Скорошно оздравяване. 
Честито на патерици на всички празнували и от мен.
А за снимките... нямам думи, ЮнЧетаТа красят форума
, шегичка, и февруарчета и мартенчета, и бебета и каки/батковци, всички деца са прекрасни. 
Скорошно оздравяване. 
А за снимките... нямам думи, ЮнЧетаТа красят форума
, шегичка, и февруарчета и мартенчета, и бебета и каки/батковци, всички деца са прекрасни. 
.
.
Аз винаги, от раждането, съм предлагала вода, не съм я "крила", ама те самите деца не я искат! Някои си пият, други - не, само те си знаят защо
И сокчета, и чайчета и каквото и да е, пие по 100-тина мл максимум за 24 часа (по настоящем, преди месец трудно се събираха и 50, а по-рано пък да не говорим) 
аман вече.
http://snimka.bg/album.php?album_id=400686
за Дея 
)))!!!Страхотни летни снимчици;)))

пощурява
)))
е имаше и две пропуснати изпишквания на пода
,но като цяло добре се справихем..Не иска на гърнето и това си е
от мен
Скорошно оздравяване. 
, та вече сме с чаша(шише) на Нук с мек накрайник и някакво подобие но на Бейби дриим и двете много ги харесва и за вода вече са супер ( не плюе за забавление де!) но млякото отказва с тях и това си е

малка сладуранка (с Марти са в един ден )но моя пухчо още май го е страх само вкъщи се пуска за по дже три стъпки и застава мирно 

Ей тази снимка ми е любима, иде ми да го нащипя по сърдитите бузи! 

Как се справяш с щъкащ бебок и неразположенията на бременността? Помагат ли ти? И вашите снимки са много хубави, тази на Марти с тати е страхотна! 
Моята Йоана понеже много обича кучета конкретно, като мине покрай нас някой с домашно тя все иска да ги гали. Аз й давам и те хората спират, а тя къде гали, къде ги удря по гърбината
Май усещат, че е малко детенце и не смеят да мръднат. Случвало се е дори да й ударят по един език по ръчичката или крачето.
Решили сме като се установим да й вземем едно кученце, да расте с нея.

Купиха ми колело, голям кеф е да се возя, само дето ми е много горещо! 

Моята Йоана понеже много обича кучета конкретно, като мине покрай нас някой с домашно тя все иска да ги гали. Аз й давам и те хората спират, а тя къде гали, къде ги удря по гърбината
Май усещат, че е малко детенце и не смеят да мръднат. Случвало се е дори да й ударят по един език по ръчичката или крачето.

....
Роднинска връзка нямат...
Мимче,наистина усещат, че са деца и ги пазят. Бузанка е голяма чаровна мадама 

....