Намерих птиченце, но какво е и с какво да го храня?

• 6 029
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Браво на малкото геройче! Браво и на теб, че взе присърце съдбата на това птиче! Едва ли са много хората, които биха си направили труда...

# 31
Браво на малкото геройче! Браво и на теб, че взе присърце съдбата на това птиче! Едва ли са много хората, които биха си направили труда...

Че имам ли избор  Mr. Green - тълпата малчугани-спасители чакат да дам отчет как е птичето. У дома са ми сърдити, че не биде задържано като домашен любимец ...

# 32
Какво се оказа птиченцето, щиглец ли беше наистина?  Grinning
По-добре, че не сте го задържали, голям ангажимент е, ако не може да се храни само, иначе по принцип съм виждала да се продават готови меки храни за ръчно хранене на канарчета (вероятно щеше да свърши работа), които само се разреждат с вода, но не се намират навсякъде...

А и май беше доста скъпичка... Thinking

# 33
  • Провинция
Моето лястовиче го няма вече.... Cry
Намерих го в най-голямата жега на земята полу-умряло.Прибрах го и го държах в апартамента до края на деня и през нощта.На другата сутрин го оставих на терасата-свих му в една кутия от салдолед с памук и салфетки нещо като гнезденце,в две капачки от Куинс-вода и трошички...Хранех го и му давах вода допълнително,зашото май не се хранеше само.Мъчеше се да ходи,но се засилваше и падаше през глава.Беше много сладко.Одеве хукнах да го видя как е в тая жега,а то го нямаше.Обърнах цялата тераса,но го нямаше.Огледах и под балкона-нямаша и следа от него.Очевидно е живнало и е отетяло.Майка каза че може би на дървото отсреща е имало други птички,които са го видяли и са го подканили и то се е справило и само.Много ми ч емъчно,но поне с ерадвам че му помогнах и нямаше нужда да го карам по ветеринари да го мъчат с лекарства някакви.

# 34
  • Sf
Ех, че хубаво!!!  Стискам палци!!! И браво!!!

# 35

Бързолетите не могат да ходят, но могат да летят.

Общи условия

Активация на акаунт