!Страхотни снимки от Копринка, гледах ги няколко пъти, личи си, че сте си изкарали стрхотно, момичета!
И веднага се включвам за софийската срещичка - мен Борисовата ме устройва, предлагам, обаче, да се организираме и да се видим преди обяд, към 11ч примерно, за да можем да изкараме цял повечко време.
Ина също спи по обяд, но няма проблем да си е в количката, иначе като че ли много късно ще стане следобяд

По темата за мъжете раци - пишете ме и мен, нашият тати е на следващия ден след мен - 17.07

Ние бяхме на селото на мъжа ми тези няколко дни - избягахме от жегата и си изкарахме много добре.
Мишленцето ми не се спря, къпа се в басейна, търкулнахме и и питката, че вече си ходи идеално.
Избра си един молив, който бях нарекла за художничка

А и не бих се учудила, татко и има такъв талант, за съжаление неоползотворен.
За храните да ви кажа - Ина е опитвала шоколад и сладолед, това 2-3 пъти в месеца и се случва да близне.
Вкъщи нищо не пържа, колбаси никакви не купуваме, както и нищо сладко/солено пакетирано, безалкохолно, оцветено и т.н.
Мисля, че ще е достатъчно, ако яде така, както ям аз - рационално и здравословно, и все пак се стремя да не изпадам в крайности и към себе си, така, че ако опита нещо "друго" веднъж в месеца или на 2 месеца веднъж, гледам да не си го слагам на сърцето.

Това го казвам от позицията на човек, който преди години, вманиачен в идеята за здравословно хранене/отслабване, беше стигнал до 40кг с дрехи и обувки, така че бягам и от тази крайност

Сега мотото ми е "Здравословно и с мярка"!
,много радост и игри!
.

, но живот и здраве може другия път да успеем.
. Като казвам всичко това имам в предвид че всяко правило си има изключение . Купувала съм му и Данонино и солети и бисквити , естествено че не каквито ми попаднат .Всеки си знае и решава за своето дете . 

Не трябва така, ако детенце е алергично може да стане страшно.
Мен досега винаги са ме питали и аз винаги питам преди да предложа нещо...