Бъдещ татко пъчи гърди и се гордее, че в на мама корема НОЕМВРИйче живее

• 14 789
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен мами-сладурани!!!
Elist с теб сме!!!  Hug и се молим всичко да бъде наред  Praynig
Sunny0586 честита ти рожденничка да ти е жива и здрава и много да ви радва!
MILADY честити ти гошнини на патерички! Поежелавам ви дъъъъъълъг и щастлив семеен живот и щъкащи насам-натам дечица  family
айде аз изчезвам че работа ме чака!  ooooh!

# 211
Добро утро и от мен!    bouquet
Elist   стискам палци всичко да е наред и днес да се похвалиш с добри резултати! Дано притесненията ти останат само лош спомен и ноември да се радваш на две малки , здрави принцеси! Hug
Sunny0586 Честит празник на рожденничката. Да ви е жива и здрава и да ви носи много усмивки!  smile3525
Светле, и ние сме така вкъщи. На мен все ми е изнервено от хормоните, на милото -от проблеми в работата и накрая ....конфликт за най-малкото нещо, аз се разплаквам, той крещи че с моите лиготии вредя на бебчо  Sad
Аз днес трябва да ходя да си оправям спорта в университета. Човекът ми влезе в положение, че съм бременна и затова не съм посещавала тренировки, ама аз от канене все утре и накрая ще остана на изпит по спорт за септември. Laughing
Приятен ден на всички! newsm51

# 212
Привет, момичета.  Peace

Само да се разпиша с пожелание за хубав ден и приятна нова седмица!  Hug

# 213
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
Стискам палци на Елист за добри новини днес!

Приятна седмица на всички!

# 214
Момичета да ви попитам какво мислите за това- фетален доплер за домашна употреба? Някой ползвал ли е? Аз много се чудя дали да си взема?

# 215
Здравейте момичета   love001 докато ви изчета и си стана обяд еии.
Elist според мен става въпрос за фалшива тревога миличка  spoko излишно е да ти казвам да не се притесняваш и т.н. просто исках да ти кажа че ти изпращам много положителна емоция и очаквам днес най-добрите възможни новини. Аз мислех че БХС не се прави при близнаци, защото често дава отклонения, но амниото ще те успокои-сигурна съм.
Sunny0586 здрава и лъчезарна да ти е малката госпожица и много много да ви радва.
Ако има именници да са живи и здрави.
килограмите аз снимки на дебели мами не видях  newsm78 Не ги мислете толкова- после 6те сваляме - нормално е в тия жеги да не ни е особено комфортно с тези килограми, но всичко си струва в името на бебоците ноемврийски
Аз днес съм на преглед забележете в 1:15 защото моята извънредно съобразителна лекарка е нахендрила женската консултация от 12 до 15 и всички бременни в най-голямата жега  smile3506 - думи нямам просто. Следващия път или ще ме запише за сутринта или няма да ходя изобщо. Иначе този преглед не ме вълнува особено на 29 съм при Томова в София и нямам търпение да си видя бебчето колко е пораснало от предишната ФМ. Ако някой има на 29 час при нея да свирка за по кафе   food010
При мен бебка е доста шавлива. Аз я усещам почти постоянно - половин, един час почивка и пак  Laughing Все пак това е строго индивидуално. Зависи от бебето, от разположението на плацентата от активността на майката и от какво ли не още. Така че мамите които нве усещат много често бебчетата не бива да се притесняват. На 24 часа веднъж е достатъчно за да се знае че всичко е наред.
Ами сега нещо не се сещам какво друго да пиша. Ще се включа след прегледа. Ако оцелея
ПС: електра писали сме едновременно. Не съм ползвала подобно нещо но съм крайно скептична към този род продукти и според мен всико е въпрос на реклама докато човек не се прецака да си го купи. Разбира се мнението ми не означава че няма никакъв шанс джаджата да е сполучлива  newsm78

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 12:30 от nana5kova

# 216
Според мен, Електра, това е прищявка. Да слушаш сърдечните пулсации на бебчето си и удома. С доплер точно това ще чуваш, а няма нужда. Така мисля аз ...  Thinking Нали на консултациите точно това ще правят - обиколка на корем, височина на матка, разположение на дечко в матката, сърдечните му тонове - честота. Ти си реши.   33uu

Я да попитам ... Аз с моите въпроси - край нямат! Някоя от вас, момичета случайно да има непоносимост към мента? Мене ме хвана от началото, та още ме държи и се чудя какво да предприемам вече, че паста за зъби, дъвки  Sick Доста е неприятно.

А за биохимичният скрининг - верно не се прави при близнаци! сигурна съм!

# 217
Добър ден, дами  Simple Smile Аз днес от сутринта ходих да се боря с вогоните в УНСС- за сега поне битката е на половина спечелена уж...Ама как е възможно тези жени там да са толкова злобни- виждат те с корема, говориш им повече от любезно и те пак лаят на среща ти и се опитват всячески да ти направят живота по- труден  Tired

elektra_86 , аз имам такова от първата си бременност. Какво да ти кажа- така и нищо почти не успяхме да чуем с него, само си изкарвахме акъла  Laughing Този път въобще не възнамерявам да го вадя от кутията даже....Ако ти е интересно виж от позната да вземеш на заем и да прецениш дали би искала да инвестираш в това.

Sunny0586 , честит празник на твоята буболечка малка! Да ти е жива и здрава и много, много радост и гордост да ви носи, а и вие на нея  Hug

ПП. Снимката, която си използвала е огромна и ще ти я отрежат- по- добре я смени с нещо в нормални граници Wink  Hug

steysi86, ситуацията ви е много тежка и за двама ви точно в този момент и е нормално, според мен, да има излишно напрежение, а и така човек някак подсъзнателно си мисли, че ще му е по- лесно раздялата, като си намира минусите в половинката. Минали сме през нещо подобно, макар и не в такъв важен момент и ти съчувствам искрено и ви желая много сили да преодолеете раздялата и скоро да сте си пак заедно и да се радвате най- готиното малко бебче  Heart Eyes

Благодаря още веднъж на всички, които отделиха време и внимание да ни пожелаят толкова красиви нещо за нашия празник  Hug

Лек и успешен работен/ почивен ден на всички  bouquet

# 218
  • Пловдив
Sunny честит празник на твоята малка сладурана!!! Да ви е жива и здрава!  newsm59

Хрисси - сигурно наистина ти е гадно, но скоро всичко ще свърши, почти сме на финалната права (или аз поне така все напред гледам). Мисли си сега как ще купуваш роклички, панделки и баткото как ще я гледа малката принцеса  Heart Eyes Скоро работата ще свърши и ти ще си с 2те си съкровища. Кураж мила  Hug

# 219
  • в ябълковата градина
В темата на октомврийките са пуснали линк с
Нужни и ненужни покупки за бебето.

Споделям го с вас:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404952.0;all

# 220
  • Пловдив Белащица
Elist, стискам палци всичко да се развие добре и резултатите да са повече от добри.

Бамби, иди на зъболекар да ти види венеца. От венеца надали ще тръгне ангина, поне не съм чувала.

Ритниците ги усещам вече доста често. Даже са и видими. Като полегна малко на дивана и коремът ми започва да се издува и мърда. За каката нямам спомен толкова да е шавала и така да се е виждала в такива ранни месеци. А пък и тя не е от най-кротките деца и върви като командаджийка.

steysi86, само мога да си представям колко е изнервена обстановката у вас. Че ви чакат доста месеци раздяла и доза неизвестност.

Sunny0586, да ти е жива и здрава принцеската. Много да е здрава, да ви радва и да е една прекрасна и послушна кака.

Аз да се оплача, май съм хванала някакъв летен стомашен вирус. Ужасно е. Вчера като се наобядвах и пет часа ми беше тежко, но нищо. Накрая се принудих с двата пръста да повърна, че да ми олекне. Хубаво, ама после се почна - в тоалетната, повръщане, в тоалетната, повръщане и така вече поне по 4 пъти. Като аз снощи нищо не вечерях, че ми беше много смотано и на последното повръщане тази нощ само вода зелена (това зелено не знам от къде), накрая и малко кръв повърнах, няколко капки. Сега пия едни смекти и билкови чайчета и се мъча да хапна по някой залък хляб със сирене. Че хем съм много гладна, хем ми се гади, хем корем ме боли много  Tired.

# 221
момичета едно въпросче за мамите в болнични --- колко време след предаването им ви ги изплащат ,защото моят нещо много се забави пуснат е на 28 май ,във фирмата е предаден на 4 юни, е сега е 20 юли и още не е изплатен #Crazy имате ли някакви впечатления за някаква закономерност при изплащането им или е въпрос на случайност кога ще го обработят

# 222
  • София
Привет и от мен!
Брей още 4 работни дни ми остават до отпуската - едвам стискам зъби вече, нищо че ще е само седмица!

Elist - стискам палци много. Всичко ще е наред.

bambi-24 - Аз имам подобни проблеми периодично. При мен е свързано с това че нямам място за мъдреците и като тръгнат да растат става страшно, боли ме по същия начин като теб и се подува (болката пълзи и към гърло и към ухо, когато е по-силна). Понякога минава за 2-3 дена от самосебе си, но ми се е налагало и на 2-3 път да ми сцепят леко венеца (звучи страшно, но не е и много облекчава).  Не зная при теб дали е същото, защото не си уточнила къде точно ти е подут венеца. Най-добре е да те види зъболекар и пиши после какво е станало.
И последно заради венците си мия зъбите с Пародонтакс - помага ми много за кървенето (но внимание има кошмарен вкус  Sick и трябва да се свикне първо с нея ....).

elektra_86 - аз имам такова нещо в къщи в момента. Взех го от една приятелка, която роди тази година и се каня вече да го предавам на една друга която трябва да ражда пък януари  Simple Smile. Както е казала sunflower-mv то е за слушане на сърдечните тонове и не е кой знае какво. Аз съм го ползвала 2 пъти досега и то за да задоволя любопитството на таткото по-скоро (той така и не идва с мен на прегледите). Откакто усещам на ритничета и движенията на бебето не съм имала нужда да го използвам, та си мисля че е излишно.

Гледах ви снимките на тези, които сте дали линкове и да ви кажа - аз дебели мами не виждам  Simple Smile, изглеждате всички повече от добре, радвайте се на малките човечета и не ги мислете сега килограмите.

Хайде омитам се от тук преди Миа да ме е включила в "Мара - надпревара" ...

Успешен ден на всички, много усмивки и само хубави новини   bouquet!

# 223
  • Пловдив
Васи - според мен е бактериална инфекция или някакъв такъв летен вирус. Незабавно иди на лекар, а за да не се обезводниш поемай много течности. Иди и ако трябва пий и антибиотик, мен за 5 дни ме отряза - Оспамокса е напълно безвреден за този етап от бременносттта и Даскалов и Мерджанов и личната ми го казаха, но недей се САМОЛЕКУВА  Naughty

Айде мила отивай на лекар и да пишеш как си!

Стейси - кураж мила сигурно е ужасно, азмоя като ходи  за по малко на командировки и само се цупя, а на теб не знам какво ти е.  Hug

# 224
Васи, много неприятно това с вируса! Зеленото е стомашен сок и жлъчка. Пази се!

Тетка, моите болнични са от 13. май и все още не са изплатени! С Бубето ги чакаме, но да видим кога точно ще реши НОИ да ги изплати. Явно там няма никакъв ред или са толкова чевръсти, че ще дойде време за майчински ... Много ме е яд на тях! #2gunfire

Линкът за покупките е доста интересен и полезен! Аз ще го прочета малко по-късно, защото сега мамето ме прати да се разхождам! Яхнала е метлата и прахосмукачката,  чисти и мие с разни препарати и не иска да й се мяркам. Пък да видим къде ще се размотавам из жегата ...  sweating

На рожденничката - честито! Да е радостта и тордостта на мама! Да расте хубаво и умно дете!  hbday happy bd

Общи условия

Активация на акаунт