Боя за коса blond 9

• 75 670
  • 536
  •   1
Отговори
# 150
Отказах се от русото, ще се боядисам кестеняво, вече си взех боята Palette XXl шоколад  Rolling Eyes но ще продължавам да чета темите ви, още се чувствам блондинка по душа   Grinning А след някой друг месец като преценя, че косата ми е достатъчно възстановена ще се върна към русото  Heart Eyes

# 151
  • Lost in a fairytale ...
Отказах се от русото, ще се боядисам кестеняво, вече си взех боята Palette XXl шоколад  Rolling Eyes но ще продължавам да чета темите ви, още се чувствам блондинка по душа   Grinning А след някой друг месец като преценя, че косата ми е достатъчно възстановена ще се върна към русото  Heart Eyes

Пусни после сника да те видим  Hug Че и аз ще се връщам към кестенявото май  Laughing

# 152
Добре ще пусна само да се боядисам  Flutter Искам да ви питам ако сложа да речем половин чаена лъжица маска за коса в боята и една две капки бадемово масло, дали ще ми хване? И изобщо добавянето на маска ще предпази ли косата по някакъв начин  Tired newsm78 Rolling Eyes

# 153
Добре ще пусна само да се боядисам  Flutter Искам да ви питам ако сложа да речем половин чаена лъжица маска за коса в боята и една две капки бадемово масло, дали ще ми хване? И изобщо добавянето на маска ще предпази ли косата по някакъв начин  Tired newsm78 Rolling Eyes

По- добре не слагай нищо в боята защото в зависимост от състава й може да не повлие добре...
По- добре си направи маска с маслата след боядисването.

# 154
Мерси за бързия отговор  Hug

# 155
И ето обещаната снимка с още няколко за сравнение  Rolling Eyes

Горе долу добре ми се получи цветът, освен че трябваше да е тъмно кестеняв, а не черен, както и да е, но очаквах повече блясък  Crossing Arms Следващия път ще се боядисам или с палет делукс или лореал кастинг  Hug

# 156
Много добре е станало и много ти отива, повече от русото  Peace

# 157
След няколко измивания ще се уеднакви и изсветли цвета, просто в момента се е наситил доста.
А за блясъка, той понякога идва след известно време, защото косата ти все още не е достатъчно наситена с пигмент, и няма как да има блясък..

# 158
pycokocka2951,и аз мисля,че много ти отива. Wink Супер е станало! Peace

П.С. Другия месец и аз се потъмнявам. Laughing

# 159
Черно много ти отива и на мен повече ми харесва от русото   bouquet

# 160
Мерси за подкрепата, тъй като аз още не мога да се свикна.  Hug
Да ви питам някоя от вас ползвала ли е новите шампоани на Dove и Pantene, дето се спукват да ги рекламират?  newsm78

# 161
Дайте линк ако може

# 162
# 163

Горе долу добре ми се получи цветът, освен че трябваше да е тъмно кестеняв, а не черен, както и да е, но очаквах повече блясък  Crossing Arms Следващия път ще се боядисам или с палет делукс или лореал кастинг  Hug

Браво, много смела постъпка. Каза и стана брюнетка, и ти отива. Поздравления!  Peace

# 164

Много ти е хубаво  Hug с каква боя го направи този цвят  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт