Бебешка козметика

• 40 719
  • 294
  •   1
Отговори
# 15

Кое от двете е по-добро за новородено според вас, тъй като искам да взема нещо, ако бебето има "корички" на главичката това е катоинфо от интернет
Mustela - Кераторегулираща грижа STELAKER TMОписание:

• Помага за премахване на крустите.

• Регулира себумната секреция.

• Омекотяващо, овлажняващо и антимикотично действие.

• Хипоалергенни - Висока поносимост - Без аромат - Без оцветители.

Показания

При наличие на крусти по скалпа и лицето при новородени бебета и деца.

STELAKER спомага за бързо и лесно отстраняване на крустите и регулира секрецията на себум посредством меки кераторегулиращи агенти. Допълнителното почистващо действиe спомага за ограничаване развитието на микроорганизми и по този начин намалява риска от инфекции.

Успокояващите и хидратиращи съставки на STELAKER облекчават бързо усещането за дискомфорт (дразнене, сърбеж). Лека, неомазняваща текстура, лесно се нанася и не оставяа мазен филм. Не лепне, не дразни кожата и не люти на очите.

Кераторегулираща грижа STELAKER TM - без парфюм, без парабени, без аромат

Начин на употреба

STELAKER се нанася веднъж на ден върху засегнатите зони (скалпа и/или лицето) с лек масаж. Оставя се да действа цяла нощ за постигане на оптимален резултат и се измива с обичайно използвания от Вас бебешки шампоан (или почистващ продукт за лице).

Mustela - Шампоан-пяна за новородени

Описание:

• Ултра-нежна измиваща основа, която защитава деликатния скалп на новородените.

• Предотвратява и спомага за отстраняването на коричките.-това обаче не го пише на опаковката-че отстранява

• Саморазпенваща се формула: Не потича в очите, лесно се изплаква.

Показания: Мека саморазпенваща се формула с нежно ексфолиращо действие. Деликатно измива скалпа на новороденото. С антимикотично и противовъзпалително деиствие. Предотвратява образуването на корички по скалпа и спомага за отстраняването им, като поддържа хидролипидния баланс. Не потича в очите. Хипоалергенен.

Начин на употреба: Доза от продукта се нанася върху влажна коса и нежно се масажира скалпа. Оставя се да подейства 1-2 минути и се изплаква с вода.

# 16
  • Канада
Нямам една определена,която да използвам.Имам кремчета от различни козметини марки с различно предназначения.Със сигурност обаче знам,че Джонсън не е марката за нас Simple Smile

# 17
  • в Надежда-та
С две ръце съм за Бюбхен Peace Peace
Използвам\ла съм\ комбинирания гел от главата до петите, крем против подсичане, мляко и олио за след баня и слънцезащитния Peace

# 18
Ползвам Бюбхен.  Доволна съм много.

# 19
От всяка марка съм ползвала различни неща и съм доволна. Нивеята обаче ми е фаворит !

# 20
Аз съм ползвала повечето от изброените и най-доволна съм от Мустела, Себамед и А-дерма.

# 21
  • Ню Йорк
Ползвам предимно А-дерма и съм много доволна. Ползвала съм и някои продукти на Себамед и нищо лошо не  мога да кажа, също ми харесва Simple Smile

# 22
  • след Околовръстното
Аз съм в графата "друга", която я няма в анкетата Crossing Arms. Останах приятно изненадана и доволна от Бочко.

# 23
# 24
С две ръце съм за Бюбхен Peace Peace
Използвам\ла съм\ комбинирания гел от главата до петите, крем против подсичане, мляко и олио за след баня и слънцезащитния Peace
Да и аз така Peace
Изключително доволна от всички продукти на Бюбхен Heart Eyes

# 25
По голяма част ни е на Бюбхен,само почистващия гел са къпане ни е на Мустела Peace

# 26
Себамед,Мустела и Бюбхен  Peace

# 27
  • Пловдив
В началото ползвах Бюбхен, но не ми допадна и я замених със Себамед на първия и нямам никакви забеележки Peace

# 28
Ползвам Weleda и съм много доволна, май от скоро продуктите ги има и в БГ.

# 29
  • Плевен
Бюбхен Peace

Общи условия

Активация на акаунт