Бебешка козметика

• 40 723
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Нивеа и Джонсън - качествени и изпитани марки Peace

# 61
Джонсън и Чико Peace

# 62
клоран

# 63
Мустела и А-Дерма  Peace

# 64
Mustela и Nivea  Peace

# 65
  • Русе
С бебето започнах с Бюбхен - не ми хареса.
Минах на Себамед- супер е. Оня ден отидох да купя мляко за след баня и нямаше. Предложиха някакъв нов на Авент и въобще не съм доволна. След като се размаже остава талк по кожата на бебето и се изушава прекалено много. Пак търся Себамед.

# 66
Всичко на WELEDA - Страхотна е! И няма консерванти.

# 67
Бюбхен,крем за подсичане на Бочко.

# 68
Със сина ми ползвах Нивеа и Бюбхен - и от двете бях еднакво доволно.

Сега с дъщеря ми пак така почнах. От известно време ползвам и определени продукти на Мустела, но не съм възхитена. Специално сухотата на кожата на лицето й я оправя само Бюбхен.

# 69
Първо ползвах Мустела-шампоан и олио за тяло.Доволна съм, с изключение на това, че шампоана му омазняваше косата.След това ползвах Чико-шампоан и тоалетно мляко/харесва ми как миришат/, по-доволна съм.Сега сме на Бочко-шампоан, също е хубав. За дупето ползвам Судокрем.В общи линии от всички изброени съм доволна, не сме имали проблеми  Peace

# 70
Предимно Бюбхен.

# 71
Доста марки съм използвала - Хип, Мустела, Чико, Бюбхен.....но съм доволна само от Клоран. От седмица някъде ползвам за мен масло на Веледа и съм възхитена, навита съм да пробвам нещата им за деца Peace

# 72
Ползвах предимно Бюбхен. Само кремът против подсичане беше на Нивея. Понякога съм купувала и Джонсън, но не ме кефеше.

# 73
Аз от самото начало използвам бюбхен и съм много доволна.
Също така и от нивея.

# 74
От както се роди бебка използвам Мустела, много са добри, преди раждането бях купила само 1-2 неща, сега вече имаме почти всички..............от нормалната серия

Общи условия

Активация на акаунт