ПЛЕВЕН - 111

• 16 131
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро от нас. )))

Днес времето е чудесно и ще изчезваме по разходки малко по-късно. ))))

нади_миши, добре дошли отново, дано сте си изкарали добре. ))))

Някой ще слиза ли към града и къде по-точно, може този път и ние с Калина да се класираме, уж ще се оправим преди обяд да слезем. ))))

# 181
Здравейте, тук често сте обсъждали въпросите за тортите, така че няма и аз да ви почвам, но бихте ли ми обяснили къде могат да се намерят тези на Романтика (зад Централ май сте казвали, но къде по-точно). Благодаря предварително. Хубава седмица на всички!   bouquet

# 182
  • Разпиляна във въображението
Романтика не е ли до една малка детска градина срещу "Освобождение" Thinking

# 183
Здравейте мамита Hug
Приемате ли нова мама във вашите редици?
Казвам се Вили, имам момченце - Алек на 4 месеца и половина. От София съм, но мъжлето ми е от Плевен и доста често сме тук при свекрите ми. Още повече че май ще се местим да живеем тук. Така че много ще се радвам да се запозная с някои от вас (че като съм нова тук няма с кой да се разхождаме).

Още малко информация за нас  - аз съм на 26 години, родена съм на 23.03. Алек е роден на 05.03

Хубав ден на всички  bouquet

# 184
Здравейте пак от мен. ))))

Svetlla_77, Романтика е там, където каза Мириел.
Лично аз обаче не им харесвам тортите, отгоре ги правят хубави, но от вътре са все едни и същи. Доста пъти съм яла техни торти по рожденни дни и не само, и не съм впечатлена.
Миналата година за РД на Калина поръчахме торта от Фаворит (Ловеч), сега момичетата казаха, че предлагат техни торти в сладкарницата в Макси център. Беше страхотна, вкусна и много добре я бяха направили. )))

vily_st, добре дошла от мен, ще се радвам да се запознаем и на живо. )

# 185
Вили,добре дошла в отбора  bouquet
Нади-Миши,добре завърнала се.Разказвай как беше морето Laughing

Аз съм щастлива,че най-накрая си намерих телешко сърце.Отдавна ми се яде и най-накрая намерих.Лошото е,че нямам тенджера под налягане и ще имам да го варяяяя ooooh!.
До сега четох разни рецепти,следващия път ще се пробвам и пастърма да направя.

Кой искаше да кара опреснителни шофьорски курсове?Някакви ориентировъчни цени да ми каже ако може, newsm78.В "семейната" не ме пускат зад волана много отдавна #Cussing out

Щях да питам и още нещо,но от жегата мозъка ми май се е посварил Laughing Mr. Green

# 186
Добре дошла на новата мама!  Simple Smile
 Miriel, Mirama , благодаря ви за отговорите, ще имам в предвид написаното от вас.
И още един въпрос, някой поръчвал ли е от вас питка за кръщене и къде?

# 187
Добре дошла на новата мама!  Simple Smile
 Miriel, Mirama , благодаря ви за отговорите, ще имам в предвид написаното от вас.
И още един въпрос, някой поръчвал ли е от вас питка за кръщене и къде?

Във фурната, която е отстрани на стоматологията правят много хубави. )
Също и на Гренадерска, след светофарите от които се продължава към болницата или се завива към Дом на книгата. Отстрани има пак една фурна.

# 188
  • Плевен
Тук малко снимки  
Мира, благодаря!
Музке, много убаво си изкарахме, като на почивка Laughing Плаж ,разходки , ядене и така. не ни се тръгваше последния ден. Михаела снощи ме попита преди да легне: Мамо ние защо сме тука, защо не сме в нашето котелче(хотелче) Laughing . А сутринта искаше да ходим в ресторанта да закусваме Grinning

Да се изкажа и аз за инструктор за шоф.курсове . Много съм доволна от Димитър Иванов. И аз отдавна се каня да си поопресня кормуването и да подхващам колата.

# 189
Много хубави симки, Наде. И Михаела много хубава  Flutter как ми се ходи пак там ,ама нямааа. Някой друг път.  Whistling

# 190
Пламси, много свежи снимки! Аз също май съм пропуснала да честитя на Люси  newsm78 Да ви е жив и здрав!

Нади, ти си като манекенка бе жена
Малката е много сладка, а на Балчик изглежда много красиво, ходила съм до Крапец и Калиакра, но това градче не съм виждала

Яна утре заминава там с баща си и ще си търсят квартира или хотел на място, ако някой знае интересни оферти моля да ми пише  Praynig

На кой обещах да пусна линка за къмпинга, освен на Косето  newsm78
Пламси, май на теб

http://www.beglika.org/bg/beglika.html - аз съм впечатлена от програмата, най-вече заради Яна, ще се изкефи

Ние се стягаме да ходим, само да сме здрави, търсим палатка да купим, засега в нета, защото са по-евтини

# 191
  • Плевен

Нади, ти си като манекенка бе жена
Малката е много сладка, а на Балчик изглежда много красиво, ходила съм до Крапец и Калиакра, но това градче не съм виждала

Деси, права си, само че съм като манекен на Родопа  hahaha Joy hahaha
Това е ботаническата градина в Балчик, а на снимките с едно момиченце и Миши е в заведението на мидената ферма Дълбока. Толкова хубаво място не съм виждала от години и страхотно усещане.Намира се малко преди Калиакра и предлагат всякакви храни с миди, само в десерта нямаше.

# 192
Да, чувала съм за тази мидена ферма отдавна, във форума също е станала популярна в темите за Северното Черноморие, ще посетим района при първа възможност

# 193
Нади ,хубави снимки ,изглеждаш супер , Михаела е много готина !

# 194
Нади готини снимки,а Михаела е голяма сладурана Heart Eyes
Балчик е супер град,ходили сме и на Тузлата на 4км. от Балчик,такова спокойствие няма никъде,а за нос  Калиакра просто красота.
Да се похваля Марио има трето зъбче/горен резец/ tooth

Общи условия

Активация на акаунт