Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за посещението при зъболекар по време на бременност?
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
Какви са препоръките за грижа за зъбите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за посещението при зъболекар по време на бременност?
Посещението при зъболекар по време на бременност е важно, тъй като хормоналните промени могат да увеличат риска от зъбни проблеми. Въпреки това, някои стоматолози се колебаят да извършват процедури с упойка по време на бременност поради потенциални рискове. Важно е да се консултирате със своя зъболекар и гинеколог за най-добрите практики и процедури, които са подходящи за вас по време на бременността.
-
Какви са препоръките за прием на витамини по време на бременност?
Приемът на витамини по време на бременност е от съществено значение за поддържане на здравето както на майката, така и на бебето. Важно е да се консултирате с лекар, който може да препоръча подходящи витамини, като фолиевата киселина в началото. Витамините трябва да се приемат според индивидуалните нужди и под ръководството на лекар. Препоръчително е да се фокусирате върху естествените източници на витамини и да избягвайте приемането им без консултация с лекар. Някои бременни жени не приемат витамини, но е важно да се грижат за здравето си. Използването на витамини по време на бременност е важно, но трябва да се консултирате с лекар. Витамините за бременни са често срещан избор, но някои лекари могат да препоръчат по-естествени алтернативи. Важно е да обърнете внимание на диетичния режим и да консумирате достатъчно плодове и зеленчуци, които също са източник на важни витамини и минерали.
-
Какви са препоръките за грижа за зъбите по време на бременност?
Грижата за зъбите по време на бременност е от решаващо значение, тъй като хормоналните промени могат да увеличат риска от орални проблеми. Редовната хигиена, балансираната диета и редовните посещения при зъболекар са от съществено значение. Важно е да се избягват ненужни процедури с упойка, освен ако не са абсолютно необходими и одобрени от вашия гинеколог.
-
Какви са препоръките за грижа за гърдите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на железни таблетки по време на бременност?

бях полудяла! Не знам как трябва да ги плащат,но все ми ги бавят...ужас е тази система
Днес не е задух поне в Сф. и става за разходки,е поне допреди малко като се прибрах.Поразходих се из центъра..ама не моного,вече си ме понаболяват крачетата от по дълги разходки...даже не чак толкова дълги.За щастие не се подуват..и дано не почнат скоро. 
Пази се от обезводняване,и минавай да кажеш как си 

Много да е здрава,много да ви радва и успех в живота!!
И от време на време ще ви съобщавам-коя е в списъка а на 01.08 ще обявя победителката.
Наградния фонд още е неизвестен,но и него ще измисля 
и после малко да се поопъна с някоя книжка 
Лекарката ми излиза в отпуска и в кабинета лудница. Не стига че ни е записала в най-голямата жега, ами и сто човека накуп. Аз колабирах от жегата и задуха, вдигнах й един скандал как може такова отношение.... абе нямам думи направо
ей така да минават хора, а иначе кой как е хал-хабер си няма.
най-накрая след 3 курса между едната и другата гинеколожката благоволи да ми издаде болничен от сряда за "7 дена максимум" Обясних и че ми трябва месец и т.н и т.н .... Идеята ми е дали издаването на болничен по принцип е проблем, защото при мен се оказа едва ли не страхотен проблем да ме пусне за един месец болничен 

Възмутена съм! Поне пред кабинета на моята доки не става така ... Само дето за болничните си плащам. Дават ми за 20 дни, но срещу 20 лв.
Не знам как стоят нещата инак ...
Всичко друго в тази държава може да го подмине човек, ей така да си затвори очите, но когато здравеопазването ни е най-големия ад.... то думи не остават. "Вземи си тия и тия лекарства ама от еди коя си аптека" или " направления сега нямам - мини по-нататък" въобще много дълъг ще ми стане поста ако описвам всичките глупости.
.