски чаршафи. Шият даже и по поръчка твоя. Надявам се, че още ги има иначе готовите им комплекти съм виждала в Метро.

# 153
Честит рожден ден на Люси и от мен, много здраве и късмет  Heart Eyes

Mirama, много сте хубави на снимките  Simple Smile

# 154
Честит рожден ден на Дивиана и Люси   bouquet
Мира и на мен много ми харесаха снимките. Мисля скоро там да кръщаваме Натали. И се чудя дали е възможно брат и да и е кръстник. Това много ще го зарадва, а и тъй или иначе той ще я наставлява в белите  Simple Smile

# 155
Момичета, мерси за милите думи за снимките. ))))

Silvipl, честно казано вчера лудницата беше пълна, преди нас имаше поне 6-7деца, след нас също. Кръщенето не се прави в голямата църква, а буквално в една малка стаичка, направена да изглежда като църква. Вкарват по двама, защото иначе трябва да се чака по 2-3часа. Кръщенета се правят от 10 до 14ч само.
Не знам дали брат и може да и стане кръстник, може да попиташ в някоя от нашите църкви и ще ти кажат.
На мен не ми хареса това, че се кръщават по двама човека наведнъж, помещението е една малка стаичка и доста претупват ритуала.
Родителите също не останаха никак очаровани.

# 156
Какво става с това шантаво време , незнам ooooh! Плевен ме изненада с лошото време, а аз съм по пола и потник Rolling Eyes За днес бяхме наумили да се спасим от жегите на вилата до р. Вит, и малък пикник с плаж евентуално, ама...не би Crazy
Следобед ще водя Дари до някое клуб4е. Кое ще препоръчате?

# 157
velmar, или в МОЛа, или в Диснимания. )

# 158
Nomadka,благодаря ти.  bouquetПри пръв удобен момент ще мина оттам. Peace
Силви,мисля че може-но все пак попитай newsm78
Рано сутринта бше страхотно времето-прохладно,в Градската беше тихо и спокойно,миришеше на трева.С голямо удоволствие си изпих кафенцето заедно с ДеЩо Laughing Heart Eyes

# 159
В МОЛ-а който е  в бившата ОББ ли ?

# 160
В МОЛ-а който е  в бившата ОББ ли ?

Да, там. )
Детският кът е голям и пада страхотна игра. ))
Само не се сещам детето на колко години е?

Ние след час излизаме на разходка, може да видим някой из града. )) Или някой ако има желание да звънне да пием по кафе. )

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 14:52 от Mirama

# 161
Ние днес ще се мотаем само из квартала.
За кръщенето мисля да е през седмицата, че ще е по-спокойно. Ще изровя телефон на манастира все пак за да попитам.

# 162
Дивиана, мерси за разяснението!

Мира, много е хубава кръщелницата!
Но това за двама наведнъж и аз съм го чувала. Много тъпо.

Миналата година на морето един баща непрекъснато викаше по плажа на сина си "Сложи си мускулите, сложи си мускулите!..." за съответните ръкавелки  Mr. Green Ние от бъзик цялата почивка така им казвахме, че така свикнах и сега само така ги наричам  Laughing

Какво му е на времето? Направо прекрасно  Peace

# 163
Отидохме  в тоя клуб Диснимания..Доволна съм- Дария още повече  Peace Следващия път ще пробваме тоя в мола.Отскочихме и до 9-та, да търсим къде е конната база.Дайте инструктаж, моля ви къде има езда, че Дария ми наду главата ooooh! Да я пратя през седмицата с дядо й , 4е й липсват тия занимания.

# 164
Дикси, мерси. )))
Още по-лошото беше, че с нас кръщаваха един циганин. Ужас направо...((

velmar, ако идвате от колелото е съвсем в началото, малко след входа на гробището, от лявата страна се пада. Срещу него пък има голяма автокъща.

Общи условия

Активация на акаунт