Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 626
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, каква е разликата между Делисес на Картие в едп и едт вариант? чудя се за една размяна, за която няма начин да се установи концентрацията на Картие-то, защото няма капачка; по принцип не харесвам като цяло едт вариантите, защото те обикновено са по-остри/плодови/зелени/цветни от едп вариантите, които са по-плътни и в тях се усещат повече любимите ми основни съставки; моля за съвет  Praynig , а момичето, с което говорихме сутринта, се надявам да не се сърди  Wink

пп имах едп до скоро и много си го харесах Simple Smile
Не познавам  добре  ЕДТ на този  парфюм, но точно така ги усещам както си описала ЕДТ вариантите и в повечето случай предпочитам ЕДП. Вероятно е по-плодов и остричък.

# 241
От мирисане и пръскане само по летища Делис парфюмна вода е по-плътна , тоалетната вода не е по-остра, но е по-бързо изветряваща......то при мен с моята суха и бледа кожа, коя ли пък тоалетна вода се е задържала, но това е друг въпрос Grinning

# 242
  • Boston, MA
Добавих към колекцията за жегата Мусонните Градини и изпуснах един Eau D'Hermes, който се продаде за около $5  Rolling Eyes. Да се готви Розовия Грейпфрут, заложила съм търсене...

# 243
  • някъде под слънцето...
След като вчера, в 18 часа, се пръснах с Черна орхидея, сега това, което усещам и ме залива в достатъчно количество ooooh! , ми напомня NU edp.
как ти завиждам за трайността на орхидеята, моята  издържа не пове4е от 6 4аса, явно аз съм не6то сбъркана....

# 244
  • Варна
След като вчера, в 18 часа, се пръснах с Черна орхидея, сега това, което усещам и ме залива в достатъчно количество ooooh! , ми напомня NU edp.
как ти завиждам за трайността на орхидеята, моята  издържа не пове4е от 6 4аса, явно аз съм не6то сбъркана....
На мен също Орхидеята е страааашно трайна. Ако се пръсна за вечерта и след това си взема душ само с вода, на сутринта още благоухая.
Между другото сравненията с НЮ днес ме предизвикаха да се пръсна. Страхотно се развива. Във Варна вече не е жега, просто е приятно топло, леко влажно и .........аз избухвам като се подуша:)

# 245
Как 6 часа бре!? Вярваш ли ми, че още го усещам на кожата си!? Това са повече от 26 часа! Пръснах под лакътя, защото вече си бях изпръскала целите ръце с какво ли не Crazy Снощи се прибрах по нощите от работа, че ми стана зле и не взех душ, та точно там не съм го отмивала, но пък и 26 часа достатъчно осезаем аромат... ooooh! Е, по този повод се сдобих с една отливчица от 25 мл. да го видя това чудо по-обстойно. Но крайния резултат, както споменах е NU edt и тъй като го имах, омръзна ми, размених, а харесвам, се чудя дали направо да не се сдобия с ново NU вместо тази скъпарска Орхидея, при положение, че никой не може да оспори трайността на NU, сравнен с орхидеята. И с него уханието се е усещало след 24 часа на моята кожа. Thinking Разликата в цената и крайния резултат са доста приличен аргумент в полза на NU. Laughing
Сега пръснах на китката от Орхидеята и пишейки, ароматът и ме блъска, та чак ми образува главоболие! Не може ли просто да мирише както е след няколко часа? Затова пък, признавам му го, това е най-променящия се аромат, който познавам. Не че познавам много, но за този е безспорен факт!

# 246
  • някъде под слънцето...
как ти завиждам за трайността на орхидеята, моята  издържа не пове4е от 6 4аса, явно аз съм не6то сбъркана....
Как 6 часа бре!? Вярваш ли ми, че още го усещам на кожата си!? Това са повече от 26 часа! Пръснах под лакътя, защото вече си бях изпръскала целите ръце с какво ли не Crazy Снощи се прибрах по нощите от работа, че ми стана зле и не взех душ, та точно там не съм го отмивала, но пък и 26 часа достатъчно осезаем аромат... ooooh! Е, по този повод се сдобих с една отливчица от 25 мл. да го видя това чудо по-обстойно. Но крайния резултат, както споменах е NU edt и тъй като го имах, омръзна ми, размених, а харесвам, се чудя дали направо да не се сдобия с ново NU вместо тази скъпарска Орхидея, при положение, че никой не може да оспори трайността на NU, сравнен с орхидеята. И с него уханието се е усещало след 24 часа на моята кожа. Thinking Разликата в цената и крайния резултат са доста приличен аргумент в полза на NU. Laughing
Сега пръснах на китката от Орхидеята и пишейки, ароматът и ме блъска, та чак ми образува главоболие! Не може ли просто да мирише както е след няколко часа? Затова пък, признавам му го, това е най-променящия се аромат, който познавам. Не че познавам много, но за този е безспорен факт!
Вярвам ти мила...,   bouquet
Мислех 4е моя нос не го долавя, но от 3 дни правя експеримент, слагам  преди да тръгна за работа на китките, и после само ги завирам в носа на някоя колежка или колега(ве4е ми казаха 4е съм изперкала на тема 4ерна орхидея  #Cussing out), по всеоб6то мнение  преди да си тръгнем(7 4аса след като съм пръскала), ве4е няма никой за разлика от другия, който съм изпозлвала ....
Дори по едно време ми мина през главата 4е  може и да е менте, но няма как да е нередовен....
А това за  приликата с  NU edp., ми го каза един консултант от 6танда на Ив Сен Лоран, дори мърморе6е 4е Орхидеята била негово копие(навремето го бях писала някъде из темите,  но тогава мнението на моми4етата бе6е 4е са доста разли4ни).Та с две думи завиждам благородно.... 6те оставя малко орхидеята, за да се забравим и после пак 6те се тестваме....

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 20:59 от sl

# 247
sl, скъпа, до кожа е явно!  Hug
Моята, сигурно защото е дебелокожа... държи дълго.  Joy Но, разбира се, далеч не на всеки аромат е така.
Иначе реших, NU ще е! И без това началото на Орхидеята е малко лекарствено, като на шведска горчивка.

# 248
  • някъде под слънцето...
 Бижy и  моята кожа  задържа избирателно, но май напоследък не6то вси4ки ми се струват нетрайни newsm78. миналата седмица правих съ6тия експеримент и с опиум 4ист парфюм резултата бе6е сходен....Но  други аромати  издържат, от сутринта  до ду6а преди лягане....
NU  съм го тествала последно миналата година, но не6то май не си допаднахме, сега от   един месец от както имам орхидеята   не го виждам из магазините newsm78, което е малко странно, за6тото по рано може6е да се намери навсякъде...., но 6те го издиря и 6те  му дам мов 6анс.

# 249
...но май напоследък не6то вси4ки ми се струват нетрайни newsm78.
Знаеш ли може и до нос да е. Все пак един парфюм си е химична формула. Възможно е рецепторите да се насищат или не знам как да го обясня даже, но в един момен не възприемат тази химична формула и това е.

# 250
Орхидеята при мен трае над 20 часа и то много силно го усещам. Това е парфюма ми рекордьор. Няма друго такова чудо! За мен прилика между Орхидеята и Ню няма.

# 251
За мен прилика между Орхидеята и Ню няма.
Въпрос на нюх Grinning Hug Ето, че не само аз ги оприличавам. Rolling Eyes

# 252
  • някъде под слънцето...
...но май напоследък не6то вси4ки ми се струват нетрайни newsm78.
Знаеш ли може и до нос да е. Все пак един парфюм си е химична формула. Възможно е рецепторите да се насищат или не знам как да го обясня даже, но в един момен не възприемат тази химична формула и това е.

Да права си, но при мен слу4ая  е с нови аромати, с които о6те не съм свикнала, а старите, аз не ги усе6там изоб6то(до такава степен 4е понякога сутрин се 4удя да ли не съм забравила да се напарфюмирам и слагам о6те веднъж, за мъка на околните Joy), но  пък  вси4ки останали  около мен ги усе6тат, за тяхно съжаление, за6тото аз съм върл фен на хард ароматите  Laughing

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 21:46 от sl

# 253
За мен прилика между Орхидеята и Ню няма.
Въпрос на нюх Grinning Hug Ето, че не само аз ги оприличавам. Rolling Eyes
Да така е. Grinning Hug За мен Ню ЕДП е много пиперен и затова не мога да го нося. Добре че според моя нос няма прилика, че иначе и Орхидеята нямаше да е сред фаворитите ми.

sl, със суха кожа ли си? Знам че и ако се приемат определен вид лекарства или добавки например противоалергични лекарства, магнезии или някои витамини се променя трайността на ароматите на кожата.

# 254
А вижте тук какво пише за създателя на NU. http://beauty.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=1032270414&cat … 36&shop_id=12  Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт