Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои популярни аромати на Tom Ford?
Какви са впечатленията за аромата Noir de Noir на Том Форд?
Какви са впечатленията за аромата Tobacco Vanille на Том Форд?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои популярни аромати на Tom Ford?
-
Какви са впечатленията за аромата Noir de Noir на Том Форд?
Ароматът Noir de Noir на Tom Ford е описан като кадифен, със силни нотки на роза, шафран, ванилия, трюфели и мед. Описанията го определят като спокоен, дълбок, тъмен и тъмносив със следи от мъхово тъмнозелено. Той е описан като аромат, който отключва спомени за топлина и уют, подходящ за студено време.
-
Какви са впечатленията за аромата Tobacco Vanille на Том Форд?
-
Какви са впечатленията за аромата Black Orchid на Tom Ford?
-
Какви са впечатленията от аромата White Patchouli на Tom Ford?
, а момичето, с което говорихме сутринта, се надявам да не се сърди 

, ми напомня NU edp.
Снощи се прибрах по нощите от работа, че ми стана зле и не взех душ, та точно там не съм го отмивала, но пък и 26 часа достатъчно осезаем аромат...
Разликата в цената и крайния резултат са доста приличен аргумент в полза на NU. 
), по всеоб6то мнение преди да си тръгнем(7 4аса след като съм пръскала), ве4е няма никой за разлика от другия, който съм изпозлвала ....
Но, разбира се, далеч не на всеки аромат е така.
. миналата седмица правих съ6тия експеримент и с опиум 4ист парфюм резултата бе6е сходен....Но други аромати издържат, от сутринта до ду6а преди лягане....