Аз ли съм първа тази сутрин???
Хубав ден на всички
и то с рев, ама направо се дере. Посяга да суче (след като се е наяла), после нервничи на цицата и я пуска. Рита с крачета и направо пищи...предполагам, че са колики и капките не помагат
И така часове... При колики обикновено се успокоява като я люшкаме по върху корема на мама или на тати, но в такива случаи и трява много време и едвам се успокоява. А, и като минат 2-3 часа пак хапва и продължава. Дано отмине скоро този период. Иначе вчера бях леко притеснена, защото много бързо се нахранваше двата пъти и то от едната гърда, без да е изцокала всичко и на следващото хранене не знам коя да дам
Първия път доизцедих едната, втория не.
Стискайте палци да си намерим нещо изгодно 
като я сложа да суче и ми иде да завия от болка! не ми е ясно защо се получи така- всичко си беше наред, слагам я правилно на гърда /поне според лекциите и картинките/, преди кърмене поизцеждам малко да не са твърди зърната, мажа с garmastan...
http://www.deteto.info/konkursdetails.aspx?id=4
Дойде свекърва ми да се уговорим за разходката, тръгнах да храня малкия и после излязохме. Прибрахме се точно за храненето в 12.
Няма да го умувам, а ще изчакам да чуя мнението на педиатърката. Дано това и всичко останало да ни е наред
Започнала е да му пада косичката
Чудя се дали е нормално
Днес имаме напредък в борбата с пъпчиците - от два дни почиствам личицето с памуче натопено в преварена вода.
Натискам потвърди, излиза ми следващата снимка и нищо. Идеи?
.
След като се върнем днес от консултацията ще го нахраня и пак ще и връча бебока, а ние ще отидем да му понакупим разни неща, а и за нас също
Отивам да приготвям Стелиян за консултацията. Изобщо няма да е доволен като го събудя.

и няма нужда да оставаме в болница за едно носле. Днес ще намеря време да напиша педиатърката от МЦ Лора в черният списък, Тя пропусна да ни каже , че ни изпраща за прием в болницата с диагноза бронхиолит.
И преди беше правил, но не толкова. И аз ще експлоадирам
и поизцеждам, че струите не спират в лицето му.
като имаш време.