Бъдещ татко пъчи гърди и се гордее, че в на мама корема НОЕМВРИйче живее

• 14 789
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Elist, прегръщам те силно и стискам палци за отлични резултати  Hug Сигурна съм, че и двете бебки са добре!
Светле, аз нашата мома я усещам доста често, най-малко 5-6 пъти на ден. Но ако си спомням добре, ти почувства ритниче с малко закъснение, нали? То в началото е по-леко и по на рядко, така че няма за какво да се тревожиш, а и при всяко бебе е индивидуална активността. Важното е да го усещаш поне веднъж на 24 часа.
А за татковците... разбирам колко им е трудно да ни изтърпят - то не е за траене /поне при нас/. У дома е много напечено - и двамата сме много изнервени, първо от това, че чакаме бебе и второ от престоящата раздяла. Остават ни има-няма 3 седмици да сме заедно преди да отлети за Афганистан  Cry Колкото повече наближава, толкова по-тежко става. Ние вместо да си се радваме като за последно, само се чудим за какво да се нападаме... Но съм сигурна, че последните дни преди да замине, ще заровим томахавките и ще ни избие на сълзи. Като че така се справяме по-лесно с мисълта, че ще сме далеч един от друг цели 7 месеца. Сигурно ви дотегна моята изповед... Извинявам се за което!
Кло, не се излагай! То всички сме така... Аз стартирах с + 4, прибавих + 6 и ето ти ХИПОПОТАМ и то едва в 6 месец  Laughing Днес бях на кафе с позната, която ще ражда през септември. Ако искате вярвайте, но нямаше разлика между нас. Уж не ми е голям корема, а като сравних с нейния...
Но... нали детенце е добре - само това има смисъл!

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 21:51 от steysi86

# 196
     Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци.Ние ще имаме нужда.Знам че не трябва да плача,но те сълзите сами си идват.Много съм тъжна за моите малки принцеси.
Остават ми само 13 часа да чакам,а как ме е страх.......... Praynig
  До утре

# 197
elist всички думи са излишни вмомента,стискаме палци всичко да е наред и всички мами сме с теб Praynig
кои от мамите ходят на лекциите за бременни в мола?
на мене лично сами мн приатни .
може да си правим срещите там варненските мами. newsm03
ето ви  снимчици от морето от морето
http://www.facebook.com/home.php?filter=app_2305272732#/photo.ph … 852871&ref=nf
http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=27148&id=100 … 852871&ref=nf

# 198
Здравейте Simple Smile.
elist, и аз се присъединявам към всички със стиснати палчета, желая ви само хубави моменти със сладките ви бебчета.
svetla_nka8305, аз усещам бебчето по – често сутрин или вечер, когато си легна, а през деня по – рядко.
*MILADY*, честита годишнина, с пожелание за още много такива, винаги влюбени и само положителни емоции.
 Hug и лека вечер на всички.

# 199
*MILADY*честита годишнина   bouquet
За ритничетата-усещам ги доста често Simple Smile вече са напълно осезаеми,а и мога да кажа,че направо си усещам бебо как си шава вътре Simple Smile много е хубаво...

# 200
привет и от мен  в този късен час 55

Преди няколко часа се прибрах благополучно от почивчица за уикенда в Царево  newsm53 въпреки че вчера бях с главоболие прекарахме супер, днес цял ден се излежавах на плажа под дебела сянка  grinning039 милото не дава да припаря на слънце  People No Good все намества чадъра, оправя хавлията, през 5 минути ми напомня да пия вода... офффф   33uuдобре че хубаво се понаплисках в морето и заради вас момичета  angel008

Много странички сте изписали досега ви четох, много мъчно ми стана за elist, мила имаш и моята подкрепа стискам палци всичко на е наред с малките принцески, сигурна съм че ще зарадваш всички ни с добри резултати, бъди спокойна не се страхувай и най-важното имай вяра ноември да цункаш здрави бебчета  Praynig Praynig Praynig

утре пак ще пиша, сега умирам за сън и немога да мисля 2 пъти вече тъкмо ще публикувам поста си и ги трия без да искам Rage

# 201
elist, стискам палци всичко да е наред и притесненията да са се оказали излишни!  Praynig

MILADY, честита годишнина на патерици!   bouquet

Много сте хубави момичета, изобщо не се притеснявайте за килограмите! Те само придават допълнително очарование към бременнитите ни коремчета!

Аз днес съм на преглед в ЖК. Ще ми правят тест за гестационен диабет и се надявам резултатите да са добри... Утре ще се отчета как е минало Flutter

# 202
Добро утро момичета!!!

Стискам силно паци на elist за днес!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Hug
Лусия благодаря ти че си се топнала и за нас  Hug
Марийче ама хич не ни дразниш,поне мен. WinkАз много тъгувам за морето,обаче се радвам на всички вас който бяхте,сте и ще отидат Hug Само после да пуснете поне по една-две снимчици да ви се порадваме Mr. Green
Аз слушам ей такива морски песнички-ПЕСНИЧКА,гледам морето на снимки,картинки и така Wink
Еееее момичета-Кло и Синапова нещо неуспявам да ви отворя снимкте... newsm78 по късно ще пробвам пак Wink
Аз днес ще отскоча до центъра със сестричка,малко пазар,малко да поогледам сладурски бебочески нещица и такаааа... tooth
Ако някоя от вас ще ходи натам и види едно малчо с голяма пупа да ви заглежда..АЗ СЪЪЪЪМММ Joy
Хубав,спокоен,положително-емоционаелн ден!!!Успех на всички които са на прегледи,изследвания и така.
Дано като се върна има добри новини от Елист Praynig

# 203
добро утро,
аз се завръщам сред двуседмична отпуска и бързам да ви пожелая много здраве и шавливи бебоци. Сега се връщам да чета, че сигурно около 7 теми съм пропуснала. Усмихнат и успешен ден

# 204
Добро утро от мен!
http://4.bp.blogspot.com/_ZRei7QgK1AM/R82MIZ47pMI/AAAAAAAAIFA/Cb … E%D1%82%D0%BE.jpg
Днес реших аз да приготвя закуската ...
На Елист пожелавам силен дух и вяра! Знаем всички, че това е най-важното, а през ноември и тя ще се радва на две прекрасни момиченца-кокиченца, както всички нас! Стискам палци за добри резултати! newsm10

Аз реших да ви покажа мои снимки през фейсбук, че май по-лесно и бързо става, отколкото през нашето албумче ...
http://www.facebook.com/album.php?aid=125711&id=586865843&l=7eb99bf8d4
Това са снимки от този уикенд. ще се разровя да ви покажа фотоси на моя милост преди да надуе коремчето  Blush

# 205
  • Варна
Elist всички сме с теб. Мисли позитивно, доколкото е възможно, дано всичко е наред  Hug
MILADY честита двойна годишнина. Хубаво е че от любовта ви вече бебче има  Grinning И ние сме с двойна годишнина /не днес, а чак септември/, оженихме се на 10тата годишнина от както сме заедно. И сега на 07/09 празнуваме годишнина гаджалък и годишнина сватба  Grinning
steysi86 никак няма да ти е лесно като замине. Кураж  Hug Но все пак нали за бебето го правите. Явно от тук нататък всички жертви които ще правим ще са за децата ни.
Светле при мен бебка мърда и шава като луда. Даже понякога и посред нощите ме събужда. Майка ми даже не ми вярваше доскоро докато не видя как шава корема  Joy Явно е като баща си, не я свърта на едно място. Но при всички майки е различно. Не се сравнявай с другите. Важно е да я усещаш поне 1 път на ден, както ти е казала Стейси. Нали имало значение къде е разположена плацентата, колко е дебела и такива неща. Братовчедка ми в момента е бременна за втори път и преди няколко дни ми обясняваше как при първата бременност малката /момиченце/ въобще не е шавала, а сега това второто, уж пак момиченце, се скъсвало да рита и да се върти. Въобще не си мисли, че първото момиче, което й се роди сега е някакво заспало дете. Напротив, строява ги всички в махлата и всички търчат подире й, където е Виктория, там са всички деца  hahaha
slance666  браво бе момиче   bouquet. Аз отколко време мърморя да се видим варненските мами, ама без резултат. Аз също ходя на срещите в МОЛ-а, въпреки че последната я пропуснах, понеже темата не ме вълнуваше. Но на 23/07 ще съм там. Пиши ми на лични, ако и ти ще ходиш тогава, че да се разберем.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 09:46 от Neya

# 206
Марги, добре дошла, дано си си отпочинала добре  Simple Smile

Мими, да знаеш, ще разбера ако не посветиш едно топване на д-ъто на мен... Mr. Green КОлата не я мисли, ще я оправят, отдай се на лежерна почивчица и не мисли за нищо....имаш нужда от презареждане... Hug

Аз, днес съм на ЖК, вече хич не го мисля...там не се случва нищо интересно Rolling Eyes

# 207
Привет момичета,

Elist, стискам палци всичко да е наред. Hug

Аз съм на работа още две седмици, ама хич не ми минава времето нещо Sad
После август сме 3 седмици отпуск и ще си се размотаваме с малкия.Той вече цял месец е по баби и така ми липсва, хем ходя да си го виждам, ама друго си е като си е при мен. Simple Smile

# 208
добро утро момичета  bouquet бях се позагубила защото мъжлето беше в отпуск и се отдадохме на семейството и сега се връщам,а вие  #Crazy колко сте изписали направо не е истина,ноо ще ви изчета малко по малко
ЕLISTВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД СИГУРНА СЪМ
STEYSI86 мила спкойно зная че е трудно но повярвай ми времето минава още повече че ще имаш с какво да се занимаваш,моя съпруг беше на мисия преди 8 месеца и знам как се чувстваш,обаче споко всичко ще е наред
MILADY честито
а аз отивам да чета за сега лек ден от мен  bouquet

# 209

Добро утро момичета искам да ви почерпя. Днес мойта дъщеричка става на 8 години. За съжаление е на море в Гърция с баба си и не е при мен. Малко ми е мъчно и кофти, но поне знам, че тя се забавлява. Hug

Общи условия

Активация на акаунт