Прощъпулник- Кога се прави?

• 24 062
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Когато решиш - тогава. Някои го правят още на първите две-три крачки, други изчакват детето да проходи стабилно, трети пък изобщо не правят прощъпулник.

# 16
  • някъде
Ние направихме, когато малкия се пусна сам от единия стол до другия Peace

# 17
Тогава,когато детето се задържа само.

# 18
След като проходи стабилно.

# 19
За мен прощъпулника е когато може да направи детето няколко крачки. Поне както аз я познавам традицията, винаги е било свързано с това, детето само да измине едно разстояние от метър и нещо, да си избере предмет (е, знаете как е) и в това е смисъла. Не да ходи "стабилно", но не и съвсем на следващия ден след като се е задържало на крачета. Все пак е празнуване на прохождането, а не на ходенето.

# 20
  • Разпиляна във въображението
Когато проходи сравнително стабилно.

# 21
И ние го направихме когато Денис трьгна що годе стабилно.
Ами то на няколко крачки се губи смисьла,как ще ходи след питката,като прави само по три крачки?
Направихме го около месец след като се пусна за прьв пьт.

# 22
Направихме го около 3 седмици след като проходи  Peace

# 23
На мен ми бяха казали, че при първите самостоятелни крачки се прави. Така и направих и при двамата - идеята беше на свекърва ми, която казваше, че така ще проходят по-стабилно и уверено. Месихме питка, тичахме (героят бе в ръцете на мама, за да не се случи падане) и другите деца не трябва да падат ... А за предметите, наредих ги на подвижна масичка, която да не е много далече от детето и не сме имали проблеми ....

Общи условия

Активация на акаунт