Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 105
Алегориите на Герлен са наистина чудесни в горещините. Въобще за мене тези парфюми са с високо качества въпреки, че са доста пренебрегвани като несериозни и нетрайни водички. За мен това въобще не е вярно, защото на моята кожа траят над 6 часа. Особено Мандарината ми е абсолютния фоварит тази година. Грейпфрута също, но той при мен е сладък грейпфрут, а не горчив и понякога ми идва по-сладък отколкото бих желала за голяма жега. Имам желание да опозная и някой редки, спрени от производство Алегории.

Мандарината беше моят летен фаворит преди две лета...Уникално се носеше...лежерен и въпреки това забележим. Heart Eyes

# 106
Аз съм много бледна, с ниска телесна температура и дезир-ът стои - даже снощи се напръсках и на сутринта си го усетих по ръцете. За сведение пък тоалетната вода но Анж у демон изчезна бързо - яко дим.

# 107
Да споделя и аз за жегите - Нина на Нина Ричи много добре стои, Цветето на Кензо, както и Диамантите на Армани(които в по-хладно време като че ли не се усеща толкова силно). Малката бяла рокля на Ейвън също приятно ме изненада като аромат за жегите.

# 108
  • София
За жегите: Chanel Cristalle EDT - страхотия, Marc Jacobs Daisy, Hermes - Un Jardin en Mediteranee, Michael Kors Island, Versace Signature, както и всички останали, но по-рядко, и предимно вечер.. Mr. Green

# 109
За мене началото на Орхидеята е най-интересно, точно заради земния привкус на труфели. Самата база (dry-down) е ванилия и сандалово дърво върху мене, все още пунктуирани от цветя.

За лятото напоследък редувам: Chance Chanel, Sublime Balkiss на The Different Company, Нилските Градини и много сочните, предизвикващи слюно-отделяне: L'Artisan Piment Brulаnt, Hermessence Rose Ikebana, Hermes Eau de Pamplemousse Rose. Всички тези се развиват най-добре при горещо и влажно време (интересно, че влагата позволява на някои ноти да се откроят по-дълбоко и запазят по-дълго).

Виждам, че има няколко гласа на Том Форд White Musk колекцията. Моля опишете ги. На мене ми казаха, че тези парфюми излизат през септември. Рекламират ги като "изчистени" аромати и съм любопитна.

# 110
Здравейте! Не съм в течение на темата, дали се обсъждат само парфюмите на Том Форд, ако е така, подминете мнението ми.
Бих искала да попитам за мнения относно парфюмите на Аликзандър Маккуин? Впечатления от вас, ценители? Wink

# 111
За мене началото на Орхидеята е най-интересно, точно заради земния привкус на труфели. Самата база (dry-down) е ванилия и сандалово дърво върху мене, все още пунктуирани от цветя.

Трюфели, та трюфели ...
И като се разрових - на какво попаднах - La Voce Renee Fleming.
Ами, веднага го пожелах.  Joy
Обаче се оказа лимитка. И освен това на скромната цена от $200 за 50мл.
И сега, за съжаление, ще си остана само с несподелената любов към него.  Cry

А вашият dry down, всъщност не е ли dry out?  Thinking

# 112
Здравейте! Не съм в течение на темата, дали се обсъждат само парфюмите на Том Форд, ако е така, подминете мнението ми.
Бих искала да попитам за мнения относно парфюмите на Аликзандър Маккуин? Впечатления от вас, ценители? Wink
Здравей, не се обсъждат само парфюмите на Том Форд, а всички!  bouquet Просто всяка теми има анкета за любими аромати от една дизайнерска къща или личност.
Добре дошла при ценителите! Grinning Hug
какво по точно и кой аромат на Аликзандър Маккуин те интересува? My Queen e с много натрапчиви виолетки и при мен почти моно-аромат.
Kingdom ЕДП e прекрасен зимен парфюм,силно подправков и плътен и изключителна трайност, но на някой кожи има способността да развива неприятна нотка на пот.
Трудни парфюми, абсолютно неподходящи за купуване на сляпо.

# 113
  • София
Забелязах, че във фрагранса има един от Private Blends - http://www.fragrancex.com/products/_lid_T-am-pid_65555M-am-cid_C … ne__products.html
Значи може би има шанс в някой момент да се появят и останалите... newsm78

# 114
  • Варна
Забелязах, че във фрагранса има един от Private Blends - http://www.fragrancex.com/products/_lid_T-am-pid_65555M-am-cid_C … ne__products.html
Значи може би има шанс в някой момент да се появят и останалите... newsm78

Съмнявам се, но пък знае ли човек  Thinking

# 115
Здравей, не се обсъждат само парфюмите на Том Форд, а всички!  bouquet Просто всяка теми има анкета за любими аромати от една дизайнерска къща или личност.
Добре дошла при ценителите! Grinning Hug
какво по точно и кой аромат на Аликзандър Маккуин те интересува? My Queen e с много натрапчиви виолетки и при мен почти моно-аромат.
Kingdom ЕДП e прекрасен зимен парфюм,силно подправков и плътен и изключителна трайност, но на някой кожи има способността да развива неприятна нотка на пот.
Трудни парфюми, абсолютно неподходящи за купуване на сляпо.

Благодаря!  Hug
Едва ли бих се нарекла ценител, по-скоро съм консуматор Wink на парфюми и гравитирам основно около тези на Диор.  Rolling Eyes
С някои ограничения за ежедневните  Flutter
Странно, но не съм попадала на парфюмите на Ал. Маккуин и затова съм любопитна, предвид модата му и особения му стил, как е дал отражение и на ароматите с негово име. Ще се поогледам да открия негови неща. Kingdom ме заинтригува и леко притесни тази нотка...
Има ли вече отзиви в темата за парфюма на John Galliano?  Party

"Even if you wear nothing - make sure you have the essence and attitude of a Galliano Girl." John Galliano  Sunglasses

# 116
  • Варна
Tsugumi, познавам Галианото, бях писала в една от предните теми. Странен парфюм, почти не се сещам да съм попадала на по-нетрадиционно нещо. В началото усещам някакви треволяци смесени с тамян, после омеква, появява се сладка нотка. Това е пафюм, който според мен не уляга в пълния смисъл на думата, не се развива, а просто в различни моменти човек усеща различни негови компоненти. Мени се, а и самата комбинация от съставки за моя нос е доста капризна. На мен този парфюм ми е доста труден, още не мога да разбера харесвам ли го напълно или не. Не е за на сляпо.

Кингдъм много харесвам като го мириша отдалеч или върху някой друг. На мен не седи добре, плоско се развива. А и тази "потна" част ме довършва.

# 117
  • Sofia
Орхидеята ще стане новата масовка. 

# 118
Едва ли цената и не предполага масовост според мен. Труден парфюм, който не се харесва на мнозина въобще.

# 119
  • Варна

Във форума може би да.
Но пък едва ли може да се сравни с куп други масовки, които бродят под път и над път и извън форумските среди  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт