Сетих се за една позната, която беше решила да прави детето си вегетарианец. Доста време се стара и проповядва. Незнам къде се объркаха нещата, но веднъж отиваме на море, тя му купува сандвич и то изяде само гадния салам от сандвича, а всичко друго отказа. Това дете беше станало най-хищното месоядно, което съм виждала. А тя само свиваше рамене. Та явно не можем ги опази наследниците от нищо.Марина още не е опитвала въпросния зрънчо, но ще и дойде и на нея момента. Когато ям сладолед или активия се подрежда до мен и мучи докато не и дам. Топя само върха на лъжицата и давам - какво да правя. Мен все повече ме притеснява момента с яслата - там какво и как ще яде - не мога да го контролирам. Няколко пъти са ме питали дали да я почерпят с шоколад или нещо друго сладко и аз казвам, че още не може да яде такова и толкоз. На мен ми става готино чак - хората откъде ще знаят какво яде едногодишно дете, а се опитват да бъдат мили с него.
Иначе проходи от около две седмици момата - голям смях пада. Обикаля напред-назад.
Много приятно изглежда сте прекарали на срещата с малките щъкащи патета:) Хайде кажете за софийска кога?

Следващия път дано успеем и ние да се присъединим
Влюбих се в пясъчното дупе на Митко!
)може да се излъжа да запаля,но Никогапред детето!
Не искам това да е примерът му в живота.

ама то затова и нейния син е двадесет и кусур килограма, а е на 3год.