Лято, слънчице, море - играе и се забавлява Юнското дете ;)

• 15 824
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
...Я  дайте  някоя  нет  страница  за  тези  накрайници  или  марки  на  шишета   там ...
Заповядай.  Peace Скорошно оздравяване.   Praynig
Честито на патерици на всички празнували и от мен.  Heart Eyes А за снимките... нямам думи, ЮнЧетаТа красят форума  Mr. Green  Joy , шегичка, и февруарчета и мартенчета, и бебета и каки/батковци,  всички деца са прекрасни.   Hug

# 136
Привет  Hug.
При нас положението е следното: от 2 дни Валчи е с Т 38-39 и нагоре и зачервено гърло . Температурата е много упорита , трудно пада и след кратко пак се качва.
Нашата докторка е в почивка и ходихме при заместващата я. Предписа му АБ, но не съм решила дали ще го взема . Момченцето ми е истински боец , не плаче само малко е унил и отпаднал , доста спи . Надявам се днес положението да се стабилизира и утре малкото чудо да е във вихъра си  Wink.
Валчи пие вода от чаша (не винаги му се получава , но пък има желание), шише, бутилка( п.р. мин. вода), сламка . Понякога го прави не защото е жаден , а просто му е интересно или е видял някой от нас как пие.
Цитат
marvele, не се коси за водата  Peace Аз винаги, от раждането, съм предлагала вода, не съм я "крила", ама те самите деца не я искат! Някои си пият, други - не, само те си знаят защо Simple Smile И сокчета, и чайчета и каквото и да е, пие по 100-тина мл максимум за 24 часа (по настоящем, преди месец трудно се събираха и 50, а по-рано пък да не говорим) Peace
При Валчи е същото , пропи вода като го захраних .Сега е на моменти , има дни в който пие много вода , в  други пък не толкова  .

Много сладурски снимки , но с такива модели  няма как да е друго !!!

# 137
Мaya ние пък започнахме с температура и така 3 дни от снощи започна да прокашля а и разтройството се започва май.  Tired
valero и аз така като теб се чудих за АБ но го започнах понеже наистина е мноого опорита тая Температура и нашата е в тези граници.Сега днес вече 2ри ден с АБ и ивко е доста по добре  но пък др екстри ни сервира   Sad  аман вече.

Аз откога се каня да кача снимки и от нашето моренце в Созопол (страхотен град)  но няма да е дна по една,че нямам толкова време, ето ви линк към албума, на който му се гледа да гледа  Peace   http://snimka.bg/album.php?album_id=400686
паролката е 2633
Между другото на снимките от предната стр само на мен може така да ми се струва, но Марти и Лъчко много си приличат- доста се зачудих и се вгледах да ги различа.( но аз не съм  физиономист изобщо така че..)

И последно 1 голяма  Hug за Дея

# 138

Между другото на снимките от предната стр само на мен може така да ми се струва, но Марти и Лъчко много си приличат- доста се зачудих и се вгледах да ги различа.( но аз не съм  физиономист изобщо така че..)

Ами, приличат си и двамата са усмихнати сладури Heart Eyes

валеро, и Диди имаше такава Т - 38-39 градуса и зачервено гърло. Не дадох АБ изписан от педи. Направих й компрес от сварен белтък и пудра захар на гърлото. Хубаво е да се сменя на 4-5 часа. На 2-3 компрес вече нямаше Т, а след два дни като отидохме при педи и гърлото й вече беше добре. Освен това, вместо вода й давах чай лайка с мед на стайна Т. Т от 39 градуса смъквахме с мокри чаршафи.
Бързо оздравяване на Валчи Hug

# 139
  • София
ей здравейте на всички,

малеееей голяма жега днес, добре е, че има начини за разхлаждане:

Дано всички болнички бързо се оправят и вие да не се притеснявате и дечицата да са шастливи!

# 140
АЛИСА -чуден е Ивчо!!!! Много хубави са всички Юнчета Simple Smile)))!!!Страхотни летни снимчици;)))

Честит рожден ден на Ния и честит имен ден на Маги на патерици!!!!!!!

Бързо оздравявайте ,малчовци, че чакат ви много игри на вън!!!!

За водичката-Мирела пие доста през деня, а ако се пробуди през нощта -също, но не съм броила колко шишета на ден изпива. Нашата чашка с мек накрайник е на Нуби -от неразливащите....
От плодовете -давам за сега пъпеш и диня; от прасковите май се обрина на бузките и се наложи да я мажа с кремче, та засега ги спирам заедно с кайсиите; също и сливи си похапна вчера-страхотно разхлабващо средство!;)
Днес на Мирела й правиха поредната ваксина -тази на година и 1 месец -обаче само с половин доза Mr. Green; защото иглата се счупи/рабирайте- измъкна се от спринцовката/ и нашата мила педи на моя въпрос дали ще правим нова -ми каза, че не се налага да се повтори имунизацията; представяте ли си???Нямам думи............ #Cussing out
Дано само всичко е ОК и това, което й се сложи като количество е достатъчно!
Ето и нея -моята бузана, която доста нервничи напоследък и крещи колкото й глас държи!!!Зъбки -какво да се прави -венците й са много подути!
и с количката храни бебето си;)
а като види балон - пощурява Wink)))
Лек и усмихнат ден от нас!!!!

# 141
Галче   този компрес за първи път го чувам но и ази и вко все от гърло страдаме и ще го пробвам др път.  Hug

А 39 гр с какво друго освен с мокър чаршав  я свали ?

Срам не срам да кажа че и ние бутаме същата количка като на Мирелка  Blush е поне е зелена не розовка  Laughing

# 142
Хелоу

Голяма жега ,Ужас! Моите дечица се къпят в басейна на терасата  Simple Smile

За водата -и Алекс пие много вода и от месец насам пие от чаша със сламка.От обикновенна чаша също пие,но трябва да му я държа.

Днес бяхме без памперс и пишкахме в мивката, Simple Smile е имаше и две пропуснати изпишквания на пода  Simple Smile,но като цяло добре се справихем..Не иска на гърнето и това си е  Confused

Болничките да оздравяват бързооо ,много прегръдки  Hug от мен

# 143
...Я  дайте  някоя  нет  страница  за  тези  накрайници  или  марки  на  шишета   там ...
Заповядай.  Peace Скорошно оздравяване.   Praynig
Много  благодаря  СамиИкокиМами... исках  дет  се  вика  да  си  сверя  часовника  Joy  ,  та  вече  сме  с  чаша(шише) на  Нук  с  мек  накрайник и   някакво  подобие  но  на  Бейби  дриим и  двете  много  ги  харесва  и  за  вода  вече  са  супер ( не  плюе  за  забавление  де!)  но  млякото  отказва  с  тях  и  това  си  е  Confused  .....
вече  нямаме  Т но  разстройството  е  отврат ,и  отказа   да  спи  на  обяд ... познайте  за  какво  става  въпрос  в  момента  smile3514 

# 144

А 39 гр с какво друго освен с мокър чаршав  я свали ?

Аз само така. Иначе знам за компреси с оцет и измиване с хладка вода. Ако не помогне и продължи да се качва Т, вече давам Хексалгин или Нурофен, зависи колко бързо се качва Peace

# 145
Привет на всички в този адски горещ ден
За водата Марти докато го кърмех му предлагах но отказваше но след като спряхме започна малко по малко и сега пием по почти 400мл на ден и отделно много обича да си хапва диня
Всички децица са много големи сладури , а и мамите също   Hug
За Дея   love001 smile3501 малка сладуранка (с Марти са в един ден )но моя пухчо още май го е страх само вкъщи се пуска за по дже три стъпки и застава мирно  Mr. Green
Ето малко снимки от морето и рождения ден на кака Божидара

http://snimka.bg/album.php?album_id=403676   1158

Лека и прохладна вечер на всички

# 146
Ехо, мами-мадами, как сте?  Hug

Влизам и гледам страхотни снимки!  Heart Eyes

Алиса, изглеждаш супер! Ивчо и той колко е порастнал, цял мъж е вече. Wink Ей тази снимка ми е любима, иде ми да го нащипя по сърдитите бузи! Heart Eyes

Браво на Дея за смелостта да си ходи самичка вече! Да й имам оранжевия мустак! Flutter Heart Eyes

А Мирелка как храни бебето - браво на нея, сладурка мъничка! Wink

Мамо Радост, как е коремчето, расте ли? Wink Как се справяш с щъкащ бебок и неразположенията на бременността? Помагат ли ти? И вашите снимки са много хубави, тази на Марти с тати е страхотна! Hug

А, и май бях забравила да кажа на Мая колко ме изуми снимката дето котарана пази бебка докато спи! Колко любвеобилни са животните само! Simple Smile Моята Йоана понеже много обича кучета конкретно, като мине покрай нас някой с домашно тя все иска да ги гали. Аз й давам и те хората спират, а тя къде гали, къде ги удря по гърбината Laughing, но те горкичките седят кротко и мируват. Wink Май усещат, че е малко детенце и не смеят да мръднат. Случвало се е дори да й ударят по един език по ръчичката или крачето. Wink Решили сме като се установим да й вземем едно кученце, да расте с нея. Heart Eyes Wink

Хайде и аз да приложа малко снимков мат'риал, че отдавна не съм. Mr. Green

И аз като другите бебоци се разхлаждам в басейна на терасата в големите горещини, а междувременно показвам и на колко годинки съм Heart Eyes

Имам си нова топка, само дето не мога да я вдигна.. Mr. Green                                                 Препятствия всякакви катеря Crazy

Вече раздавам и френски целувки! Sunglasses                                                                      Купиха ми колело, голям кеф е да се возя, само дето ми е много горещо! Crossing Arms

Ще ме извинявате за снимковия спам, ама за туй ми дойде музата сега. Mr. Green И простете за все още рожденденския колаж!! Заемам се да го сменя в следващите дни! Hug

Лека вечер на всички! Wink

# 147

А, и май бях забравила да кажа на Мая колко ме изуми снимката дето котарана пази бебка докато спи! Колко любвеобилни са животните само! Simple Smile Моята Йоана понеже много обича кучета конкретно, като мине покрай нас някой с домашно тя все иска да ги гали. Аз й давам и те хората спират, а тя къде гали, къде ги удря по гърбината Laughing, но те горкичките седят кротко и мируват. Wink Май усещат, че е малко детенце и не смеят да мръднат. Случвало се е дори да й ударят по един език по ръчичката или крачето. Wink Решили сме като се установим да й вземем едно кученце, да расте с нея. Heart Eyes Wink
Мимче  и  нашия  е  много  обичлив  и  си  я обича  Зара ( като  не  го  закача  Laughing) ,но  това  е  Фоксиния  котьо  с  Весито  ,иначе  и  аз  съм  решила  след  Спайки    да  си  имаме  куче  Peace ....
 Марти  и  Йо  Йо  са  открили  блажената  разхлада   в  летните  жеги ,я  с  моренце  я  с  басейнче ,я  с диня  Joy  Heart Eyes 
Айде  лека! 

# 148
Здравей, дружина!
Ние напоследък сме заети да ходим на плаж.. Laughing Голяма жега...
Алиса, Лъчко и Марти си приличат, защото са страхотни, усмихнати дечица Grinning Роднинска връзка нямат...
Като стана дума за котки и кучета, и ние се радваме на уличните.Мноооого им се радва малкия Heart Eyes Мимче,наистина усещат, че са деца и ги пазят. Бузанка е голяма чаровна мадама Heart Eyes

Лека вечер! А всички болнички да се оправят бързичко  Hug

# 149

Мимче  и  нашия  е  много  обичлив  и  си  я обича  Зара ( като  не  го  закача  Laughing) ,но  това  е  Фоксиния  котьо  с  Весито  ,иначе  и  аз  съм  решила  след  Спайки    да  си  имаме  куче  Peace ....
 Марти  и  Йо  Йо  са  открили  блажената  разхлада   в  летните  жеги ,я  с  моренце  я  с  басейнче ,я  с диня  Joy  Heart Eyes 
Айде  лека! 

Оф, верно! Много съм завеяна, ама то от жегите ще да е.. Mr. Green Да ме прощават двете Весита! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт