Бъдещ татко пъчи гърди и се гордее, че в на мама корема НОЕМВРИйче живее

• 14 789
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Momicheta, izvinqvam se za latinicata, no nqmam kirilica v nas  Rolling Eyes  Molq vi pomagaite  Sad Mnogo mi e podut veneca i me boli, ne moga da qm ni6to, bolkata sliza i nadolu kum gurloto i uhoto  Cry Strahuvam se da ne napravq angina. Molq vi ako znaete nqkakuv lek kajete, shte sum vi mnogo blagodarna. Nie mojem li da piem oscillococcinum, ?mislq pone tova da izpiq. Blagodarq vi  Hug

# 181
Elist дано се окаже фалшива тревога  Praynig Тук на почти всички момичета резултатите от амниоцентезата са били добре. Хубавото (ако мога така да го нарека) в случая е, че поне бързо ще ти излезе резултата, в България се чака повече.
Прегръщам се и се надявам утрешните ти сълзи да бъдат от щастие  Hug

Милейди
Честита годишнина!!!
Пожелавам Ви да празнувате златна сватба, а защо не и диамантена !

Бамби, обади се на лекаря си ! Има дежурни кабинети (и стоматолози) през почивните дни, потърси лекарска помощ и дано ти мине скоро!

# 182
elist имай вяра Hug Не мисли отрицателно,опитай се моля те.Важно е за бебчетата.Важно е те да усещат че всичко ще е наред-така си мисли...ако трябва си го повтаряй непрекъснато.Знам че е трудно но опитай.Важно е те да са обградени с твоята любов и спокойствие.НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ЧУДЕСА СТАВАТ ВСЕКИ ДЕН!!! Бъди силна,ще се моля всичко да е наред с теб и буболечетата Praynig Hug Ще чакаме хубави новини утре Praynig Hug
Светле обясни на половинката си,че бременните ги тресат хормоните здраво и е нормално да си изнервена и да ти е криво понякога.Нека се опита да те разбере.А ти се старай да си спокойна,понякога е нужно просто да си премълчиш.Моята братовчедка се нервеше за смешни неща...брой до 10 и така. Hug Като го премълчиш е по добре то след малко си отминава..а като си отвориш устата и то излезе ти се нахъсваш още повече и става....манджа с грозде...Я я карай по спокойно,бебче има нужда от спокойствие,пусни си хубава музика или филм,или се обади на някой весел,свеж човек да поговорите за малко и мисли позитивно.То какви неща има за който да се ядосваш...аааа ще ти дърпам ушите Hug Hug Hug

Хайде сладурки хубава вечер,па утре шъ са видим smile3502

# 183
Здравейте отново Simple Smile

Елист  Hug Мисля че нищо им няма на твоите дечица и ноември ще са пухкави силни и здрави бебчета  Peace

Светли, мъжът ти иска вниманието да е насочено само и единствено към него ... явно малко егоист си пада... Бившият ми правеше такива номера ... Сложи го на мястото му  Wink Simple Smile

Милейди
Много много цветя и щастие в семейният ти живот от тук до без края

А сега ще ви покажа колко съм дебела  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile 10 Кг за 5 месеца направо не си е за вярване... #Crazy #Crazy #Crazy
http://www.facebook.com/album.php?aid=3496&id=1709559671
#Crazy

# 184
Елист, стискам палци всичко да е наред с бебките Hug

Милейди, честита годишнина! Много да се обичате с "миУто" Heart Eyes  bouquet
Ди   Hug

От 01.12.2008, избор на екип за ражданев Шейново е 900.00 лв, а за секцио 950.00 лв, ВИП стаите са по 40.00 и съответно 60.00 лв, а избора на акушерка е 400.00 лв  ooooh!, но като сме се хванали на хорото, ще го играем до край...

Бамби, отивай на доктор...

# 185
mia_aurora  то аз му обяснявам на моя мъж,че хормоните ми си правят каквото искат с мен,ама той си знае неговото. А ти знаеш ли,че винаги ми действаш много повдигащо духа smile3503
   bambi-24 едва ли някоя от нас ще може да ти каже нещо друго освен да потърсиш лекарска помощ,че то това не е шега работа.

# 186
elist, успех, мила, и дано всичко да е наред и да се успокоиш! Praynig
Милейди, честита годишнина, пожелавам винаги да сте много влюбени и приятно изкарване на празника!   bouquet
Светле, и аз усещам мойто бебче 1-2 пъти на ден, понякога е по-активно, по-дълго време ритка, а понякога усещам за по-кратко движенията!

# 187
Яяя има раздвижване във форума Simple Smile
Мелейди,Честита годишнина!!

elist стискаме палци за утрешните резултати и са надяваме всичко да е наред.Трябва да е наредЧакаме хубави новини утре Praynig

# 188
  • Пловдив
elist - Всичко ще бъде наред. За съжаление и ние минахме през този ужас, но най - важното е всичко да приключи добре. Стискаме палци и се молим за вас.  Praynig Hug

светланка - недей да плачеш мила. вредиш на бебчо, всички сме с "изкривени хормонални" настроения  Hug

милейди - честита ви годишнина. пожелавам ви да се обичате и уважавате още много много години и да се радвате на рожбички   bouquet

БАМБИ - иди на зъболекар мила. и аз съм с едни води се жабуря иначе осцилококциум можеш да пиеш, даже и лек антибиотик по преценка на лекаря - ние вече сме в напреднали месеци. на мен ми слагаше зъболекарката даже дренажчета с кислородна вода. това, което не ми харесва е, че те боли и гърлото и ухото - което ми намирисва на един нерв, който не помня как се казваше, но е на бузата и има точно три разклонения. така че мила най - добре се консултирай с лекар - зъболекар.  Hug

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 19:57 от xelita

# 189
Морски поздрави и от мен. Направо ми е странно да седя на плаж по цял ден и да бездействам.....ще вземе да ми хареса и да не могат да ме приберат обратно в София. Да ви кажа стоях цял ден и не ми беше жега изобщо, водата страхотно се отразява ...въобще да не ви дразня, ама кеф голям.
Само дето на идване ни се повреди колата и сме я оставили в сервиз в Бургас - стискайте палци да ни я оправят скоро, защото трябва да се съобразяваме с приятелите да ни возят до плаж, а това е доста досадно да ви кажа. Те всичките са едни мотльовци....мани.

Хайде отивам да папам
Лека вечер

Elist - стискам палци много

# 190
Клодия спокойно не си дебела. Нормално е да ти е толкова коремчето в шести месец. В крайна сметка важно е бебоците да са живи и здрави. Като ги родим ще отслабване.

Пък ако искаш да видиш една истинска дебеланка ето ме мен
http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=2003304&id=5 … 913953&ref=nf

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 20:26 от sinapovaaya

# 191
elist, миличко момиче- стискам ти палци (на теб и на твоите малки бебонки) за очакваните резултати!!! Много мъчно ми стана, но ти пожелавам от цялото си сърце и душа да те уверят, че това е една голяма грешка и всичко ще бъде наред! С теб сме и чакаме добри новини от вас, а до тогава няма да те карам да си позитивна, защото поне на мен не ми се отдава (дано ти да си по- добра в това, защото наистина е най- доброто, което майката може да направи за децата си), но ще се моля близките ти да са до теб и да са ти опора в тези напрегнати часове  Hug  Heart Eyes Всичко ще е наред- ще видиш. А това, че има малко изкривяване- 100% ще е лесно за коригиране и ще се справите с него още в началото. Имам няколко познати с подобен проблем и всичко се оправи с лека намеса  Hug

klodia, много сте сладки на разходката  Heart Eyes И къде пък се видя толкоз дебела не разбрах- не ти личат тези 10 кила, дето си приписваш тук сега  Naughty Толкова сладко коремче си имаш  Heart Eyes

maria.krumova , ахой, морски! Почивай сега ти, а колата не я мисли  Sunglasses

Благодаря ви от все сърце за милите и топли поздравления за нашия празник, дами- мами  Hug Желая всички пожелания да се завърнат и всичка сила и във вашите гнезденца и да се радвате на дъъълги години безоблачно семейно щастие и разбирателство!

Днес си изкарахме много приятно- решихме по случай празника да отидем да разгледаме историческия музей и откарахме там 3 часа- предупреждавам, че не е работа за бременна да се мота толкова дълго и то на висок ток- на края се молех някак да полетя до колата и да не мръдна от там. Беше много мило, че мацките на касата държаха да ни таксуват с най- ниските билети, защото сме чакали бебче  Smile Много мил жест, показващ, че все още има хора, които не те мразят, че ще ставаш майка....
Посещението беше логично продължение на културния ни уикенд, който вчера стартирахме с разходка с малката в Природо- научния музей (много тъжно и подтискащо място е станал...) и Националната галерия. След това отидохме до този прословут бебешки мол, но мога да кажа само, че съм силно разочарована от пълнежа му- поне на мен нещо не ми допадна и разнообразието е само на прима виста, макар да има няколко неща, които не съм сигурна, че съм виждала другаде.

# 192
Елист всичко ще е наред. Няколко момичета от форума имахме сходен проблем само че с лоши кръвни изследвания. Но накрая се оказа че всичко е наред. Мисли позитивно и вярвай че няма проблем и че през ноември ще прегръщат най-прекрасните момиченца за които си мечтала. И аз като теб си мислех ами ако............. , и ние чакахме 6г. така че напълно те разбирам.
Вчера като си теглих един хладък душ и си легнах и по едно време м исе доповръща и много трудно заспах. Но си мисля че това беше от горещината през деня. Днес бяхме цял ден навън със свеки, свекъра, мъжо и племенника на мъжо. Ходихме първо до Пигис хаус, после до МОЛ и съм на супер далавера от пазара  newsm44. Има страхотни намаление и понеже свеки искаше да ми направи подарък и обиколихме МОЛ-а и влезнах накрая в Кенвело и от там си купих 1 потник за 11лв, една рокля за 21лв,  и едно което е потник но аз помислих че е пола  newsm62, и викам на продавачката ама вече съм обула потника като пола и викам че нещо с връзките не мога д асе оправя щото те са така сложени все едно ако се сещате гащеризон със свалени презрамки. И момичето ми вика ама то това  е потник, но повечето го използват за пола  smile3532, е малко се засрамих но и него го купихме за 11лв. И сега тоя потник е равен на пола. Излизаме със свеки и отиваме да плати и питам една лелка като и показвам въпросния потник на какво  иприлича  и тя вика на пола. Ама иначе стана смеха в магазина. newsm62.От там в зоологическата градина и чак преди малко се прибрахме ама съм каталясала. Е доста подробно стана, но  и  мен може да ме запишетше към групата на МАРА ПОДРОБНАТА. Crazy

# 193
elist, стиснати палци и от мен!

# 194
  • София, Борово
elist, аз също се присъединявам към всички, които те подкрепят. Учудващо е, ако си правила БХС с близнаци... Аз лично не мисля, че е това е Даун, но потърси и друго лекарско мнение.
 *MILADY*, честита годишнина! newsm78
Аз да се оплача съм със страшно отекли глезени и ходила... като слоница съм...
Светле, горе главата. Аз също съм в почти постоянне конфликт с моя мъж.. КАкво да ги правиш... мъже!
Клоди, екстра си си! Hug Аз съ качила 6 кила, но стартирах + 15 и буквално приличам на хипопотамка Laughing Дори си взех една тениска с хипопотам. Доста ми влияе на самочувствието, ама всичко ще се оправи до другото лято.
sinapovaaya, а ти си завидно слаба!  bouquet Много красива синя рокля имаш.
Весел ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ

Общи условия

Активация на акаунт