Бебешка козметика

• 40 765
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм много доволна от Мустелла, използваме я от раждането на дъщеря ми и до сега няма трески на главата. За напред също се продължавам да я ползвам.

# 211
  • у дома
Наскоро открих тази козметика - много съм доволна, Гоги също  Mr. Green Цялата бебешка серия е без парабени. Иначе, ползвах само Мустела, докато не открих, че всъщност не е толкова безвредна, колкото я рекламират. Ползвала съм и едно кремче против подсичане на Бюмбхен, при дъщеря ми вършеше чудеса. Опитах и Веледа, но много кофти ми мирше  Sick

# 212
Мами искам да ви питам от първия ден вкъщи ли започнахте да къпете бебчетата с шампоан за тяло,защото една приятелка ми каза ,че първите няколко седмици само главичката му миела с шампоан а тялото само с вода? newsm78

# 213
  • София
lils_lils, от 1вия ден след изписването. Че и в родилното ги къпеха с шампоани.

# 214
  • София
от първият ден в къщи и аз, но го отчитам като грешка, та ако имам следващо... ще купя олио за вана и няма да е всеки път с него със сигурност.

# 215
Клоран  Peace, много съм доволна

# 216
lils_lils, от 1вия ден след изписването. Че и в родилното ги къпеха с шампоани.
Mersi za otgovora   bouquet

# 217
  • София
Аз лично съм ползвала само продуктите на Чико  Hug
От Джонсън малкият ми се изрина страшно  Sad

# 218
  • Варна
С баткото ползвах Нивеа най- вече, сега с малката Бюбхен

# 219
Ползвах Бюбхен, с баткото съм пробвала Джонсън, но не бях доволна.

# 220
  • София
с баткото съм пробвала Джонсън, но не бях доволна.
С дъщеря ми използвах Джонсън. Започнах мисля обаче с Пенатен.
Във форума съм чела за доста кожни проблеми след използване на Джонсън. Педиатърката на децата също не го препоръчва. Много често децата се обривали от него.
Слава богу аз проблеми с каката не съм имала в това отношение.

# 221
  • Ænima/Albuquerque
Аз ползвам мляко за тяло на Мустела вече втора година,шампоана и сапуна са Джонсън.
Много съм доволна.

# 222
На Джонсън съм ползвала шампоана с лавандула,нямаше проблеми,на Пенатен и Нивеа съм ползвала бебешкото олио и шампоана-нищо особено, много доволна останах от крема за подсичане на Бюбхен,като цяло най ми допада Себамед.

# 223
  • Ænima/Albuquerque
Аз от Нивеа не съм доволна изобщо,кофти козметика.
Oлио ползвах на Пенатен,но по принцип не съм фен на мазното и го избягвах.
Крем за подсичане ползвах Судокрем,но в последствие минах на "Здраве" и не сбърках.

# 224
  • Русе
Аз от Нивея съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт